Paars kindergraf van glas

Glas is kleurvast en biedt vele mogelijkheden om een kindergraf in kleur te ontwerpen. Samen met een ontwerper van Den Hollandsche maakt u een eigen ontwerp passend bij uw kindje. Een grafmonument uit de collectie ‘eenvoudig tot bijzonder’ ... lees meer >
persoonlijk advies
Wilt u advies? Bel ons op 0481 - 371 333.
We voorzien u graag van advies.

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 33646
Bloem, plant of boom Bloem/plant, Bloem/plant decoratie 2d
Collectie Eenvoudig tot bijzonder, Exclusief, Jong en eigentijds, Kleurrijk, Modern
Dieren Dieren 3d, Vlinder
Graftype Enkele grafsteen - met vloer
Kleur Paars
Materiaal Glas
Natuursteen kleuren Paars
Subtype Staande steen met vloer

Productomschrijving

Glas is kleurvast en biedt vele mogelijkheden om een kindergraf in kleur te ontwerpen. Samen met een ontwerper van Den Hollandsche maakt u een eigen ontwerp passend bij uw kindje.

Eenvoudig tot bijzonder

Een grafmonument uit de collectie ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan in de basis eenvoudig van ontwerp zijn, maar qua materiaal, accessoires, afwerking en persoonlijke elementen zo ingetogen of expressief vormgegeven kunnen worden als u wilt. Het is altijd mogelijk om grafstenen naar wens aan te passen om zo tot een geheel persoonlijk ontwerp te komen. Een simpele grafsteen toont schoonheid in eenvoud en is ingetogen van karakter.

Enkele grafsteen - met vloer

Enkele grafmonumenten of grafstenen zoals deze zijn ontworpen voor een enkel breed graf. Hoewel deze grafmonumenten enkel breed zijn, kan het graf wel 2 of 3 diep zijn en dus plaats bieden aan meerdere personen. Afhankelijk van de ruimte voor de belettering kan een enkel grafmonument dus prima plaats bieden aan meerdere namen en opschriften.

Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.