Kleurrijk kindermonument met glas en vlinders

Kleurrijk kindermonument met glas en vlinders foto 1
In dit bijzondere kleurrijke kindermonument is veel glas toegepast. De grote glazen letterplaat lijkt vrij te zweven binnen het frame. Onze vormgever heeft in overleg met de nabestaanden een persoonlijk beeld ontworpen dat in het glas is geprint en hie... lees meer >
persoonlijk advies
Wilt u advies? Bel ons op 0481 - 371 333.
We voorzien u graag van advies.

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 25718
Collectie Beelden en Symbolen, Bijzonder persoonlijk, Eenvoudig tot bijzonder, Exclusief, Jong en eigentijds, Kleurrijk, Modern, Onderhoudsvrij
Dieren Dieren 3d, Vlinder
Graftype Enkele grafsteen - met vloer
Kleur licht, Roze, Wit
Materiaal Glas, RVS
Subtype Staande steen met vloer

Productomschrijving

In dit bijzondere kleurrijke kindermonument is veel glas toegepast. De grote glazen letterplaat lijkt vrij te zweven binnen het frame. Onze vormgever heeft in overleg met de nabestaanden een persoonlijk beeld ontworpen dat in het glas is geprint en hierdoor wordt het monument erg bijzonder en persoonlijk. De letterplaat wordt gedragen door het ovaalvormige liggende gedeelte, waarbij de omranding van natuursteen extra geaccentueerd wordt door de gekleurde lijn. Binnen de omranding is het graf bedekt met vooral witte en enkele gekleurde glasparels en zweven er in het midden vlinders van RVS. Het monument is een kleurrijk geheel waarbij alle speelse elementen op een passende manier zijn verwerkt.

Beelden en Symbolen
Door het gebruik van beelden of symbolen kunt u het gedenkteken personaliseren. Denk hierbij aan het toepassen van religieuze symbolen, maar ook het gebruik van symbolische weergave van een hobby. Ook woorden als 'verbintenis'  en 'liefde' zijn prachtig symbolisch weer te geven door bijvoorbeeld gebruik te maken van beelden met personages in een specifieke houding of setting.

Eenvoudig tot bijzonder

Een grafmonument uit de collectie ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan in de basis eenvoudig van ontwerp zijn, maar qua materiaal, accessoires, afwerking en persoonlijke elementen zo ingetogen of expressief vormgegeven kunnen worden als u wilt. Het is altijd mogelijk om grafstenen naar wens aan te passen om zo tot een geheel persoonlijk ontwerp te komen. Een simpele grafsteen toont schoonheid in eenvoud en is ingetogen van karakter.

Enkele grafsteen - met vloer

Enkele grafmonumenten of grafstenen zoals deze zijn ontworpen voor een enkel breed graf. Hoewel deze grafmonumenten enkel breed zijn, kan het graf wel 2 of 3 diep zijn en dus plaats bieden aan meerdere personen. Afhankelijk van de ruimte voor de belettering kan een enkel grafmonument dus prima plaats bieden aan meerdere namen en opschriften.

Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.

RVS

RVS staat voor “Roest Vast Staal” en staat bekend als een zeer duurzaam materiaal. De fraaie metaalkleur geeft RVS een heel eigentijdse en vaak ook stoere uitstraling. Het bijzondere van dit materiaal is dat we er veel creatieve en persoonlijke ontwerpen mee kunnen maken.