Kindermonument met glazen regenboog

Binnen de zwart glanzende omranding van natuursteen voeren de vele kleuren de boventoon. De meest opvallende kenmerken zijn de regenbogen, beide gemaakt van glas. Door de gebruikte smelttechnieken zijn de kleuren goed in het glas ingebakken en blijven ... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 24900
Collectie Beelden en Symbolen, Bijzonder persoonlijk, Eenvoudig tot bijzonder, Exclusief, Jong en eigentijds, Kleurrijk, Met bijzondere betekenis
Graftype Enkele grafsteen - met vloer
Kleur Blauw, Lichtblauw
Materiaal Glas, Natuursteen
Subtype Staande steen met vloer

Productomschrijving

Binnen de zwart glanzende omranding van natuursteen voeren de vele kleuren de boventoon. De meest opvallende kenmerken zijn de regenbogen, beide gemaakt van glas. Door de gebruikte smelttechnieken zijn de kleuren goed in het glas ingebakken en blijven daardoor hun kleur behouden. Terwijl de liggende regenboog ondoorzichtig is, heeft de staande regenboog wel enige transparantie en tevens een mooie gesmolten structuur. De opschriften met de naam, datum en een persoonlijk gedichtje zijn aangebracht in diapositief op de matte glazen letterplaat die fraai wordt ‘beschermd’ door de staande regenboog. Het liggende deel is deels opgevuld met bergkristal en aan de voorzijde een bloemvak voor beplanting.

Beelden en Symbolen
Door het gebruik van beelden of symbolen kunt u het gedenkteken personaliseren. Denk hierbij aan het toepassen van religieuze symbolen, maar ook het gebruik van symbolische weergave van een hobby. Ook woorden als 'verbintenis'  en 'liefde' zijn prachtig symbolisch weer te geven door bijvoorbeeld gebruik te maken van beelden met personages in een specifieke houding of setting.

Eenvoudig tot bijzonder

Een grafmonument uit de collectie ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan in de basis eenvoudig van ontwerp zijn, maar qua materiaal, accessoires, afwerking en persoonlijke elementen zo ingetogen of expressief vormgegeven kunnen worden als u wilt. Het is altijd mogelijk om grafstenen naar wens aan te passen om zo tot een geheel persoonlijk ontwerp te komen.

Enkele grafsteen - met vloer

Enkele grafmonumenten of grafstenen zoals deze zijn ontworpen voor een enkel breed graf. Hoewel deze grafmonumenten enkel breed zijn, kan het graf wel 2 of 3 diep zijn en dus plaats bieden aan meerdere personen. Afhankelijk van de ruimte voor de belettering kan een enkel grafmonument dus prima plaats bieden aan meerdere namen en opschriften.

Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.

Natuursteen