Afbeeldingen en foto'sop urnenmonumenten

Een afbeelding op een urnenmonument is een zeer persoonlijke toevoeging aan een monument. Ze geven het monument een eigen uitstraling en vergroten de herkenbaarheid. Een foto van de overledene houdt de herinnering levend, afbeeldingen die een symbool, een gedachte of hobby uitdrukken maken een grafmonument zeer uniek. Een foto van uw overleden dierbare is zeer fraai in combinatie met een urnenmonument.

Ontwerp afbeelding

Als u de afbeelding die u wilt hebben omschrijft, ontwerpen onze adviseurs deze graag voor u.

foto op glas grafsteen

Foto’s op glas

foto porselein op grafsteen

Porseleinen foto’s op gedenkteken

foto op grafsteen

Natuursteen, RVS, cortenstaal

Foto op urnenmonument

ons grafische team helpt u

Vaak wordt er op een gedenksteen of urnenmonument van glas een foto geplaatst. Wellicht heeft u een mooie persoonlijke foto waarvan bijvoorbeeld de belichting niet goed is, er meerdere personen op staan of misschien zou u wel meerdere persoonlijke foto’s met elkaar willen combineren.

Ons grafische team helpt u hierbij. Neemt u gerust foto’s mee naar het persoonlijk gesprek. Dan kijken we meteen naar de mogelijkheden en maken vrijblijvend een ontwerp voor u.

Foto op urnenmonument van glas en natuursteen

mooie combinatie

Modern, strak uitgevoerd en stijlvol gedenkteken met een fraaie combinatie van glas en natuursteen. Het formaat van de zuil en de foto op glas zijn perfect met elkaar in balans alsook met het liggende gedeelte.

De gedenksteen van glas maakt een rustige indruk en is prettig om naar te kijken. De fotoprint op het glas is gemaakt van 2 foto’s die ons grafische team heeft samengevoegd.

RVS Grafmonumenten

met glazen letterplaat en foto

Dit grafmonument straalt sereniteit uit. De pastel kleuren van het glas, rvs en het natuursteen maken dit een uiterst vriendelijk grafmonument. Het glas van de letterplaat is gematteerd en de tekst is wit ingesmolten waardoor deze nooit meer zal vervagen.

Gepolijst natuursteen

afbeelding in natuursteen

Naast het aanbrengen van foto’s en afbeeldingen in en op glas is er meer mogelijk. Zo kunnen er ook afbeeldingen in natuursteen worden aangebracht

Afbeeldingen kunnen worden uitgehakt of gezandstraald terwijl de meer natuur getrouwe foto’s in het natuursteen worden gegraveerd. Wij informeren u graag over alle mogelijkheden om foto’s en afbeeldingen in het natuursteen aan te brengen.

Glazen hartje met foto

vrouwelijke uitstraling

Het glazen hart heeft een roze structuur als draagvlak voor het opschrift. Het roze schilderen van de rozen heeft het gedenkteken extra diepte gegeven.

Door de vormen van de banden te curven is het een uiterst vrouwelijk gedenkteken geworden.

Golfkop grafsteen

porseleinen foto

Een porseleinen foto op het graf maakt het grafmonument herkenbaar, het schept herinneringen en maakt het persoonlijker.

Er zijn een aantal mogelijkheden voor het toepassen van een porseleinen foto op graf: De foto – zwart/wit, kleur of wij kunnen een foto bewerken en de foto er wat ouder uit laten zien;

Het lijstje – Hartvormig, ovaalvormig, vierkant of rechthoekig gevormd; De rand – gouden rand, zilveren rand, neutrale rand of geen rand.

Foto op glazen letterplaatje

geknabbelde rand

Grafmonument van natuursteen. Op de letterplaat van natuursteen is een glazen plaatje met foto geplaatst van geknabbeld glas. Het geknabbelde glas staat voor gebroken leven.

Het monument is in het echt te bekijken in onze monumententuin met ruim 600 voorbeelden van grafstenen.

foto op grafsteen glazen plaatje geknabbeld glas
foto op grafsteen hoe werkt het
foto op grafsteen hoe werkt het
foto op grafsteen hoe werkt het

Gebogen letterplaat

foto omgezet naar silhouette

Gedenkteken waar zowel de letterplaten als het liggende gedeelte zijn uitgevoerd in glas. De gebogen letterplaten zijn siervol voor elkaar geplaatst op houders van RVS. Het silhouette is op aanvraag van de nabestaanden door ons grafisch team nagemaakt van een foto.

Gepolijst graniet

bewerkte foto op de grafsteen

Gedenkteken waar de opbouw bestaat uit 2 zuilen van zwart graniet waar tussen een letterplaat van glas is geplaatst.

Ons grafische team heeft de persoonlijke foto bewerkt zodat er een mooi en harmonieus geheel is ontstaan.

Honderden modellen bekijken

ontdek alle mogelijkheden in onze inspiratietuin

Honderden bijzondere grafstenen geven u een persoonlijke indruk van de mogelijkheden voor een grafmonument.

Juist doordat de grafstenen in de buitenlucht zijn opgesteld krijgt u een realistisch beeld van onze unieke grafstenen.

De belettering

eigen grafische vormgevers

De belettering is zeer bepalend in het totale ontwerp van een monument. Door gebruik te maken van eigen grafische vormgevers proberen wij de kwaliteit voor u te waarborgen.

Voor ieder monument kijken we apart naar de positie van te de teksten op het monument, het type letters, de afmetingen en de kleur.

Silhouette in RVS

persoonlijk urnengraf rvs en glas

Bij het ontwerpen van een gedenkteken met een silhouette gebruiken onze ontwerpers een persoonlijke foto als uitgangspunt.

Foto op grafsteen

natuurlijke grafbedekking

Grafsteen met glas in een strakke vormgeving. Het glazen gedenkteken heeft een natuurlijke grafbedekking waartussen een graflantaarn van RVS is geplaatst.

Monumenten bekijken en gratis ontwerp

we nodigen u hierbij uit

We nodigen u hierbij uit om in onze monumententuin grafstenen te komen bekijken en daarna geheel vrijblijvend en gratis een ontwerp te laten maken.

Tijdens het ontwerpen geven we u betrouwbaar advies en houden we rekening met uw budget.

Duurzaamheid

bevestiging van het glas

Een nadeel van glas is de gevoeligheid voor breuk. Vandaar dat wij daar extra aandacht aan schenken en dit probleem verhelpen door middel van glassteunen.

Wij werken uitsluitend met glas van de hoogste kwaliteit, en in de juiste diktes. De glazen gedeelten van onze monumenten zijn daardoor zeer duurzaam.

Een persoonlijk gedenkteken

altijd een nieuw ontwerp

Elk mens is uniek en daarom maken wij een nieuw en persoonlijk ontwerp voor elk monument.

De voorbeelden die u op onze website ziet zijn om inspiratie op te doen. Nadat u ongeveer weet wat u mooi vindt ontwerpen wij samen met u een uniek en persoonlijk gedenkteken. We geven het monument de juiste uitstraling door verschillende materialen en bewerkingen met elkaar te combineren en de juiste kleuren te gebruiken.

porseleinen foto op grafsten

Porseleinen foto in kleur

porseleinen foto lijstjes voor grafsteen

Zeer veel keuze

porseleinen foto grafsteen

Porseleinen foto zwart/wit

Herinneringen

verwerken van verdriet

Het graf is de plaats van herinnering. Een symbool of figuur geeft u een steunpunt en roept herinnering op.

Samen met ontwerpen en realiseren we een plekje waar verdriet beleefd en verwerkt kan worden.

Kleurrijke afbeelding

diepte door vlinders

Grafmonument waar op de linkerzuil onder het opschrift een glazen glasfusing vlinder is geplaatst.

Doordat de vlinders ook te zien zijn op de letterplaat waar een afbeelding op aangebracht is krijgt het monument diepte. De glasplaat is geplaatst met houders van RVS voor de gepolijste zuilen.

afbeelding foto op grafsteen

Glastechnieken

uitstraling op het glazen gedenkteken

De gebruikte glastechniek heeft grote invloed op de uitstraling van het glazen gedenkteken. Tijdens het samenstellen en ontwerpen van het monument laten we u voorbeelden van de glastechnieken in het echt zien en geven u advies.

Zuilen gedenkteken

te zien in onze inspiratietuin

Grafmonument bestaande uit 4 ruw afgewerkte zuilen. Naast de zuilen is een glazen letterplaat met het opschrift, een decoratie en een spreuk geplaatst. Het glas is gematteerd waardoor het opschrift beter leesbaar is en de achtergrond van monumenten minder aandacht.

foto op grafsteen persoonlijk

Een persoonlijke toevoeging plaatsen op het grafmonument

advies en informatie over de mogelijkheden

Stel uw vraag

Zuilen gedenkteken

RVS belettering

Door de zuilen van verschillende hoogtes te vervaardigen is er een podium gecreëerd voor de foto op glas.

Een gedenkteken met een print op glas ontwikkeld u eerst met een adviseur waarna ons grafisch team het overneemt en zorg draagt voor een harmonieus eindresultaat. Het opschrift van roestvast staal is verheven op het gedenkteken vervaardigd.

Persoonlijk ontwerp

urnengraf rvs

Een persoonlijk monument zegt iets over de overledene en roept herinnering op. We ontwerpen samen met u een mooi monument waarbij we door de juiste materialen toe te passen het monument die uitstraling geven die zowel goed bij u als bij de overledene past.

Samen met u realiseren we een mooi gedenkteken en een fijne plaats om naar toe te gaan.

Glasfusing kruis

RVS onderbouw en omranding

Dit unieke gedenkteken bestaat uit moderne materialen. De omranding is gemaakt van RVS. De letterplaat bestaat geheel uit glas.

RVS en glas zijn goed met elkaar te combineren, het geeft het gedenkteken een eigentijdse uitstraling.

Urnengraf glas

elegante zonnebloem

Elegante zonnebloem versmolten op een glazen plaat. De combinatie van gestraald en transparant glas geeft een prachtige compositie.

Ook het lettertype sluit goed aan op de sierlijke vormen van de zonnebloem. De glazen plaat van de grafsteen is gemonteerd op duurzame rvs glashouders.

Goed zichtbaar en leesbaar

mat gezandstraald

Fraaie glazen letterplaat die geplaatst is op een zwart gepolijste natuurstenen vloer. De glasplaat is bevestigd met solide rvs klemmen.

Door de rand en de persoonlijke decoratie op het glas niet te zandstralen heeft het monument precies de gewenste uitstraling gekregen.

Kennis, creativiteit en degelijkheid

altijd een passend gedenkteken

Wij helpen u graag om uw gedachten en gevoelens te vertalen naar een passend monument.

Onze kennis van alle bewerkingen, technieken soorten en soorten lettertypes, die toegepast kunnen worden op verschillende materialen, in combinatie met onze creativiteit en degelijkheid, garandeert u een bijzonder en passend gedenkteken.

Organische breuklijnen

uitstraling van de glazen gedenkplaat

De organische breuklijnen van het glas zijn met verschillende technieken af te werken.

Alle technieken geven een eigen en unieke uitstraling aan het glas en het gedenkteken. We geven u graag advies welke techniek het beste bij uw wensen past.