Coronavirus: hoe gaan we er bij Den Hollandsche mee om?  meer informatie

Kleurrijk glazen kindermonument vlinder

Kindermonument met glas en een kleurrijk vlindertje. De glasparels in het liggende gedeelte zijn in vele kleuren verkrijgbaar, maar in dit monument passen ze qua kleur goed bij het glazen vlindertje dat boven op de letterplaat is gemaakt. De omranding ... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 33155
Bewerking Gezoet
Collectie Eenvoudig tot bijzonder, Exclusief, Glas, Kleurrijk, Modern, Natuursteen
Dieren Vlinder
Glas Glasfusing, Smeltglas
Kleur Geel, Grijs, Oranje
Materiaal Glas, Natuursteen
Productgroep Kindermonumenten
Symboliek Vlinder

Productomschrijving

Kindermonument met glas en een kleurrijk vlindertje. De glasparels in het liggende gedeelte zijn in vele kleuren verkrijgbaar, maar in dit monument passen ze qua kleur goed bij het glazen vlindertje dat boven op de letterplaat is gemaakt. De omranding is van natuursteen en heeft een gezoet oppervlak, wat zorgt voor een moderne uitstraling en bovenal de aandacht laat uitgaan naar alle fraaie en kleurrijke glazen delen. Wanneer u goed kijkt, ziet u dat de letterplaat een bijzondere structuur heeft. Dit is met een speciale smelttechniek gedaan en het mooie is dat hierdoor de teksten op de glasplaat beter leesbaar worden en het geheel een meer natuurlijke uitstraling krijgt. Het vlindertje is gemaakt met behulp van glasfusing.
Eenvoudig tot bijzonder

Een grafmonument uit de collectie ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan in de basis eenvoudig van ontwerp zijn, maar qua materiaal, accessoires, afwerking en persoonlijke elementen zo ingetogen of expressief vormgegeven kunnen worden als u wilt. Het is altijd mogelijk om grafstenen naar wens aan te passen om zo tot een geheel persoonlijk ontwerp te komen.Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.

Natuursteen


Glasfusing
Glasfusing is een techniek waarbij stukken glas van één of verschillende kleuren op hoge temperatuur worden samengesmolten. Met deze techniek brengen we bijzonder fraaie en vaak kleurrijke decoratieve elementen aan op het gedenkteken. Naast het aanbrengen van persoonlijke decoraties gebruiken we deze techniek ook om structuur in het glas aan te brengen of om vorm aan het glas te geven.