Coronavirus: Hoe kiest u op dit moment een gedenkteken?  meer informatie
Momenteel kunt u op afspraak bij ons terecht Bekijk alle winkels

Grafstenen in FoudgumInformatie over grafstenen, grafmonumenten en begraafplaatsen

Bent u op zoek naar een geschikt bedrijf dat een grafsteen voor uw dierbare kan verzorgen in de regio Foudgum? Den Hollandsche heeft meer dan 70 jaar ervaring en meerdere inspiratiewinkels in heel Nederland. Regelmatig plaatsen wij grafstenen in de gemeente Foudgum en omgeving.

Bekijk assortiment Hoe werkt het?

“Gevoel van zorgzaamheid“

Dag Marco. Hierbij willen we jou en jullie als bedrijf bedanken voor alle zorg en inzet tijdens het hele traject. We zijn ontzettend blij dat het jullie gelukt is om voor zijn verjaardagsdatum de steen te plaatsen. We zijn er heel blij mee, het voelt heel goed. Hulde ook aan de plaatsers, alleen al het feit dat ze beide rozen zo weer op het graf neergelegd hebben, getuigt voor ons van gevoel van zorgzaamheid. Dank voor alles! Warme groet

Oktober 2021
Ooststellingwerf

“wij hadden er meteen een goed gevoel over“

Hierbij willen wij jullie hartelijk danken voor het plaatsen van het gedenkteken op het graf van onze overleden zoon. Het is echt heel mooi geworden, wij zijn erg blij, dat we voor een foto hebben gekozen. U hebt het prachtig ontworpen. Ook onze andere twee kinderen vinden het erg mooi geworden. Ik wil Jeroen ook nog bedanken voor uw vriendelijke, gemoedelijke en geruststellende benadering bij ons bezoek aan u; wij hadden er meteen een goed gevoel over. Dank u wel.

Oktober 2021
Leeuwarden

“Beste Geert,“

Ik wil jullie zo bedanken! Ik vind het zo mooi. Het is precies zoals wij het wilde. Mijn man heeft nu zijn eigen plek. Voor mij is het een plek geworden waar ik graag naar toe wil gaan. In de aarde eromheen ga ik, zoals Geert al voorstelde, groene sedum-plantjes zetten. Geert heeft ons enorm goed geholpen bij de keuze voor het ontwerp en wij zijn zeer tevreden over de uitvoering. We zijn steeds meegenomen in het proces en ik vind dat jullie, in deze drukke tijd, heel snel een prachtig resultaat hebben neergezet. Ik gun dit iedereen die een dierbare verliest. Met vriendelijke groet, Gerda Koller en István jr.

Oktober 2021

“Hallo. “

Vandaag is het gedenkteken voor onze zus geplaatst. Wij zijn er heel erg blij mee. Het is helemaal zoals wij af hebben gesproken met jullie. De verbinding die er is gemaakt tussen de steen van Papa en Mama en die met onze zus Eris is precies zoal wij het graag wilden. Dank U wel voor jullie vakmanschap. Met vriendelijke groet mede namens mijn broer Bea Vlemmings

Oktober 2021

“Beste team,“

Ik ben vandaag gaan kijken , prachtig gedenkteken . Met vriendelijke groet, José de Groot

Oktober 2021

Welke collecties leveren wij in Foudgum?

1
Grafstenen en grafmonumenten in Foudgum van natuursteen

Grafstenen Foudgum

2
Grafstenen en grafmonumenten in Foudgum van RVS

RVS en glas grafmonumenten

3
Grafstenen en grafmonumenten in Foudgum van cortenstaal

Cortenstaal grafmonumenten

4
Grafsteen of grafmonument als zwerfkei in Foudgum

Zwerfkeien als grafmonument

5
Grafstenen en grafmonumenten in Foudgum van hout

Grafmonument van hout

6
Grafstenen en grafmonumenten in Foudgum van brons

Grafmonument Foudgum

7
Grafstenen en grafmonumenten in Foudgum van versteend hout

Versteend hout als grafsteen

8
Grafstenen en grafmonumenten in Foudgum van glas

Grafsteen Foudgum

Veelgestelde vragen

Wat kan ik verwachten bij een bezoek aan Den Hollandsche Gedenktekens?
In een prettige sfeer en in alle rust kunt u de vele voorbeelden in één van onze showrooms bekijken. U vindt er een grote selectie aan materialen, accessoires, beelden, lantaarns, beletteringsvoorbeelden en nog veel meer. In onze inspiratietuinen in o.a. Elst. Tilburg, Wezep en Rotterdam kunt u bovendien meer dan 600 van grafmonumenten in de buitenlucht bekijken. Zo krijgt u echt een representatief beeld van de mogelijkheden en als u vragen heeft, kunt u deze direct aan onze adviseur stellen.
Zijn er dan extra kosten verbonden aan het plaatsen van een grafsteen in de buurt van Foudgum?
Wij hanteren voor iedere begraafplaats in Nederland hetzelfde tarief voor plaatsing. Zodoende betaalt u geen extra kosten voor de plaatsing van een grafmonument in uw regio. Wij plaatsen in heel Nederland en zijn op de hoogte van de lokale richtlijnen van de meeste begraafplaatsen. Hiermee houden wij ook rekening tijdens het maken van het ontwerp.
Plaatsen jullie op elke begraafplaats in Nederland?
Wij plaatsen monumenten zonder extra kosten in heel Nederland. Daarnaast plaatsen we monumenten in overleg ook in België en Duitsland. Onze werkwijze is hierop ingericht. Ons team van vakmensen plaatst alle soorten monumenten volgens hoge kwaliteitseisen. Zij brengen vrijwel iedere week een bezoek aan uw regio en zijn dus zeer regelmatig bij u in buurt.
Wat is de levertijd van een grafsteen?
De levertijd van een gedenkteken wordt met name bepaald door de mate waarin het materiaal beschikbaar is. Omdat wij met natuurlijke materiaalsoorten werken die per schip worden vervoerd vanuit alle delen van de wereld, kunnen levertijden tussen de 7 en 15 weken bedragen.
Hoe werkt de aanschaf van een grafsteen?
De aanschaf van een grafmonument begint vaak bij de orieëntatie. Daarna verwerken wij ideeën die u heeft in een vrijblijvend ontwerp. U ontvangt een prijsopgave een een digitaal voorstel. Na goedkeuring onderhouden wij contact met de gemeente voor de vergunning en met de begraafplaats voor de plaatsing van het monument.

Een grafsteen ontwerpen, hoe werkt het?

1
inspiratietuin

Oriënteren

Bekijk meer dan 600 voorbeelden in allerlei materialen, ontwerpen en designs opgesteld in onze inspiratietuin.

2
showroom

Showroom

Ontdek de ruime selectie aan accessoires, materiaalsoorten en beletteringsmogelijkheden.

3
grafsteen ontwerpen

Schetsen

Wij adviseren u graag en schetsen samen met u het gedenkteken dat u in gedachten heeft.

4
prijsinformatie

Prijsopgave

We berekenen meteen in uw bijzijn de prijs van het monument, zodat u weet waar u aan toe bent.

Begraafplaatsen in de omgeving van Foudgum

Staat de begraafplaats die u zoekt er niet bij? In sommige gevallen is de begraafplaats nog niet bij ons geregistreerd. Desondanks plaatsen wij niet alleen in de buurt van Foudgum maar op alle begraafplaatsen in Nederland, België en in de grensstreek van Duitsland en zijn bekend met de desbetreffende regelgeving.