Natuurlijke kindergrafsteen met bronzen details

Een bijzonder en persoonlijk kindermonument hoeft niet per definitie een overduidelijke kinderlijke uitstraling te hebben. Deze kindergrafsteen heeft bovenal een natuurlijk thema, waarin bijzondere bronzen details zijn verwerkt. Het fraaie natuursteen ... lees meer >
persoonlijk advies
Wilt u advies? Bel ons op 0481 - 371 333.
We voorzien u graag van advies.

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 29890
Assortiment Natuurlijke gedenktekens
Bloem, plant of boom Roos
Collectie Betaalbaar design, Natuurlijk, Puur natuur, Ruwe steen
Graftype Enkel, Enkele grafsteen - met vloer
Kleur Groen
Liggende deel Natuurlijk
Materiaal Brons, Natuursteen, Ruwe steen
Natuursteen kleuren Groen
Productsoort Ruwe steen
Subtype Staande steen met vloer

Productomschrijving

Een bijzonder en persoonlijk kindermonument hoeft niet per definitie een overduidelijke kinderlijke uitstraling te hebben. Deze kindergrafsteen heeft bovenal een natuurlijk thema, waarin bijzondere bronzen details zijn verwerkt. Het fraaie natuursteen is onbewerkt en uniek van vorm en heeft een heel kenmerkende groene kleur. Een exemplaar van deze natuursteensoort kiest u zelf uit onze collectie. De omranding van het liggende deel bestaat uit kleinere blokken van dezelfde soort steen en daartussen is het graf bedekt met een deel beplanting en een deel stenen. De accessoires, zoals de lantaarn, het roosje op de steen en het drinkbakje met de vogeltjes zijn van brons en kleuren zo mooi bij het geheel. Dit geldt ook voor de bronzen letters op de steen.

Natuurlijk
De natuur levert ons de mooiste materialen, vormen en kleuren. Een gevonden stuk steen, een boomstam dat in de loop van miljoenen jaren is versteend of een fraai stuk hout. Daar maken we graag gebruik van. Natuurlijke gedenktekens zijn er in veel verschillende vormen en uitvoeringen. In onze collectie vindt u zowel gedenktekens die enkel en alleen uit puur natuurlijke materialen bestaan als natuurlijke gedenktekens die geïnspireerd zijn op de natuur.

Enkele grafsteen - met vloer

Enkele grafmonumenten of grafstenen zoals deze zijn ontworpen voor een enkel breed graf. Hoewel deze grafmonumenten enkel breed zijn, kan het graf wel 2 of 3 diep zijn en dus plaats bieden aan meerdere personen. Afhankelijk van de ruimte voor de belettering kan een enkel grafmonument dus prima plaats bieden aan meerdere namen en opschriften.

Brons
Brons heeft een fraaie uitstraling en is verkrijgbaar in meerdere kleurtinten door de toepassing van een patinabad. Bij langdurige blootstelling aan de buitenlucht kan het materiaal verkleuren. Dit is een natuurlijk proces, maar het materiaal behoudt wel zijn unieke uitstraling.

Natuursteen

Natuursteen is misschien wel het bekendste materiaal voor het gebruik in grafstenen. De natuurlijke schoonheid en grote variatie in soorten en kleuren in combinatie met een goed esthetisch ontwerp maken dat we met natuursteen een heel persoonlijk gedenkteken kunnen maken. Omdat het materiaal zo goed bestand is tegen de elementen geven wij tot 20 jaar garantie op veel natuursteensoorten.