Kom inspiratie opdoen in onze winkel

Grafstenen in HelvoirtInformatie over grafstenen en grafmonumenten in de buurt van Helvoirt

Bent u op zoek naar een geschikt bedrijf dat een grafsteen voor uw dierbare kan verzorgen in de buurt van Helvoirt? Den Hollandsche heeft meer dan 70 jaar ervaring en meerdere inspiratiewinkels in heel Nederland. Regelmatig plaatsen wij grafstenen en grafstenen in de gemeente Helvoirt en omgeving.

Bekijk assortiment Hoe werkt het?

Welke collecties leveren wij in Helvoirt?

1
Grafstenen en grafmonumenten in Helvoirt van natuursteen

Grafstenen van natuursteen

2
Grafstenen en grafmonumenten in Helvoirt van RVS

Grafmonumenten van RVS

3
Grafstenen en grafmonumenten in Helvoirt van cortenstaal

Grafstenen met cortenstaal

4
Grafsteen of grafmonument als zwerfkei in Helvoirt

Grafstenen met zwerfkei

5
Grafstenen en grafmonumenten in Helvoirt van hout

Grafmonumenten van hout

6
Grafstenen en grafmonumenten in Helvoirt van brons

Grafmonumenten van brons

7
Grafstenen en grafmonumenten in Helvoirt van versteend hout

Grafstenen van versteend hout

8
Grafstenen en grafmonumenten in Helvoirt van glas

Grafstenen van glas

“Geachte heer Van der Wielen,“

Zojuist heb ik het graf van mijn man bezocht. Het vandaag geplaatst grafmonument is prachtig geworden en voldoet helemaal aan mijn wensen. De contacten met verschillende medewerkers van uw bedrijf, zowel bij de bespreking van de mogelijkheden op 25 april in Tilburg als daarna, verliepen steeds prettig en respectvol. Ik ben alle betrokkenen daarvoor heel dankbaar. Kunt u nog achterhalen waar de steen vandaan komt? Ik zou het fijn vinden dat te weten. Met hartelijke groeten, Helma van Oers-Huijsmans

Juni 2024
Steenbergen

“het is duidelijk dat er met aandacht en zorg is gewerkt“

Vandaag zijn mijn zussen en ik het gedenkteken voor onze ouders gaan bekijken. We zijn blij met het resultaat, het is mooi geworden. En het is duidelijk dat er met aandacht en zorg is gewerkt aan zowel het monument als aan de plaatsing (er was zelfs gesnoeid in de achterliggende bebossing, om het geheel beter uit te laten komen), en dat stellen we zeer op prijs. Onze hartelijke dank voor alle goede zorgen,

Juni 2024
Eindhoven

“Nogmaals bedankt voor de inspiratie “

Geachte.....Ik wil jullie bedanken voor de bijzonder mooie gedenksteen.....ik ben er zo trots op...net als op m'n vrouw Tuti....nogmaals bedankt voor de inspiratie ! Het helpt ons in de verwerking van het verdriet... Met vriendelijke groeten

Juni 2024
Breda

“prima service“

Alles ziet er naar tevredenheid uit,wij heel erg tevreden over de prima service die jullie geboden hebben.

Juni 2024
Waalwijk

“precies geworden zoals wij dat in gedachten hadden“

Goedemorgen, het gedenkteken is precies geworden zoals wij dat in gedachten hadden. erg mooi is het geworden en wij zijn dan ook zeer tevreden. bedankt voor alle goede zorg en de goede begeleiding in dit proces en ook een bedankje naar Jeroen de Nekker voor alle tips en adviezen om het gedenkteken zo te maken.

Juni 2024
Veghel

Veelgestelde vragen

Kan ik zomaar binnenlopen in de winkel om mij vrijblijvend te orienteren?
U kunt gewoon langskomen om rustig ideeën op te doen en te oriënteren. Wilt u advies? Dan is het verstandig om een afspraak te maken. Zo hoeft u niet onnodig te wachten en wordt u direct geholpen.
Plaatsen jullie op elke begraafplaats in Nederland?
Wij plaatsen monumenten zonder extra kosten in heel Nederland. Daarnaast plaatsen we monumenten in overleg ook in België en Duitsland. Onze werkwijze is hierop ingericht. Ons team van vakmensen plaatst alle soorten monumenten volgens hoge kwaliteitseisen. Zij brengen vrijwel iedere week een bezoek aan uw regio en zijn dus zeer regelmatig bij u in buurt.
Wat is de levertijd van een grafsteen?
De levertijd van een gedenkteken wordt met name bepaald door de mate waarin het materiaal beschikbaar is. Omdat wij met natuurlijke materiaalsoorten werken die per schip worden vervoerd vanuit alle delen van de wereld, kunnen levertijden tussen de 7 en 15 weken bedragen.
Kunnen jullie ook een bestaande grafsteen restaureren?
Het is zeker mogelijk om een bestaande grafsteen te restaureren. Houdt u wel rekening met kosten voor het afhalen van de grafsteen en het reinigen van het monument. In veel gevallen is het voordeliger om een nieuwe grafsteen te ontwerpen dan een bestaande steen te restaureren.
Hoe werkt de aanschaf van een grafsteen?
De aanschaf van een grafmonument begint vaak bij de orieëntatie. Daarna verwerken wij ideeën die u heeft in een vrijblijvend ontwerp. U ontvangt een prijsopgave een een digitaal voorstel. Na goedkeuring onderhouden wij contact met de gemeente voor de vergunning en met de begraafplaats voor de plaatsing van het monument.

Een grafsteen ontwerpen, hoe werkt het?

1
inspiratietuin

Oriënteren

Bekijk meer dan 600 voorbeelden in allerlei materialen, ontwerpen en designs opgesteld in onze inspiratietuin.

2
showroom

Showroom

Ontdek de ruime selectie aan accessoires, materiaalsoorten en beletteringsmogelijkheden.

3
grafsteen ontwerpen

Schetsen

Wij adviseren u graag en schetsen samen met u het gedenkteken dat u in gedachten heeft.

4
prijsinformatie

Prijsopgave

We berekenen meteen in uw bijzijn de prijs van het monument, zodat u weet waar u aan toe bent.

Begraafplaatsen in de omgeving van Helvoirt

Staat de begraafplaats die u zoekt er niet bij? In sommige gevallen is de begraafplaats nog niet bij ons geregistreerd. Desondanks plaatsen wij niet alleen in de buurt van Helvoirt maar op alle begraafplaatsen in Nederland, België en in de grensstreek van Duitsland en zijn bekend met de desbetreffende regelgeving.

grafstenen Helvoirt Helvoirt Protestants (Ned.Herv.)

Helvoirt Protestants (Ned.Herv.)

Vincent van Goghstraat
5268BM Helvoirt
grafsteen Helvoirt Nederlands Hervormd Begraafplaats Helvoirt
Grafstenen Helvoirt Nederlands Hervormd Begraafplaats Helvoirt
Grafsteen Helvoirt Nederlands Hervormd Begraafplaats Helvoirt 1

Nederlands Hervormd Begraafplaats Helvoirt

De Nederlands hervormde begraafplaats bevindt zich in het midden van het dorp aan de Vincent van Goghstraat. De Hervormde Kerk staat even verderop op de hoek Torenstraat/De Jonge van Zwijnsbergenstraat.

Vincent van Goghstraat
5268 BM Helvoirt
grafmonument Helvoirt R.K. Begraafplaats Nicolaaskerk

R.K. Begraafplaats Nicolaaskerk Helvoirt

De ruim 100 jaar oude Sint Nicolaaskerk is in 1903 in gebruik genomen. Achter en naast het indrukwekkende kerkgebouw bevindt zich het kerkhof, dat net als de kerk behoort tot de Parochie Heilige Edith Stein in Vught. De oude begraafplaats heeft een parkachtige uitstraling door de oude bomen die de omgeving sieren. Er zijn verschillende typen graven en asbestemmingen. Zo kan er gekozen worden voor een standaard grafmonument, dat hetzelfde uiterlijk zal hebben als de andere gedenktekens in het betreffende vak. Ook is het mogelijk om een grafmonument naar keuze te laten maken. Er is ook een apart gedeelte voor kindergraven. Daarnaast kan er op het urnenveld of in de urnenmuur een asbus geplaatst worden.

Kastanjelaan
5268 CA Helvoirt

Grafstenen R.K. Begraafplaats Nicolaaskerk Helvoirt

Voorbeelden van grafstenen die door ons zijn geplaatst op R.K. Begraafplaats Nicolaaskerk Helvoirt