Vandaag is onze winkel open

Grafstenen in DuivenInformatie over grafstenen en grafmonumenten in de buurt van Duiven

Bent u op zoek naar een geschikt bedrijf dat een grafsteen voor uw dierbare kan verzorgen in de buurt van Duiven? Den Hollandsche heeft meer dan 70 jaar ervaring en meerdere inspiratiewinkels in heel Nederland. Regelmatig plaatsen wij grafstenen en grafstenen in de gemeente Duiven en omgeving, zoals in Duiven, Groessen en Loo. Kom langs in onze dichtsbijzijnde winkel in Elst. Op minder dan 25 minuten rijden van Duiven.

Inspiratiewinkel Elst Bekijk assortiment Hoe werkt het?

Welke collecties leveren wij in Duiven?

1
Grafstenen en grafmonumenten in Duiven van natuursteen

Grafstenen van natuursteen

2
Grafstenen en grafmonumenten in Duiven van RVS

Grafmonumenten van RVS

3
Grafstenen en grafmonumenten in Duiven van cortenstaal

Grafstenen met cortenstaal

4
Grafsteen of grafmonument als zwerfkei in Duiven

Grafstenen met zwerfkei

5
Grafstenen en grafmonumenten in Duiven van hout

Grafmonumenten van hout

6
Grafstenen en grafmonumenten in Duiven van brons

Grafmonumenten van brons

7
Grafstenen en grafmonumenten in Duiven van versteend hout

Grafstenen van versteend hout

8
Grafstenen en grafmonumenten in Duiven van glas

Grafstenen van glas

“Beste Boris,“

Heel erg bedankt voor het plaatsen van het monument.Het ziet er prachtig uit. Bedankt voor jullie goede zorgen, correcte afhandeling en fijne samenwerking. Met vriendelijke groet,

Juni 2024
Zevenaar

“Wij zijn er zeer van onder de indruk“

Geachte heer/ mevrouw, Ik wil u bij Den Hollandse Gedenktekens bedanken voor de hele mooie graf monument die bij mijn dochter is geplaatst. Wij zijn er zeer van onder de indruk in positieve zin (hoe tegenstrijdig dit voor ons ook privé klinkt).

Juni 2024
Beuningen

“helemaal naar wens“

Het gedenkteken is helemaal naar wens. Precies zoals wij het in gedachten hadden. Onze dank hiervoor. Met vriendelijke groet,

Juni 2024
Nijmegen

“Volgens de afspraken afgeleverd“

Bedankt voor de goede informatie over het tijdstip etc van het plaatsen van het gedenkteken Ik ben daar kort bij aanwezig geweest en het monument is tot tevredenheid geplaatst. Het monument is volgens de afspraken afgeleverd, top. Ik bedank u voor de geboden werkzaamheden

Juni 2024
Arnhem

“keurige ontvangst“

Goede middag, Ik wil u –mede namens mijn familie- bedanken voor de keurige ontvangst bij u, de schetsen en de plaatsing van de gedenksteen voor mijn vader. Wij zijn zeer tevreden.

Juni 2024
Nijmegen

Veelgestelde vragen

Wat kan ik verwachten bij een bezoek aan Den Hollandsche Gedenktekens?
In een prettige sfeer en in alle rust kunt u de vele voorbeelden in één van onze showrooms bekijken. U vindt er een grote selectie aan materialen, accessoires, beelden, lantaarns, beletteringsvoorbeelden en nog veel meer. In onze inspiratietuinen in o.a. Elst. Tilburg, Wezep en Rotterdam kunt u bovendien meer dan 600 van grafmonumenten in de buitenlucht bekijken. Zo krijgt u echt een representatief beeld van de mogelijkheden en als u vragen heeft, kunt u deze direct aan onze adviseur stellen.
Zijn er dan extra kosten verbonden aan het plaatsen van een grafsteen in de buurt van Duiven?
Wij hanteren voor iedere begraafplaats in Nederland hetzelfde tarief voor plaatsing. Zodoende betaalt u geen extra kosten voor de plaatsing van een grafmonument in uw regio. Wij plaatsen in heel Nederland en zijn op de hoogte van de lokale richtlijnen van de meeste begraafplaatsen. Hiermee houden wij ook rekening tijdens het maken van het ontwerp.
Kan ik zomaar binnenlopen in de winkel in Elst om mij vrijblijvend te orienteren?
U kunt gewoon langskomen om rustig ideeën op te doen en te oriënteren. Wilt u advies? Dan is het verstandig om een afspraak te maken. Zo hoeft u niet onnodig te wachten en wordt u direct geholpen.
Kan ik zelf een grafsteen laten ontwerpen?
Een mooie en persoonlijke grafsteen moet natuurlijk eerst ontworpen worden. We bieden u de mogelijkheid om vanuit uw eigen ontwerp een gedenkteken te realiseren maar u kunt er natuurlijk ook voor kiezen om het ontwerp geheel vrijblijvend en gratis door onze adviseurs te laten maken. We staan open voor al uw ideeën.
Wat is de levertijd van een grafsteen?
De levertijd van een gedenkteken wordt met name bepaald door de mate waarin het materiaal beschikbaar is. Omdat wij met natuurlijke materiaalsoorten werken die per schip worden vervoerd vanuit alle delen van de wereld, kunnen levertijden tussen de 7 en 15 weken bedragen.

Een grafsteen ontwerpen, hoe werkt het?

1
inspiratietuin

Oriënteren

Bekijk meer dan 600 voorbeelden in allerlei materialen, ontwerpen en designs opgesteld in onze inspiratietuin.

2
showroom

Showroom

Ontdek de ruime selectie aan accessoires, materiaalsoorten en beletteringsmogelijkheden.

3
grafsteen ontwerpen

Schetsen

Wij adviseren u graag en schetsen samen met u het gedenkteken dat u in gedachten heeft.

4
prijsinformatie

Prijsopgave

We berekenen meteen in uw bijzijn de prijs van het monument, zodat u weet waar u aan toe bent.

Begraafplaatsen in de omgeving van Duiven

Staat de begraafplaats die u zoekt er niet bij? In sommige gevallen is de begraafplaats nog niet bij ons geregistreerd. Desondanks plaatsen wij niet alleen in de buurt van Duiven maar op alle begraafplaatsen in Nederland, België en in de grensstreek van Duitsland en zijn bekend met de desbetreffende regelgeving.

grafstenen Duiven  't Heijlige Lant

't Heijlige Lant Duiven

De algemene begraafplaats 't Heijlige Lant ligt aan de rand van Duiven. Het is een vrij modern opgezette begraafplaats waar op de paden in een bijna concentrisch patroon zijn aangelegd. Omdat de begraafplaats landelijk is gelegen en zowel op als rondom veel groen is aangebracht is het er een oase van rust. De begraafmogelijkheden hier zijn: algemeen graf en Familiegraf, waarop een grafmonument of ander gedenkteken te plaatsen is. Daarnaast zijn er diverse asbestemmingen aanwezig, zoals het strooiveld, columbarium, urnenkelder en urnengraf.

Rijksweg
6921 AJ Duiven

Grafstenen 't Heijlige Lant Duiven

Voorbeelden van grafstenen die door ons zijn geplaatst op 't Heijlige Lant Duiven

grafsteen Groessen RK Begraafplaats

RK Begraafplaats Groessen

De Rooms Katholieke begraafplaats van Groessen is te vinden in het hart van het dorp, achter de indrukwekkende Andreaskerk. Via een pad naast de kerk (Kerkpad) of via de nabijgelegen weg ( 't Straatje) komt u bij de ingang van de begraafplaats. Deze wordt beheerd door de Andreas Parochie. De begraafplaats heeft veel ruimte en is naar de achterzijde verder uitgebreid. In dit nieuwere gedeelte zijn de eerste grafmonumenten geplaatst rondom de Calvarieberg waarop die wordt gemarkeerd door het modern vormgegeven kruis.

Dorpstraat
6923 AA Groessen

Grafstenen RK Begraafplaats Groessen

Voorbeelden van grafstenen die door ons zijn geplaatst op RK Begraafplaats Groessen

grafmonument Loo H. Antonius Abt

H. Antonius Abt Loo

Loostraat
6924 AG Loo

Grafstenen H. Antonius Abt Loo

Voorbeelden van grafstenen die door ons zijn geplaatst op H. Antonius Abt Loo

grafmonumenten Loo Rooms Katholieke Begraafplaats Loo
Grafmonument Loo Rooms Katholieke Begraafplaats Loo
Grafmonumenten Loo Rooms Katholieke Begraafplaats Loo 1

Rooms Katholieke Begraafplaats Loo

Aan de rand van het dorp Loo in de Liemers, ligt de Rooms Katholieke begraafplaats H. Antonius Abt. Ook wel de Rooms Katholieke Begraafplaats Loo genoemd. Het kerkhof heeft een rustieke landelijke uitstraling en wordt daarnaast gekenmerkt door de bijzondere St. Antonius Abt kerk en het mooie entree met de statige bomen.

Loostraat
6924AG Loo