Coronavirus: hoe gaan we er bij Den Hollandsche mee om?  meer informatie

Grafsteen voor een jongen

Deze grafsteen met glazen elementen is gemaakt voor een jongen. Om het stoere aspect goed uit te beelden is er gekozen voor grijs natuursteen, waarvan het oppervlak mat is gehouden. Het liggende deel is helemaal omrand met dit natuursteen en als extra ... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 35407
Bewerking Gezoet
Collectie Eenvoudig tot bijzonder, Exclusief, Glas, Jong en eigentijds, Kleurrijk, Modern, Natuursteen, RVS
Kinderlijk Ster, Wolk
Kleur Blauw, Grijs
Materiaal Glas, Natuursteen, RVS
Natuurlijk Wolken
Productgroep Kindermonumenten
Productsoort Glazen foto, Lantaarn, Split
Symboliek Ster

Productomschrijving

Deze grafsteen met glazen elementen is gemaakt voor een jongen. Om het stoere aspect goed uit te beelden is er gekozen voor grijs natuursteen, waarvan het oppervlak mat is gehouden. Het liggende deel is helemaal omrand met dit natuursteen en als extra detail zijn de hoeken afgerond. Op deze omranding zorgen drie wolkjes van glas voor extra sfeer. Ze hebben elk een eigen persoonlijke tekst. Doordat het liggende deel verder bedekt is met witte kiezels, ontstaat er eenheid en rust. Het staande deel bestaat uit twee elementen. Het meest opvallende deel is natuurlijk de glazen letterplaat die opgemaakt is met de persoonlijke data, teksten en foto. Wij helpen u dan ook graag om hiervoor een passende en unieke compositie te ontwerpen. Schuin achter de glazen letterplaat is een lettersteen toegevoegd die van hetzelfde materiaal is als de omranding. Op dit deel zijn sterren van RVS toegevoegd en in het steen gestraald die als extra stoere decoratie dienen.
Eenvoudig tot bijzonder

Een grafmonument uit de collectie ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan in de basis eenvoudig van ontwerp zijn, maar qua materiaal, accessoires, afwerking en persoonlijke elementen zo ingetogen of expressief vormgegeven kunnen worden als u wilt. Het is altijd mogelijk om grafstenen naar wens aan te passen om zo tot een geheel persoonlijk ontwerp te komen.Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.

Natuursteen


RVS

RVS staat voor “Roest Vast Staal” en staat bekend als een zeer duurzaam materiaal. De fraaie metaalkleur geeft RVS een heel eigentijdse en vaak ook stoere uitstraling. Het bijzondere van dit materiaal is dat we er veel creatieve en persoonlijke ontwerpen mee kunnen maken.