Kinder grafzerk met beertje en vlinders

Kinder grafzerk met beertje en vlinders foto 1
Deze grafzerk is ontworpen en gemaakt voor een kind. De grafzerk bestaat geheel uit een zwart granieten steen die is gepolijst, waardoor de heldere glans ontstaat. De steen biedt plaats aan een persoonlijk gedichtje en de naam en datum die allen zijn i... lees meer >
persoonlijk advies
Wilt u advies? Bel ons op 0481 - 371 333.
We voorzien u graag van advies.

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 30111
Collectie Ambachtelijk, Beelden en Symbolen, Bijzonder persoonlijk, Eenvoudig tot bijzonder, Exclusief, Grafzerken, Kunstenaars, Met bijzondere betekenis, Onderhoudsvrij
Dieren Beer, Dieren 3d
Graftype Grafzerken
Kleur Grijs, Zwart
Materiaal Graniet, Natuursteen, RVS
Natuursteen kleuren Zwart

Productomschrijving

Deze grafzerk is ontworpen en gemaakt voor een kind. De grafzerk bestaat geheel uit een zwart granieten steen die is gepolijst, waardoor de heldere glans ontstaat. De steen biedt plaats aan een persoonlijk gedichtje en de naam en datum die allen zijn ingegraveerd. Ook de afbeeldingen van de zeepbellen zijn in het natuursteen geëtst. Boven op de grafzerk is een beeld van een lief beertje toegevoegd die aan het bellen blazen is. Dit beertje is heel gedetailleerd van natuursteen gemaakt. Naast het beertje sieren ook drie kleurrijke vlinders van rvs het monument.

Beelden en Symbolen
Door het gebruik van beelden of symbolen kunt u het gedenkteken personaliseren. Denk hierbij aan het toepassen van religieuze symbolen, maar ook het gebruik van symbolische weergave van een hobby. Ook woorden als 'verbintenis'  en 'liefde' zijn prachtig symbolisch weer te geven door bijvoorbeeld gebruik te maken van beelden met personages in een specifieke houding of setting.

Eenvoudig tot bijzonder

Een grafmonument uit de collectie ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan in de basis eenvoudig van ontwerp zijn, maar qua materiaal, accessoires, afwerking en persoonlijke elementen zo ingetogen of expressief vormgegeven kunnen worden als u wilt. Het is altijd mogelijk om grafstenen naar wens aan te passen om zo tot een geheel persoonlijk ontwerp te komen. Een simpele grafsteen toont schoonheid in eenvoud en is ingetogen van karakter.

Kunstenaars
Grafkunst is er in vele vormen. Van een klein ornament als decoratie tot een compleet grafmonument dat als een kunstwerk is ontworpen. We laten u laten dat gedenktekens ook vanuit een design- of kunstenaars oogpunt ontworpen kunnen worden en dat veelal een bepaalde symboliek hieraan ten grondslag ligt. Wij werken samen met verschillende kunstenaars die in ieder gewenst materiaal een vorm van kunst voor u kunnen ontwerpen.

Graniet
In veel gedenktekens wordt tegenwoordig graniet gebruikt. Dit is een stollingsgesteente dat voor een groot deel uit kwarts bestaat in combinatie met een deel veldspaten en een deel mica's. De verhouding van de aanwezige mineralen in het graniet is bepalend voor de kleur en daardoor is het mogelijk om grafmonumenten in verschillende kleuren graniet uit te voeren. Omdat graniet een hard en gesloten materiaal is, heeft het niet veel onderhoud nodig. Door het te polijsten kunnen we een granieten grafsteen een hoogwaardig glanzend uiterlijk meegeven, maar we kunnen het oppervlak ook mat of zelfs ruw maken.

Natuursteen

Natuursteen is misschien wel het bekendste materiaal voor het gebruik in grafstenen. De natuurlijke schoonheid en grote variatie in soorten en kleuren in combinatie met een goed esthetisch ontwerp maken dat we met natuursteen een heel persoonlijk gedenkteken kunnen maken. Omdat het materiaal zo goed bestand is tegen de elementen geven wij tot 20 jaar garantie op veel natuursteensoorten.

RVS

RVS staat voor “Roest Vast Staal” en staat bekend als een zeer duurzaam materiaal. De fraaie metaalkleur geeft RVS een heel eigentijdse en vaak ook stoere uitstraling. Het bijzondere van dit materiaal is dat we er veel creatieve en persoonlijke ontwerpen mee kunnen maken.