Komende zaterdag en zondag: Extra inspiratiedagen Bekijk alle winkels

Grafstenen in EindhovenInformatie over grafstenen, grafmonumenten en begraafplaatsen

Bent u op zoek naar een geschikt bedrijf dat een grafsteen voor uw dierbare kan verzorgen in de regio Eindhoven? Den Hollandsche heeft meer dan 70 jaar ervaring en meerdere inspiratiewinkels in heel Nederland. Regelmatig plaatsen wij grafstenen in de gemeente Eindhoven en omgeving. Kom langs in onze dichtsbijzijnde winkel in Tilburg. Op minder dan 35 minuten rijden van Eindhoven.

Inspiratiewinkel Tilburg Bekijk assortiment Hoe werkt het?
grafstenen Eindhoven Begraafplaats St. Trudo
Grafstenen Eindhoven Begraafplaats St. Trudo
Grafsteen Eindhoven Begraafplaats St. Trudo 1

Begraafplaats St. Trudo Eindhoven

Sint Trudo is een Rooms katholieke begraafplaats die valt onder het beheer van parochie Sint Joris. De begraafplaats is makkelijk te betreden vanaf de zijkant van de kerk. Heel kenmerkend voor de begraafplaats zijn de statige oude bomen en de oude muur die om de hele begraafplaats loopt. Er is genoeg parkeergelegenheid de bezoekers kunnen voor de kerk parkeren.

Strijpsestraat
5616 GM Eindhoven
grafsteen Eindhoven Catharina

Catharina Eindhoven

Catharina Kerkhof is een Rooms katholieke begraafplaats.Kenmerkend aan de begraafplaats zijn de oude bomen en de muur die het omringd. De begraafplaats is goed te bereiken en er is genoeg parkeergelegenheid.

Zwembadweg
5611 KS Eindhoven

Grafstenen Catharina Eindhoven

Voorbeelden van grafstenen die door ons zijn geplaatst op Catharina Eindhoven

grafmonument Eindhoven Crematorium Rijtackers
Grafstenen Eindhoven Crematorium Rijtackers
Grafsteen Eindhoven Crematorium Rijtackers 1

Crematorium Rijtackers Eindhoven

Crematorium Rijtackers ligt aan de rand van Eindhoven, het is gemakkelijk te bereiken via de A2. Het pand ligt verscholen tussen de landerijen. Het pand ligt in het midden van een groen terrein met een grote vijver. Rondom zijn er herinneringsmogelijkheden zoals een urnentuin, asverstrooivelden, columbarium, gedachteniskapel en een rotstuin.

Anthony Fokkerweg
5651GZ Eindhoven
grafmonumenten Eindhoven De oude Toren
Grafmonument Eindhoven De oude Toren
Grafmonumenten Eindhoven De oude Toren 1

De oude Toren Eindhoven

De begraafplaats Oude Toren is te vinden achter de Kerktoren aan de Oude Torenstraat, Deze toren is het enige overgebleven deel van de St. Petruskerk. De begraafplaats is makkelijk te betreden vanaf de zijkanten van de kerktoren. Kenmerkend aan de begraafplaats is dat er ook veel oorlogsmonumenten zijn uit de Tweede Wereldoorlog.

Baffinlaan
5623 PK Eindhoven
grafstenen Eindhoven Eindhoven RK St. Lambertuskerk
Grafstenen Eindhoven Eindhoven RK St. Lambertuskerk
Grafsteen Eindhoven Eindhoven RK St. Lambertuskerk 1

Eindhoven RK St. Lambertuskerk

Sint Lambertuskerk is een Rooms Katholieke begraafplaats. De begraafplaats ligt direct achter de St Lambertuskerk, de begraafplaats is makkelijk te betreden. Er is genoeg parkeergelegenheid de bezoekers kunnen voor de kerk parkeren.

Hoogstraat
5654 NA Eindhoven
grafsteen Eindhoven RK Boschdijk
Grafmonument Eindhoven RK Boschdijk
Grafmonumenten Eindhoven RK Boschdijk 1

RK Boschdijk Eindhoven

De begraafplaats Boschdijk is een Rooms katholieke begraafplaats, die onder het beheer van het parochie Woensel-zuid valt. Er is een ruime parkeergelegenheid en deze is makkelijk te bereiken voor de bezoekers.

Boschdijk
5622PA Eindhoven
grafmonument Eindhoven RK Vlokhoven

RK Vlokhoven Eindhoven

Vlokhovenseweg
5625WT Eindhoven
grafmonumenten Eindhoven Rooms Katholieke Begraafplaats Eindhoven
Grafsteen Eindhoven Rooms Katholieke Begraafplaats Eindhoven
Grafmonument Eindhoven Rooms Katholieke Begraafplaats Eindhoven 1

Rooms Katholieke Begraafplaats Eindhoven

De begraafplaats ligt direct achter de Sint-Antonius Abtkerk. Deze hoort bij het parochie van Acht. De begraafplaats is te betreden via de zijkant van de Sint-Antonius Abtkerk. Er is genoeg parkeergelegenheid.

IJsselstraat
5626 BL Eindhoven
grafstenen Eindhoven Rooms Katholieke Begraafplaats Eindhoven
Grafmonumenten Eindhoven Rooms Katholieke Begraafplaats Eindhoven
Grafstenen Eindhoven Rooms Katholieke Begraafplaats Eindhoven 1

Rooms Katholieke Begraafplaats Eindhoven

De begraafplaats St. Petrus is een Rooms katholieke begraafplaats, de begraafplaats valt onder het parochie van St. Petrus. De begraafplaats is te betreden via de zijkant van de St. Petrus kerk, ook is er een zij ingang aan de Pastoriestraat. Er is genoeg parkeergelegenheid bij de begraafplaats

Kloosterdreef
5623 DB Eindhoven
grafsteen Eindhoven Roostenhof

Roostenhof Eindhoven

De begraafplaats Roostenhof ligt aan de rand van Eindhoven, de begraafplaats is goed te bereiken aangezien deze aan de A67 ligt. Kenmerkend aan de begraafplaats Roostenhof is dat deze omringt is door een bos. Ook is er een speciaal gedeelte op de begraafplaats voor islamitische grafmonumenten. Er is een ruime parkeergelegenheid bij de begraafplaats.

Achterbeekseweg
5644 BA Eindhoven

Grafstenen Roostenhof Eindhoven

Voorbeelden van grafstenen die door ons zijn geplaatst op Roostenhof Eindhoven

grafmonument Eindhoven St Severinus
Grafmonumenten Eindhoven St Severinus
Grafstenen Eindhoven St Severinus 1

St Severinus Eindhoven

De begraafplaats St. Severinus is ideaal voor bezoekers die wat verder weg wonen aangezien de begraafplaats altijd geopend is. De parkeergelegenheid bij de begraafplaats is iets wat klein maar aangezien het niet een al te grote begraafplaats is zou dit genoeg moeten zijn voor de bezoekers.

Schönberglaan
5654 KC Eindhoven
grafmonumenten Eindhoven Stratum

Stratum Eindhoven

De begraafplaats Stratum ligt aan de rand van Eindhoven, de begraafplaats is goed te bereiken aangezien deze aan de A67 ligt. Kenmerkend aan de begraafplaats Stratum is dat deze omringt is door een bos. Er is een ruime parkeergelegenheid bij de begraafplaats.

Achterbeekseweg
5644 BA Eindhoven

Grafstenen Stratum Eindhoven

Voorbeelden van grafstenen die door ons zijn geplaatst op Stratum Eindhoven

grafstenen Eindhoven Theresia
Grafmonumenten Eindhoven Theresia
Grafstenen Eindhoven Theresia 1

Theresia Eindhoven

De begraafplaats St. Theresia is te vinden achter de Sint Theresiakerk. Hier bevinden zich algemene, particuliere en oorlogsgraven. De begraafplaats is goed te bereiken en bevindt zich midden in een woonwijk waardoor er dus genoeg parkeergelegenheid is.

Carmelitessenstraat
5652EW Eindhoven

Welke collecties leveren wij in Eindhoven?

1
Grafstenen en grafmonumenten in Eindhoven van natuursteen

Grafstenen Eindhoven

2
Grafstenen en grafmonumenten in Eindhoven van RVS

RVS en glas grafmonumenten

3
Grafstenen en grafmonumenten in Eindhoven van glas

Grafsteen Eindhoven

4
Grafsteen of grafmonument als zwerfkei in Eindhoven

Zwerfkeien als grafmonument

5
Grafstenen en grafmonumenten in Eindhoven van hout

Grafmonument van hout

6
Grafstenen en grafmonumenten in Eindhoven van brons

Grafmonument Eindhoven

7
Grafstenen en grafmonumenten in Eindhoven van cortenstaal

Cortenstaal grafmonumenten

8
Grafstenen en grafmonumenten in Eindhoven van versteend hout

Versteend hout als grafsteen

“het is duidelijk dat er met aandacht en zorg is gewerkt“

Vandaag zijn mijn zussen en ik het gedenkteken voor onze ouders gaan bekijken. We zijn blij met het resultaat, het is mooi geworden. En het is duidelijk dat er met aandacht en zorg is gewerkt aan zowel het monument als aan de plaatsing (er was zelfs gesnoeid in de achterliggende bebossing, om het geheel beter uit te laten komen), en dat stellen we zeer op prijs. Onze hartelijke dank voor alle goede zorgen,

Maart 2017
Eindhoven

“De steen is prachtig geworden! “

We zijn enorm blij met het eind resultaat en in het echt ziet hij er nog mooier uit dan op de foto. De rest van de familie is ook enorm tevreden. Bedankt voor jullie aandacht en het mooie werk. De visjes zijn ook prefect, precies wat we wilden. We zijn zeer tevreden over de service en dat het mogelijk was om de steen op zo’n korte termijn klaar te krijgen. Zou je voor mij de rest van het team kunnen bedanken?

Augustus 2014
Eindhoven

“Geachte heer Van der Wielen,“

Zojuist heb ik het graf van mijn man bezocht. Het vandaag geplaatst grafmonument is prachtig geworden en voldoet helemaal aan mijn wensen. De contacten met verschillende medewerkers van uw bedrijf, zowel bij de bespreking van de mogelijkheden op 25 april in Tilburg als daarna, verliepen steeds prettig en respectvol. Ik ben alle betrokkenen daarvoor heel dankbaar. Kunt u nog achterhalen waar de steen vandaan komt? Ik zou het fijn vinden dat te weten. Met hartelijke groeten, Helma van Oers-Huijsmans

Juni 2017
Steenbergen

“het is duidelijk dat er met aandacht en zorg is gewerkt“

Vandaag zijn mijn zussen en ik het gedenkteken voor onze ouders gaan bekijken. We zijn blij met het resultaat, het is mooi geworden. En het is duidelijk dat er met aandacht en zorg is gewerkt aan zowel het monument als aan de plaatsing (er was zelfs gesnoeid in de achterliggende bebossing, om het geheel beter uit te laten komen), en dat stellen we zeer op prijs. Onze hartelijke dank voor alle goede zorgen,

Maart 2017
Eindhoven

“Nogmaals bedankt voor de inspiratie “

Geachte.....Ik wil jullie bedanken voor de bijzonder mooie gedenksteen.....ik ben er zo trots op...net als op m'n vrouw Tuti....nogmaals bedankt voor de inspiratie ! Het helpt ons in de verwerking van het verdriet... Met vriendelijke groeten

December 2016
Breda

Veelgestelde vragen

Ik woon ver van jullie vestiging, kan ik in 1 bezoek alles regelen?
Dat is zeker mogelijk. Gezien de reisafstand is het wel zo prettig om in één bezoek zoveel mogelijk af te stemmen. Wel is het echt de moeite waard om bij ons langs te komen. Op basis van uw wensen, budget en de voorbeelden bij onze vestiging stellen wij samen met u al schetsend het gehele gedenkteken samen. De vervolgstappen, zoals het digitale ontwerp, het beletteringsvoorstel en het afstemmen van de plaatsing, kunnen we per e-mail en telefonisch met u afstemmen.
Wat kan ik verwachten bij een bezoek aan Den Hollandsche?
In een prettige sfeer en in alle rust kunt u de vele voorbeelden in één van onze showrooms bekijken. U vindt er een grote selectie aan materialen, accessoires, beelden, lantaarns, beletteringsvoorbeelden en nog veel meer. In onze inspiratietuinen in o.a. Elst. Tilburg, Wezep en Rotterdam kunt u bovendien meer dan 600 van grafmonumenten in de buitenlucht bekijken. Zo krijgt u echt een representatief beeld van de mogelijkheden en als u vragen heeft, kunt u deze direct aan onze adviseur stellen.
Zijn er dan ook extra kosten verbonden aan het plaatsen van een grafsteen in de buurt van Eindhoven
Wij hanteren voor iedere begraafplaats in Nederland hetzelfde tarief voor plaatsing. Zodoende betaalt u geen extra kosten voor de plaatsing van een grafmonument in uw regio. Wij plaatsen in heel Nederland en zijn op de hoogte van de lokale richtlijnen van de meeste begraafplaatsen. Hiermee houden wij ook rekening tijdens het maken van het ontwerp.

Een grafsteen ontwerpen, hoe werkt het?

1
inspiratietuin

Oriënteren

Bekijk meer dan 600 voorbeelden in allerlei materialen, ontwerpen en designs opgesteld in onze inspiratietuin.

2
showroom

Showroom

Ontdek de ruime selectie aan accessoires, materiaalsoorten en beletteringsmogelijkheden.

3
grafsteen ontwerpen

Schetsen

Wij adviseren u graag en schetsen samen met u het gedenkteken dat u in gedachten heeft.

4
prijsinformatie

Prijsopgave

We berekenen meteen in uw bijzijn de prijs van het monument, zodat u weet waar u aan toe bent.

Begraafplaatsen in de omgeving van Eindhoven

Staat de begraafplaats die u zoekt er niet bij? In sommige gevallen is de begraafplaats nog niet bij ons geregistreerd. Desondanks plaatsen wij niet alleen in de buurt van Eindhoven maar op alle begraafplaatsen in Nederland, België en in de grensstreek van Duitsland en zijn bekend met de desbetreffende regelgeving.