Modern glazen kindergedenkteken

Met glas kunnen op een creatieve manier frisse vormen en kleuren in een monument verwerkt worden. Terwijl het kleurenpalet in dit glazen kindergedenkteken redelijk neutraal is gehouden, oogt het geheel heel fris en modern. Vanwege deze frisse en modern... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 32966
Artikelnummer 14031, 14034
Collectie Jong en eigentijds, Modern
Graftype Enkele grafsteen - met vloer
Materiaal Glas, Natuursteen
Productgroep Grafmonumenten, Kindermonumenten

Productomschrijving

Met glas kunnen op een creatieve manier frisse vormen en kleuren in een monument verwerkt worden. Terwijl het kleurenpalet in dit glazen kindergedenkteken redelijk neutraal is gehouden, oogt het geheel heel fris en modern. Vanwege deze frisse en moderne stijl is het monument passend voor wat oudere kinderen. Naast de strakke lijnen en vormen, herbergt het gedenkteken ook speelse elementen. De staande glasplaat heeft een lichte blauwgroene kleur en is geheel mat. Hierop is de belettering aangebracht door middel van emailleren. Ook op de liggende dekplaat van natuursteen is dit glas aangebracht, waarbij in het midden met gebrokkelde randen een sparing is gemaakt. Deze sparing biedt ruimte aan beplanting en bevat tevens fraaie glasbrokken.
Enkele grafsteen - met vloer

Enkele grafmonumenten of grafstenen zoals deze zijn ontworpen voor een enkel breed graf. Hoewel deze grafmonumenten enkel breed zijn, kan het graf wel 2 of 3 diep zijn en dus plaats bieden aan meerdere personen. Afhankelijk van de ruimte voor de belettering kan een enkel grafmonument dus prima plaats bieden aan meerdere namen en opschriften.Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.

Natuursteen


Grafmonumenten

Een grafmonument maken wij altijd op maat. Op die manier kunnen we echt iets unieks creëren dat past bij uw wensen en budget, maar ook voldoet aan de richtlijnen van de begraafplaats. Dat betekent ook dat we dit grafmonument naar uw wensen kunnen aanpassen.