Decoraties van natuursteenAl mogelijk vanaf 1.900,-

U kunt geheel vrijblijvend een eigen ontwerp laten maken. of het door u zelf gemaakte ontwerp te laten realiseren, in een van onze 23 winkels of bij u thuis.

Collectie decoraties natuursteenpersoonlijke ideeën voor een kindergraf

Decoraties zijn veelal afbeeldingen die als versiering aan een grafmonument toegevoegd worden. Deze decoraties worden vaak gebruikt om een extra persoonlijke tint aan de grafsteen te geven. Vaak worden decoraties van natuursteen gemaakt, door het natuursteen op verschillende manieren te bewerken. Hierdoor ontstaan er andere kleuren en structuren.

Bewerkingen

Door verschillende technieken samen in een grafsteen te combineren, kunnen bepaalde delen of vormen geaccentueerd worden.

Vraag prijsinformatie aan

Hartjes van natuursteen

glasfusing toplaag

Mooi persoonlijk en bijzonder kindermonument die we door het kleurgebruik een geheel eigen sfeer en uitstraling hebben gegeven.

Op het liggende gedeelte zijn 2 hartjes van natuursteen geplaatst. De hartjes, evenals de omranding, zijn met een glasfusing toplaag bekleed.

Vraag prijsinformatie aan

Kroon als lettersteen

pastel tinten

Het kindermonument heeft een vriendelijke uitstraling, door de zachte pastelkleuren in de letters, de ingekleurde stippen en de zachte afwerking van de randen in combinatie met het gematteerde oppervlak van het natuursteen.

Bij Den Hollandsche worden maar liefst 4 à 5 lagen verf aangebracht en dus niet de gebruikelijke 1 à 2 lagen. Hierdoor blijft de kleur zeer lang mooi.

Vraag prijsinformatie aan

Bal van natuursteen

persoonlijk karakter

Kindergrafmonumenten zijn erg persoonlijk, u wilt graag uw gevoelens en emoties in het gedenkteken terug laten komen.

Door de bal van natuursteen toe te voegen heeft het gedenkteken een persoonlijk karakter gekregen, het roept herinneringen op.

Vraag prijsinformatie aan

Voorbeelden op de website

ter inspiratie

De voorbeelden op onze website zijn om u een idee te geven van wat er allemaal mogelijk is. Iedereen is uniek en daarom maken we altijd een nieuw ontwerp voor het gedenkteken. Het gaat er om wat u mooi en passend vindt. Door tijdens een persoonlijk gesprek goed naar u te luisteren ontwerpen we samen met u een mooi gedenkteken.

kindergraf decoratie natuursteen

Beertje met hartvormige ballonnen

kindergraf decoratie natuursteen beeldje bellenblazen

Beeldje die bellen blaast

kindergraf decoratie natuursteen vlinders gezandstraald

Vlinders in natuursteen

Decoratie in natuursteen

rivier gevuld met glasparels

Kleurrijk kindermonument waar op de vloer een rivier is aangebracht. De rivier is gevuld met glasparels welke in diverse kleuren verkrijgbaar zijn.

Het opschrift is geplaatst op een natuurstenen boog waaronder de rivier lijkt door te stromen. Op het glas, waar nu een afbeelding op is geprint, kan ook een persoonlijke foto worden geplaatst.

Vraag prijsinformatie aan

Vlinders natuursteen en glasfusing

gezoet natuursteen

Kindermonument van gezoet natuursteen met een mooie golvende vormgeving.

Door het toepassen van glazen steentjes en glasfusing vlinders heeft het monument een geheel eigen uitstraling gekregen. Het gezoete natuursteen zorgt voor een rustige atmosfeer.

Vraag prijsinformatie aan

Persoonlijk ontwerp

een tastbare herinnering

Het persoonlijke ontwerp biedt u de mogelijkheid een tastbare herinnering aan uw dierbare vast te leggen en te verwerken in een grafsteen met uw eigen symboliek. Wij trachten uw emoties te vertalen in een grafmonument met uw eigen uitgekozen kleuren, vormen en materiaalsoorten.

Bekijk hoe het werkt

kindergraf decoratie natuursteen bloem steel

Steel van de bloem

kindergraf decoratie natuursteen vlinder gezandstraald ingeschilderd op zwerfkei

Vlinder op zwerfkei

kindergraf decoraties natuursteen hartje

Hartje van natuursteen

Details die u aanspreken

harmonieus geheel

Het kan zijn dat bepaalde details u aanspreken van verschillende monumenten. Het is dan moeilijk om u voor te stellen hoe het monument er uit komt te zien wanneer u deze details met elkaar combineert.

Onze creatieve ontwerper helpt u hierbij, hij geeft de door u aangeven elementen een juiste plaats, let daarbij op het kleurgebruik en zorgt voor de juiste afmetingen, zodat er een harmonieus geheel ontstaat.

Vraag prijsinformatie aan

Gedenksteen glas

vrouwelijke uitstraling

Het glazen hart heeft een roze structuur als draagvlak voor het opschrift. Het roze schilderen van de rozen heeft het gedenkteken extra diepte gegeven.

Door de vormen van de banden te curven is het een uiterst vrouwelijk gedenkteken geworden.

Vraag prijsinformatie aan

Speels met natuursteen

duurzaam gedenkteken

Natuursteen is een zeer duurzaam materiaal. Het symboliseert duurzame liefde en verbondenheid. Door het op verschillende manieren te bewerken, ontstaat een zachte en persoonlijke uitstraling.

Bij kindermonumentjes bestaat vaak extra veel behoefte om liefde en bescherming tot uitdrukking te laten komen en een duurzame verbondenheid die verder reikt dan tijd en plaats. Het is dan ook belangrijk dat deze elementen een plek krijgen in het ontwerp van het kindermonument.

Vraag prijsinformatie aan

Bezoek ook onze andere inspiratiepagina’s

Een glazen grafsteen uitzoeken is niet makkelijk, de mogelijkheden zijn oneindig en door het tonen van vele voorbeelden willen we helpen bij het maken van een passende keuze.

kindergraf decoraties natuursteen verwijzing naar glas en rvs

Decorataties van glas en RVS

Toepassing van figuren, afbeeldingen en speelse elementen in en van glas en RVS.

Decoraties glas en RVS
kindergraf decoratie natuursteen verwijzing brons pagina

Decoraties van brons

Bekijk voorbeelden van bronzen grafaccessoires. Naast de voorbeelden uit ons assortiment, ontwerpen en realiseren we accessoires vanuit uw ideeën en wensen.

Bekijk voorbeelden
kindergraf decoraties natuursteen verwijzing naar afbeeldingen

Afbeeldingen en decoraties

Afbeeldingen zijn een extra persoonlijke toevoeging een kindergraf monument. Ze geven het monument een eigen uitstraling en vergroten de herkenbaarheid.

Afbeeldingen en decoraties
kindergraf decoraties natuursteen verwijzing grafaccessoires pagina

Overzicht grafaccessoires

Door toevoeging van een grafaccessoire of grafdecoratie maakt u een grafmonument nog persoonlijker. Bezoek de overzichtspagina en maak uw keuze.

Overzichtspagina grafaccessoires