Modern glazen kindergedenkteken

Met glas kunnen op een creatieve manier frisse vormen en kleuren in een monument verwerkt worden. Terwijl het kleurenpalet in dit glazen kindergedenkteken redelijk neutraal is gehouden, oogt het geheel heel fris en modern. Vanwege deze frisse en modern... lees meer >
persoonlijk advies
Wilt u advies? Bel ons op 0481 - 371 333.
We voorzien u graag van advies.

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 32966
Collectie Jong en eigentijds, Modern
Graftype Enkele grafsteen - met vloer
Liggende deel Gedeeltelijk beplanting, Glas, Golfvorm of bogen, Natuursteen
Materiaal Glas, Natuursteen
Staande deel Natuursteen en glas

Productomschrijving

Met glas kunnen op een creatieve manier frisse vormen en kleuren in een monument verwerkt worden. Terwijl het kleurenpalet in dit glazen kindergedenkteken redelijk neutraal is gehouden, oogt het geheel heel fris en modern. Vanwege deze frisse en moderne stijl is het monument passend voor wat oudere kinderen. Naast de strakke lijnen en vormen, herbergt het gedenkteken ook speelse elementen. De staande glasplaat heeft een lichte blauwgroene kleur en is geheel mat. Hierop is de belettering aangebracht door middel van emailleren. Ook op de liggende dekplaat van natuursteen is dit glas aangebracht, waarbij in het midden met gebrokkelde randen een sparing is gemaakt. Deze sparing biedt ruimte aan beplanting en bevat tevens fraaie glasbrokken.

Enkele grafsteen - met vloer

Enkele grafmonumenten of grafstenen zoals deze zijn ontworpen voor een enkel breed graf. Hoewel deze grafmonumenten enkel breed zijn, kan het graf wel 2 of 3 diep zijn en dus plaats bieden aan meerdere personen. Afhankelijk van de ruimte voor de belettering kan een enkel grafmonument dus prima plaats bieden aan meerdere namen en opschriften.

Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.

Natuursteen

Natuursteen is misschien wel het bekendste materiaal voor het gebruik in grafstenen. De natuurlijke schoonheid en grote variatie in soorten en kleuren in combinatie met een goed esthetisch ontwerp maken dat we met natuursteen een heel persoonlijk gedenkteken kunnen maken. Omdat het materiaal zo goed bestand is tegen de elementen geven wij tot 20 jaar garantie op veel natuursteensoorten.