Speels kindermonument met vlinders

De opvallende witte en blauwe glasparels geven een heel frisse tint aan dit speelse kindermonument. Heel prominent op het korte graf prijkt een grote vlinder van natuursteen dat de naam en andere opschriften draagt. Net als de omranding is het bijna z... lees meer >
persoonlijk advies
Wilt u advies? Bel ons op 0481 - 371 333.
We voorzien u graag van advies.

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 31352
Collectie Beelden en Symbolen, Bijzonder persoonlijk, Eenvoudig tot bijzonder, Exclusief, Jong en eigentijds, Kunstenaars, Met bijzondere betekenis, Onderhoudsvrij
Dieren Dieren 3d, Vlinder
Kleur Antraciet, Blauw, Zwart
Materiaal Glas, Natuursteen
Natuursteen kleuren Antraciet

Productomschrijving

De opvallende witte en blauwe glasparels geven een heel frisse tint aan dit speelse kindermonument. Heel prominent op het korte graf prijkt een grote vlinder van natuursteen dat de naam en andere opschriften draagt. Net als de omranding is het bijna zwarte natuursteen van de grote vlinder mat gemaakt en hebben de randen een subtiel facet gekregen, waardoor het geheel mooi zacht wordt.De lange glooiende vlakken voorkomen dat er ook maar één rechte lijn in het monument zit en dit zorgt voor een speels effect. Er zijn ook drie glazen vlindertjes aangebracht die door de slanke RVS-steunen lijken te zweven boven het graf. De wit met blauwe kleuren zijn geheel versmolten in het glas en dat zorgt ervoor dat de kleur altijd mooi blijft. Dankzij de combinatie van kleuren, de vlindertjes en de glooiende vormen, heeft dit moment een frisse en speelse aanblik.


Beelden en Symbolen
Door het gebruik van beelden of symbolen kunt u het gedenkteken personaliseren. Denk hierbij aan het toepassen van religieuze symbolen, maar ook het gebruik van symbolische weergave van een hobby. Ook woorden als 'verbintenis'  en 'liefde' zijn prachtig symbolisch weer te geven door bijvoorbeeld gebruik te maken van beelden met personages in een specifieke houding of setting.

Eenvoudig tot bijzonder

Een grafmonument uit de collectie ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan in de basis eenvoudig van ontwerp zijn, maar qua materiaal, accessoires, afwerking en persoonlijke elementen zo ingetogen of expressief vormgegeven kunnen worden als u wilt. Het is altijd mogelijk om grafstenen naar wens aan te passen om zo tot een geheel persoonlijk ontwerp te komen. Een simpele grafsteen toont schoonheid in eenvoud en is ingetogen van karakter.

Kunstenaars
Grafkunst is er in vele vormen. Van een klein ornament als decoratie tot een compleet grafmonument dat als een kunstwerk is ontworpen. We laten u laten dat gedenktekens ook vanuit een design- of kunstenaars oogpunt ontworpen kunnen worden en dat veelal een bepaalde symboliek hieraan ten grondslag ligt. Wij werken samen met verschillende kunstenaars die in ieder gewenst materiaal een vorm van kunst voor u kunnen ontwerpen.

Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.

Natuursteen

Natuursteen is misschien wel het bekendste materiaal voor het gebruik in grafstenen. De natuurlijke schoonheid en grote variatie in soorten en kleuren in combinatie met een goed esthetisch ontwerp maken dat we met natuursteen een heel persoonlijk gedenkteken kunnen maken. Omdat het materiaal zo goed bestand is tegen de elementen geven wij tot 20 jaar garantie op veel natuursteensoorten.