Ook komende zaterdag is onze winkel open

Grafstenen in BudelInformatie over grafstenen en grafmonumenten in de buurt van Budel

Bent u op zoek naar een geschikt bedrijf dat een grafsteen voor uw dierbare kan verzorgen in de buurt van Budel? Den Hollandsche heeft meer dan 70 jaar ervaring en meerdere inspiratiewinkels in heel Nederland. Regelmatig plaatsen wij grafstenen en grafstenen in de gemeente Budel en omgeving. Kom langs in onze dichtsbijzijnde winkel in Eindhoven. Op minder dan 25 minuten rijden van Budel.

Inspiratiewinkel Eindhoven Bekijk assortiment Hoe werkt het?

Welke collecties leveren wij in Budel?

1
Grafstenen en grafmonumenten in Budel van natuursteen

Grafstenen van natuursteen

2
Grafstenen en grafmonumenten in Budel van RVS

Grafmonumenten van RVS

3
Grafstenen en grafmonumenten in Budel van cortenstaal

Grafstenen met cortenstaal

4
Grafsteen of grafmonument als zwerfkei in Budel

Grafstenen met zwerfkei

5
Grafstenen en grafmonumenten in Budel van hout

Grafmonumenten van hout

6
Grafstenen en grafmonumenten in Budel van brons

Grafmonumenten van brons

7
Grafstenen en grafmonumenten in Budel van versteend hout

Grafstenen van versteend hout

8
Grafstenen en grafmonumenten in Budel van glas

Grafstenen van glas

“Geachte heer Van der Wielen,“

Zojuist heb ik het graf van mijn man bezocht. Het vandaag geplaatst grafmonument is prachtig geworden en voldoet helemaal aan mijn wensen. De contacten met verschillende medewerkers van uw bedrijf, zowel bij de bespreking van de mogelijkheden op 25 april in Tilburg als daarna, verliepen steeds prettig en respectvol. Ik ben alle betrokkenen daarvoor heel dankbaar. Kunt u nog achterhalen waar de steen vandaan komt? Ik zou het fijn vinden dat te weten. Met hartelijke groeten, Helma van Oers-Huijsmans

Juni 2024
Steenbergen

“het is duidelijk dat er met aandacht en zorg is gewerkt“

Vandaag zijn mijn zussen en ik het gedenkteken voor onze ouders gaan bekijken. We zijn blij met het resultaat, het is mooi geworden. En het is duidelijk dat er met aandacht en zorg is gewerkt aan zowel het monument als aan de plaatsing (er was zelfs gesnoeid in de achterliggende bebossing, om het geheel beter uit te laten komen), en dat stellen we zeer op prijs. Onze hartelijke dank voor alle goede zorgen,

Juni 2024
Eindhoven

“Nogmaals bedankt voor de inspiratie “

Geachte.....Ik wil jullie bedanken voor de bijzonder mooie gedenksteen.....ik ben er zo trots op...net als op m'n vrouw Tuti....nogmaals bedankt voor de inspiratie ! Het helpt ons in de verwerking van het verdriet... Met vriendelijke groeten

Juni 2024
Breda

“prima service“

Alles ziet er naar tevredenheid uit,wij heel erg tevreden over de prima service die jullie geboden hebben.

Juni 2024
Waalwijk

“precies geworden zoals wij dat in gedachten hadden“

Goedemorgen, het gedenkteken is precies geworden zoals wij dat in gedachten hadden. erg mooi is het geworden en wij zijn dan ook zeer tevreden. bedankt voor alle goede zorg en de goede begeleiding in dit proces en ook een bedankje naar Jeroen de Nekker voor alle tips en adviezen om het gedenkteken zo te maken.

Juni 2024
Veghel

Veelgestelde vragen

Wat kan ik verwachten bij een bezoek aan Den Hollandsche Gedenktekens?
In een prettige sfeer en in alle rust kunt u de vele voorbeelden in één van onze showrooms bekijken. U vindt er een grote selectie aan materialen, accessoires, beelden, lantaarns, beletteringsvoorbeelden en nog veel meer. In onze inspiratietuinen in o.a. Elst. Tilburg, Wezep en Rotterdam kunt u bovendien meer dan 600 van grafmonumenten in de buitenlucht bekijken. Zo krijgt u echt een representatief beeld van de mogelijkheden en als u vragen heeft, kunt u deze direct aan onze adviseur stellen.
Plaatsen jullie op elke begraafplaats in Nederland?
Wij plaatsen monumenten zonder extra kosten in heel Nederland. Daarnaast plaatsen we monumenten in overleg ook in België en Duitsland. Onze werkwijze is hierop ingericht. Ons team van vakmensen plaatst alle soorten monumenten volgens hoge kwaliteitseisen. Zij brengen vrijwel iedere week een bezoek aan uw regio en zijn dus zeer regelmatig bij u in buurt.
Kan ik zelf een grafsteen laten ontwerpen?
Een mooie en persoonlijke grafsteen moet natuurlijk eerst ontworpen worden. We bieden u de mogelijkheid om vanuit uw eigen ontwerp een gedenkteken te realiseren maar u kunt er natuurlijk ook voor kiezen om het ontwerp geheel vrijblijvend en gratis door onze adviseurs te laten maken. We staan open voor al uw ideeën.
Kunnen jullie ook een bestaande grafsteen restaureren?
Het is zeker mogelijk om een bestaande grafsteen te restaureren. Houdt u wel rekening met kosten voor het afhalen van de grafsteen en het reinigen van het monument. In veel gevallen is het voordeliger om een nieuwe grafsteen te ontwerpen dan een bestaande steen te restaureren.
Hoe werkt de aanschaf van een grafsteen?
De aanschaf van een grafmonument begint vaak bij de orieëntatie. Daarna verwerken wij ideeën die u heeft in een vrijblijvend ontwerp. U ontvangt een prijsopgave een een digitaal voorstel. Na goedkeuring onderhouden wij contact met de gemeente voor de vergunning en met de begraafplaats voor de plaatsing van het monument.

Een grafsteen ontwerpen, hoe werkt het?

1
inspiratietuin

Oriënteren

Bekijk meer dan 600 voorbeelden in allerlei materialen, ontwerpen en designs opgesteld in onze inspiratietuin.

2
showroom

Showroom

Ontdek de ruime selectie aan accessoires, materiaalsoorten en beletteringsmogelijkheden.

3
grafsteen ontwerpen

Schetsen

Wij adviseren u graag en schetsen samen met u het gedenkteken dat u in gedachten heeft.

4
prijsinformatie

Prijsopgave

We berekenen meteen in uw bijzijn de prijs van het monument, zodat u weet waar u aan toe bent.

Begraafplaatsen in de omgeving van Budel

Staat de begraafplaats die u zoekt er niet bij? In sommige gevallen is de begraafplaats nog niet bij ons geregistreerd. Desondanks plaatsen wij niet alleen in de buurt van Budel maar op alle begraafplaatsen in Nederland, België en in de grensstreek van Duitsland en zijn bekend met de desbetreffende regelgeving.

grafstenen Budel Algemene begraafplaats Cranendonck

Algemene begraafplaats Cranendonck Budel

Grootschoterweg
6021 KC Budel
grafsteen Budel Budel RK

Budel RK

Op het kerkhof bij de Onze Lieve Vrouwe Visitatie-kerk in Budel kunnen vanaf begin 2018 weer mensen worden begraven. Doordat in de afgelopen tien tot vijftien jaar veel graven zijn geruimd, zijn er nu weer zo'n zeshonderd vrije plaatsen. Na bijna 35 jaar kunnen parochianen uit Budel en Gastel vanaf 1 januari daarom kiezen weer of ze zich laten begraven op het katholieke kerkhof in het Budelse centrum

Kerkstraat
6021 CH Budel

Grafstenen Budel RK

Voorbeelden van grafstenen die door ons zijn geplaatst op Budel RK