Monument voor kindergraf in kleuren van de zee

De kleuren van de zee stellen we ons altijd voor als diepblauw in heel veel verschillende tinten. De steensoort Azul Macauba laat op dezelfde manier vele soorten blauw zien. Voor dit monument voor een kindergraf is gekozen voor een ruw stuk Azul Macaub... lees meer >
persoonlijk advies
Wilt u advies? Bel ons op 0481 - 371 333.
We voorzien u graag van advies.

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 31029
Assortiment Natuurlijke gedenktekens
Collectie Eenvoudig tot bijzonder, Jong en eigentijds, Natuurlijk, Onderhoudsvrij, Ruwe steen
Dieren Vlinder
Graftype Enkel
Kleur Blauw
Materiaal Glas, Natuursteen, Ruwe steen, RVS
Natuursteen kleuren Blauw
Subtype Staande steen met vloer

Productomschrijving

De kleuren van de zee stellen we ons altijd voor als diepblauw in heel veel verschillende tinten. De steensoort Azul Macauba laat op dezelfde manier vele soorten blauw zien. Voor dit monument voor een kindergraf is gekozen voor een ruw stuk Azul Macauba met een zeer natuurlijke uitstaling. Ter decoratie is boven opmde ruwe steen ook een glazen vlindertje geplaatst die is gemaakt met behulp van glasfusing. Schuin daarvoor staat een letterplaat gemaakt van donkerblauw glas. Met behulp van emaille zijn in handschrift letters de naam en andere opschriften aangebracht, evenals de tekening van het locomotiefje. Het liggende deel bestaat uit een grafbedekking van Frans boomschors waaromheen een omranding van rvs is geplaatst.

Eenvoudig tot bijzonder

Een grafmonument uit de collectie ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan in de basis eenvoudig van ontwerp zijn, maar qua materiaal, accessoires, afwerking en persoonlijke elementen zo ingetogen of expressief vormgegeven kunnen worden als u wilt. Het is altijd mogelijk om grafstenen naar wens aan te passen om zo tot een geheel persoonlijk ontwerp te komen. Een simpele grafsteen toont schoonheid in eenvoud en is ingetogen van karakter.

Natuurlijk
De natuur levert ons de mooiste materialen, vormen en kleuren. Een gevonden stuk steen, een boomstam dat in de loop van miljoenen jaren is versteend of een fraai stuk hout. Daar maken we graag gebruik van. Natuurlijke gedenktekens zijn er in veel verschillende vormen en uitvoeringen. In onze collectie vindt u zowel gedenktekens die enkel en alleen uit puur natuurlijke materialen bestaan als natuurlijke gedenktekens die geïnspireerd zijn op de natuur.

Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.

Natuursteen

Natuursteen is misschien wel het bekendste materiaal voor het gebruik in grafstenen. De natuurlijke schoonheid en grote variatie in soorten en kleuren in combinatie met een goed esthetisch ontwerp maken dat we met natuursteen een heel persoonlijk gedenkteken kunnen maken. Omdat het materiaal zo goed bestand is tegen de elementen geven wij tot 20 jaar garantie op veel natuursteensoorten.

RVS

RVS staat voor “Roest Vast Staal” en staat bekend als een zeer duurzaam materiaal. De fraaie metaalkleur geeft RVS een heel eigentijdse en vaak ook stoere uitstraling. Het bijzondere van dit materiaal is dat we er veel creatieve en persoonlijke ontwerpen mee kunnen maken.