Kleurrijk kindermonument met glas en vlinders

Kleurrijk kindermonument met glas en vlinders foto 1
In dit bijzondere kleurrijke kindermonument is veel glas toegepast. De grote glazen letterplaat lijkt vrij te zweven binnen het frame. Onze vormgever heeft in overleg met de nabestaanden een persoonlijk beeld ontworpen dat in het glas is geprint en hie... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 25718
Collectie Exclusief, Jong en eigentijds, Kleurrijk
Dieren Vlinder
Glasprint Folie op glas
Graftype Enkel
Kinderlijk Vlinder
Kleur Roze, Wit
Materiaal Glas, RVS
Productgroep Kindermonumenten
Symboliek Hart
Vorm Ovaal

Productomschrijving

In dit bijzondere kleurrijke kindermonument is veel glas toegepast. De grote glazen letterplaat lijkt vrij te zweven binnen het frame. Onze vormgever heeft in overleg met de nabestaanden een persoonlijk beeld ontworpen dat in het glas is geprint en hierdoor wordt het monument erg bijzonder en persoonlijk. De letterplaat wordt gedragen door het ovaalvormige liggende gedeelte, waarbij de omranding van natuursteen extra geaccentueerd wordt door de gekleurde lijn. Binnen de omranding is het graf bedekt met vooral witte en enkele gekleurde glasparels en zweven er in het midden vlinders van RVS. Het monument is een kleurrijk geheel waarbij alle speelse elementen op een passende manier zijn verwerkt.
Enkel

Enkele grafmonumenten of grafstenen zoals deze zijn ontworpen voor een enkel breed graf. Hoewel deze grafmonumenten enkel breed zijn, kan kan graf wel 2 of 3 diep zijn en dus plaats bieden aan meerdere personen. Afhankelijk van de ruimte voor de belettering kan een enkel grafmonument dus prima plaats bieden aan meerdere namen en opschriften.Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.

RVS

RVS staat voor “Roest Vast Staal” en staat bekend als een zeer duurzaam materiaal. De fraaie metaalkleur geeft RVS een heel eigentijdse en vaak ook stoere uitstraling. Het bijzondere van dit materiaal is dat we er veel creatieve en persoonlijke ontwerpen mee kunnen maken.