Zuil met brons ornament

Fraaie grafzuil in een rode natuursteensoort waarop waarop een fraai bronzen vogelbadje is geplaatst. Door het gebruik van beelden of symbolen kunt u het gedenkteken personaliseren. Denk hierbij aan het toepassen van religieuze symbolen, maar ook het g... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 3281
Collectie Beelden en Symbolen, Brons, Eenvoudig tot bijzonder, Natuursteen, Staande steen zonder vloer, Zuilen
Graftype Enkele grafsteen - staand
Kleur Bruin, Paars, Roze
Materiaal Brons, Natuursteen
Natuursteen kleuren Paars, Roze
Onderdeel Zuilen
Positie Staande steen zonder vloer
Productgroep Urnmonumenten
Vormgeving Zuilen

Productomschrijving

Fraaie grafzuil in een rode natuursteensoort waarop waarop een fraai bronzen vogelbadje is geplaatst.
Beelden en Symbolen
Door het gebruik van beelden of symbolen kunt u het gedenkteken personaliseren. Denk hierbij aan het toepassen van religieuze symbolen, maar ook het gebruik van symbolische weergave van een hobby. Ook woorden als 'verbintenis'  en 'liefde' zijn prachtig symbolisch weer te geven door bijvoorbeeld gebruik te maken van beelden met personages in een specifieke houding of setting.

Brons
Brons heeft een fraaie uitstraling en is verkrijgbaar in meerdere kleurtinten door de toepassing van een patinabad. Bij langdurige blootstelling aan de buitenlucht kan het materiaal verkleuren. Dit is een natuurlijk proces, maar het materiaal behoudt wel zijn unieke uitstraling.

Eenvoudig tot bijzonder

Een grafmonument uit de collectie ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan in de basis eenvoudig van ontwerp zijn, maar qua materiaal, accessoires, afwerking en persoonlijke elementen zo ingetogen of expressief vormgegeven kunnen worden als u wilt. Het is altijd mogelijk om grafstenen naar wens aan te passen om zo tot een geheel persoonlijk ontwerp te komen.Natuursteen


Urnmonumenten

Urnenmonumenten zijn gedenktekens die speciaal ontworpen en gemaakt zijn voor urnengraven. Soms gaat het om een eenvoudige urnentegel voor op een urnenkelder, maar het is op veel begraafplaatsen ook mogelijk om volledig liggend/staand monument te plaatsen op een urnengraf.