Vrijblijvend inspiratie opdoen Bekijk alle winkels

Grafstenen in UtrechtInformatie over grafstenen, grafmonumenten en begraafplaatsen

Bent u op zoek naar een geschikt bedrijf dat een grafsteen voor uw dierbare kan verzorgen in de regio Utrecht? Den Hollandsche heeft meer dan 70 jaar ervaring en meerdere inspiratiewinkels in heel Nederland. Regelmatig plaatsen wij grafstenen in de gemeente Utrecht en omgeving, zoals in De Meern, Haarzuilens, Utrecht en Vleuten. Kom langs in onze dichtsbijzijnde winkel in Culemborg. Op minder dan 30 minuten rijden van Utrecht.

Inspiratiewinkel Culemborg Bekijk assortiment Hoe werkt het?

Welke collecties leveren wij in Utrecht?

1
Grafstenen en grafmonumenten in Utrecht van natuursteen

Grafstenen Utrecht

2
Grafstenen en grafmonumenten in Utrecht van RVS

RVS en glas grafmonumenten

3
Grafstenen en grafmonumenten in Utrecht van glas

Grafsteen Utrecht

4
Grafsteen of grafmonument als zwerfkei in Utrecht

Zwerfkeien als grafmonument

5
Grafstenen en grafmonumenten in Utrecht van hout

Grafmonument van hout

6
Grafstenen en grafmonumenten in Utrecht van brons

Grafmonument Utrecht

7
Grafstenen en grafmonumenten in Utrecht van cortenstaal

Cortenstaal grafmonumenten

8
Grafstenen en grafmonumenten in Utrecht van versteend hout

Versteend hout als grafsteen

“boven verwachting zo mooi “

Via deze weg wil ik iedereen die zich heeft ingezet voor het grafmonument van onze moeder hartelijk bedanken. Wij zijn heel blij met het monument het ziet er zo mooi uit en komt helemaal tot zijn recht. Is boven verwachting zo mooi en precies zoals wij het in gedachten hadden en het was het lange wachten waard. Nogmaals Onze Hartelijke Dank.

Februari 2015
Utrecht

“Erg blij mee, heel mooi!“

We hebben de steen vandaag gezien en zijn er erg blij mee, heel mooi!

September 2014
Utrecht

“Onze dank hiervoor“

Beste Den Hollandse,Wij zijn erg tevreden over de uitvoering van de steen en het kristal. Onze dank hiervoor. met vriendelijke groet R. K.

Maart 2017
Nieuwegein

“Past uitstekend in de bosrijke omgeving“

Beste mevrouw van der Ven, Wij zijn als familie vorig weekend in Rhenen geweest om het gedenkteken voor mijn vrouw te zien. Het is prachtig geworden, en past uitstekend in de bosrijke omgeving. Onze hartelijke dank! vriendelijke groeten,

December 2016
Rhenen

“Nog niet eerder gezien op de begraafplaats“

We zijn heel tevreden over jullie dienstverlening en we vinden dat het monument heel mooi geworden is. Iedereen die we erover spreken is er enthousiast over en we zijn er allemaal (kinderen, broers, zussen) heel blij mee. Het is snel geplaatst en keurig netjes neergezet. het viel ons op dat er op alle vlakken goed met ons gecommuniceerd werd: het ontwerp is echt samen met jullie tot stand gekomen. En het is werkelijk uniek, we hebben dit nog niet eerder gezien op de begraafplaats.

April 2016
Houten

Veelgestelde vragen

Ik woon ver van jullie vestiging, kan ik in 1 bezoek alles regelen?
Dat is zeker mogelijk. Gezien de reisafstand is het wel zo prettig om in één bezoek zoveel mogelijk af te stemmen. Wel is het echt de moeite waard om bij ons langs te komen. Op basis van uw wensen, budget en de voorbeelden bij onze vestiging stellen wij samen met u al schetsend het gehele gedenkteken samen. De vervolgstappen, zoals het digitale ontwerp, het beletteringsvoorstel en het afstemmen van de plaatsing, kunnen we per e-mail en telefonisch met u afstemmen.
Wat kan ik verwachten bij een bezoek aan Den Hollandsche?
In een prettige sfeer en in alle rust kunt u de vele voorbeelden in één van onze showrooms bekijken. U vindt er een grote selectie aan materialen, accessoires, beelden, lantaarns, beletteringsvoorbeelden en nog veel meer. In onze inspiratietuinen in o.a. Elst. Tilburg, Wezep en Rotterdam kunt u bovendien meer dan 600 van grafmonumenten in de buitenlucht bekijken. Zo krijgt u echt een representatief beeld van de mogelijkheden en als u vragen heeft, kunt u deze direct aan onze adviseur stellen.
Zijn er dan ook extra kosten verbonden aan het plaatsen van een grafsteen in de buurt van Utrecht
Wij hanteren voor iedere begraafplaats in Nederland hetzelfde tarief voor plaatsing. Zodoende betaalt u geen extra kosten voor de plaatsing van een grafmonument in uw regio. Wij plaatsen in heel Nederland en zijn op de hoogte van de lokale richtlijnen van de meeste begraafplaatsen. Hiermee houden wij ook rekening tijdens het maken van het ontwerp.

Een grafsteen ontwerpen, hoe werkt het?

1
inspiratietuin

Oriënteren

Bekijk meer dan 600 voorbeelden in allerlei materialen, ontwerpen en designs opgesteld in onze inspiratietuin.

2
showroom

Showroom

Ontdek de ruime selectie aan accessoires, materiaalsoorten en beletteringsmogelijkheden.

3
grafsteen ontwerpen

Schetsen

Wij adviseren u graag en schetsen samen met u het gedenkteken dat u in gedachten heeft.

4
prijsinformatie

Prijsopgave

We berekenen meteen in uw bijzijn de prijs van het monument, zodat u weet waar u aan toe bent.

Begraafplaatsen in de omgeving van Utrecht

Staat de begraafplaats die u zoekt er niet bij? In sommige gevallen is de begraafplaats nog niet bij ons geregistreerd. Desondanks plaatsen wij niet alleen in de buurt van Utrecht maar op alle begraafplaatsen in Nederland, België en in de grensstreek van Duitsland en zijn bekend met de desbetreffende regelgeving.