Monument met glas en cortenstaal voor kindergraf

Een gedenkteken is bedoeld om het leven te gedenken. Een foto op een gedenkteken zorgt ervoor dat er een gezicht bij de naam op het graf komt en het biedt een herinnering aan hoe degene in het leven stond. Bij dit gedenkteken voor een kind is ook een f... lees meer >
persoonlijk advies
Wilt u advies? Bel ons op 0481 - 371 333.
We voorzien u graag van advies.

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 34238
Collectie Bijzonder persoonlijk, Eenvoudig tot bijzonder, Exclusief, Jong en eigentijds, Modern
Graftype Enkele grafsteen - met vloer
Kleur Bruin
Materiaal Cortenstaal, Glas
Productsoort Fotoartikel, Glazen foto, Split
Subtype Staande steen met vloer

Productomschrijving

Een gedenkteken is bedoeld om het leven te gedenken. Een foto op een gedenkteken zorgt ervoor dat er een gezicht bij de naam op het graf komt en het biedt een herinnering aan hoe degene in het leven stond. Bij dit gedenkteken voor een kind is ook een foto gebruikt. Deze keuze voor de foto maakt u zelf, maar wij kunnen u altijd helpen om een mooie en passende compositie te maken of een bewerking van de foto te doen. Ook maken wij samen met u het ontwerp van het hele gedenkteken zodat alles goed past en naar uw tevredenheid is. Om de glazen foto heen is veel cortenstaal gebruikt. Dit materiaal brengt warmte in het gedenkteken door de fraaie kleur. Achter de glazen foto is de naam uitgesneden in het cortenstaal en dit geldt ook voor de datum die op het liggende stuk in het staal is uitgesneden. Binnen de omranding is het graf bedekt met ronde stenen in zachte kleuren.

Eenvoudig tot bijzonder

Een grafmonument uit de collectie ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan in de basis eenvoudig van ontwerp zijn, maar qua materiaal, accessoires, afwerking en persoonlijke elementen zo ingetogen of expressief vormgegeven kunnen worden als u wilt. Het is altijd mogelijk om grafstenen naar wens aan te passen om zo tot een geheel persoonlijk ontwerp te komen. Een simpele grafsteen toont schoonheid in eenvoud en is ingetogen van karakter.

Enkele grafsteen - met vloer

Enkele grafmonumenten of grafstenen zoals deze zijn ontworpen voor een enkel breed graf. Hoewel deze grafmonumenten enkel breed zijn, kan het graf wel 2 of 3 diep zijn en dus plaats bieden aan meerdere personen. Afhankelijk van de ruimte voor de belettering kan een enkel grafmonument dus prima plaats bieden aan meerdere namen en opschriften.

Cortenstaal
Cortenstaal wordt steeds vaker toegepast in gedenktekens. Vanwege de levendige roestbruine kleur heeft het een warme uitstraling en wordt het ook steeds vaker gekozen. In tegenstelling tot wat de roestkleur wellicht doet vermoeden, is het materiaal zeer weervast.

Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.