Ook komende zaterdag is onze winkel open

Grafstenen in HaarenInformatie over grafstenen en grafmonumenten in de buurt van Haaren

Bent u op zoek naar een geschikt bedrijf dat een grafsteen voor uw dierbare kan verzorgen in de buurt van Haaren? Den Hollandsche heeft meer dan 70 jaar ervaring en meerdere inspiratiewinkels in heel Nederland. Regelmatig plaatsen wij grafstenen en grafstenen in de gemeente Haaren en omgeving, zoals in Biezenmortel, Esch, Haaren en Helvoirt.

Bekijk assortiment Hoe werkt het?

Welke collecties leveren wij in Haaren?

1
Grafstenen en grafmonumenten in Haaren van natuursteen

Grafstenen van natuursteen

2
Grafstenen en grafmonumenten in Haaren van RVS

Grafmonumenten van RVS

3
Grafstenen en grafmonumenten in Haaren van cortenstaal

Grafstenen met cortenstaal

4
Grafsteen of grafmonument als zwerfkei in Haaren

Grafstenen met zwerfkei

5
Grafstenen en grafmonumenten in Haaren van hout

Grafmonumenten van hout

6
Grafstenen en grafmonumenten in Haaren van brons

Grafmonumenten van brons

7
Grafstenen en grafmonumenten in Haaren van versteend hout

Grafstenen van versteend hout

8
Grafstenen en grafmonumenten in Haaren van glas

Grafstenen van glas

“Geachte heer Van der Wielen,“

Zojuist heb ik het graf van mijn man bezocht. Het vandaag geplaatst grafmonument is prachtig geworden en voldoet helemaal aan mijn wensen. De contacten met verschillende medewerkers van uw bedrijf, zowel bij de bespreking van de mogelijkheden op 25 april in Tilburg als daarna, verliepen steeds prettig en respectvol. Ik ben alle betrokkenen daarvoor heel dankbaar. Kunt u nog achterhalen waar de steen vandaan komt? Ik zou het fijn vinden dat te weten. Met hartelijke groeten, Helma van Oers-Huijsmans

Juni 2024
Steenbergen

“het is duidelijk dat er met aandacht en zorg is gewerkt“

Vandaag zijn mijn zussen en ik het gedenkteken voor onze ouders gaan bekijken. We zijn blij met het resultaat, het is mooi geworden. En het is duidelijk dat er met aandacht en zorg is gewerkt aan zowel het monument als aan de plaatsing (er was zelfs gesnoeid in de achterliggende bebossing, om het geheel beter uit te laten komen), en dat stellen we zeer op prijs. Onze hartelijke dank voor alle goede zorgen,

Juni 2024
Eindhoven

“Nogmaals bedankt voor de inspiratie “

Geachte.....Ik wil jullie bedanken voor de bijzonder mooie gedenksteen.....ik ben er zo trots op...net als op m'n vrouw Tuti....nogmaals bedankt voor de inspiratie ! Het helpt ons in de verwerking van het verdriet... Met vriendelijke groeten

Juni 2024
Breda

“prima service“

Alles ziet er naar tevredenheid uit,wij heel erg tevreden over de prima service die jullie geboden hebben.

Juni 2024
Waalwijk

“precies geworden zoals wij dat in gedachten hadden“

Goedemorgen, het gedenkteken is precies geworden zoals wij dat in gedachten hadden. erg mooi is het geworden en wij zijn dan ook zeer tevreden. bedankt voor alle goede zorg en de goede begeleiding in dit proces en ook een bedankje naar Jeroen de Nekker voor alle tips en adviezen om het gedenkteken zo te maken.

Juni 2024
Veghel

Veelgestelde vragen

Ik woon niet in de buurt van een Den Hollandsche vestiging/winkel, kan ik in 1 bezoek alles regelen?
Dat is zeker mogelijk. Gezien de reisafstand is het wel zo prettig om in één bezoek zoveel mogelijk af te stemmen. Wel is het echt de moeite waard om bij ons langs te komen. Op basis van uw wensen, budget en de voorbeelden bij onze vestiging stellen wij samen met u al schetsend het gehele gedenkteken samen. De vervolgstappen, zoals het digitale ontwerp, het beletteringsvoorstel en het afstemmen van de plaatsing, kunnen we per e-mail en telefonisch met u afstemmen.
Kan ik zelf een grafsteen laten ontwerpen?
Een mooie en persoonlijke grafsteen moet natuurlijk eerst ontworpen worden. We bieden u de mogelijkheid om vanuit uw eigen ontwerp een gedenkteken te realiseren maar u kunt er natuurlijk ook voor kiezen om het ontwerp geheel vrijblijvend en gratis door onze adviseurs te laten maken. We staan open voor al uw ideeën.
Kunnen jullie ook een bestaande grafsteen restaureren?
Het is zeker mogelijk om een bestaande grafsteen te restaureren. Houdt u wel rekening met kosten voor het afhalen van de grafsteen en het reinigen van het monument. In veel gevallen is het voordeliger om een nieuwe grafsteen te ontwerpen dan een bestaande steen te restaureren.
Hoe werkt de aanschaf van een grafsteen?
De aanschaf van een grafmonument begint vaak bij de orieëntatie. Daarna verwerken wij ideeën die u heeft in een vrijblijvend ontwerp. U ontvangt een prijsopgave een een digitaal voorstel. Na goedkeuring onderhouden wij contact met de gemeente voor de vergunning en met de begraafplaats voor de plaatsing van het monument.
Moet ik de vergunning zelf aanvragen of doet Den Hollandsche Gedenktekens dit?
Als Den Hollandsche Gedenktekens het monument plaatst, nemen wij contact op met de gemeente voor het aanvragen van de vergunning.

Een grafsteen ontwerpen, hoe werkt het?

1
inspiratietuin

Oriënteren

Bekijk meer dan 600 voorbeelden in allerlei materialen, ontwerpen en designs opgesteld in onze inspiratietuin.

2
showroom

Showroom

Ontdek de ruime selectie aan accessoires, materiaalsoorten en beletteringsmogelijkheden.

3
grafsteen ontwerpen

Schetsen

Wij adviseren u graag en schetsen samen met u het gedenkteken dat u in gedachten heeft.

4
prijsinformatie

Prijsopgave

We berekenen meteen in uw bijzijn de prijs van het monument, zodat u weet waar u aan toe bent.

Begraafplaatsen in de omgeving van Haaren

Staat de begraafplaats die u zoekt er niet bij? In sommige gevallen is de begraafplaats nog niet bij ons geregistreerd. Desondanks plaatsen wij niet alleen in de buurt van Haaren maar op alle begraafplaatsen in Nederland, België en in de grensstreek van Duitsland en zijn bekend met de desbetreffende regelgeving.

grafstenen Biezenmortel begraafplaats Landpark Assisië Biezenmortel
Grafstenen Biezenmortel begraafplaats Landpark Assisië Biezenmortel
Grafsteen Biezenmortel begraafplaats Landpark Assisië Biezenmortel 1

Begraafplaats Landpark Assisië Biezenmortel

Landpark Assisië in Biezenmortel is een buitenplaats waar al meer dan een eeuw zorg wordt verleend aan mensen met een verstandelijke beperking. Het grote terrein valt onder de stichting Prisma en heeft veel eigen voorzieningen met ook een begraafplaats. Deze begraafplaats is bedoeld voor bewoners, maar er zijn ook enkele oud-medewerkers en de eerste directeuren begraven.

Hooghoutseweg
5074NA Biezenmortel
grafsteen Biezenmortel St. Joseph

St. Joseph Biezenmortel

Begraafplaats St. Joseph te Biezenmortel valt onder de Johannes XXIII Parochie en ligt op steenworp afstand van de Sint Josephkerk, eveneens aan de Capucijnenstraat. Rondom de begraafplaats loopt een strakke groene heg en sieren kleine bomen het centrale pad, dat uitkomt bij het centrale toegangshek. Door deze relatief lage begroeiing heeft dit kerkhof een heel open karakter. Ook opvallend zijn de vele grafkruizen die bij de meeste graven als gedenkteken zijn geplaatst.

Capucijnenstraat
5074PE Biezenmortel

Grafstenen St. Joseph Biezenmortel

Voorbeelden van grafstenen die door ons zijn geplaatst op St. Joseph Biezenmortel

grafmonument Esch Rooms Katholieke Begraafplaats Sint-Willibrordus Esch

Rooms Katholieke Begraafplaats Sint-Willibrordus Esch

De begraafplaats ligt naast de katholieke H. Willibrordus Kerk en valt onder het beheer van de Heilig Hart parochie. Omdat de begraafplaats zich in het hart van het dorp Esch bevindt is het goed bereikbaar, alleen is er direct naast de kerk weinig parkeergelegenheid. Het is makkelijker om te parkeren aan het marktplein, net 1 straatje verder, tegenover de cafetaria aan de dorpstraat. Op de begraafplaats wordt alleen nog begraven op het nieuwe gedeelte, daar is het mogelijk om een grafmonument te laten plaatsen. Er is keuze uit een enkel of dubbelgraf. Daarnaast kan er een asbus worden geplaatst in de urnenmuur of op het urnenveld.

Dorpsstraat
5296 LV Esch

Grafstenen Rooms Katholieke Begraafplaats Sint-Willibrordus Esch

Voorbeelden van grafstenen die door ons zijn geplaatst op Rooms Katholieke Begraafplaats Sint-Willibrordus Esch

grafmonumenten Helvoirt Nederlands Hervormd Begraafplaats Helvoirt
Grafmonument Helvoirt Nederlands Hervormd Begraafplaats Helvoirt
Grafmonumenten Helvoirt Nederlands Hervormd Begraafplaats Helvoirt 1

Nederlands Hervormd Begraafplaats Helvoirt

De Nederlands hervormde begraafplaats bevindt zich in het midden van het dorp aan de Vincent van Goghstraat. De Hervormde Kerk staat even verderop op de hoek Torenstraat/De Jonge van Zwijnsbergenstraat.

Vincent van Goghstraat
5268 BM Helvoirt
grafstenen Helvoirt R.K. Begraafplaats Nicolaaskerk

R.K. Begraafplaats Nicolaaskerk Helvoirt

De ruim 100 jaar oude Sint Nicolaaskerk is in 1903 in gebruik genomen. Achter en naast het indrukwekkende kerkgebouw bevindt zich het kerkhof, dat net als de kerk behoort tot de Parochie Heilige Edith Stein in Vught. De oude begraafplaats heeft een parkachtige uitstraling door de oude bomen die de omgeving sieren. Er zijn verschillende typen graven en asbestemmingen. Zo kan er gekozen worden voor een standaard grafmonument, dat hetzelfde uiterlijk zal hebben als de andere gedenktekens in het betreffende vak. Ook is het mogelijk om een grafmonument naar keuze te laten maken. Er is ook een apart gedeelte voor kindergraven. Daarnaast kan er op het urnenveld of in de urnenmuur een asbus geplaatst worden.

Kastanjelaan
5268 CA Helvoirt

Grafstenen R.K. Begraafplaats Nicolaaskerk Helvoirt

Voorbeelden van grafstenen die door ons zijn geplaatst op R.K. Begraafplaats Nicolaaskerk Helvoirt