Jong & eigentijdsAl mogelijk vanaf 2.650,-

U kunt geheel vrijblijvend een eigen ontwerp laten maken. of het door u zelf gemaakte ontwerp te laten realiseren, in een van onze 23 winkels of bij u thuis.

Collectie jong & eigentijdseigentijdse grafstenen gericht op jonge mensen

Veel grafmonumenten zijn gericht op ouderen en hebben daarom een uitstraling die minder past bij jonge eigentijdse mensen. Dit is te zien in de vormgeving, materiaalkeuze en vaak de bewerking van de materialen. Den Hollandsche heeft een eigen collectie samengesteld speciaal gericht op jonge mensen variërend in de leeftijdsgroep van 14 tot 30+.

Ontwerp vanuit uw ideeën

Veelal wordt er samen met u een grafmonument ontworpen vanuit uw eigen persoonlijke ideeën.

Vraag prijsinformatie aan

Foto op het gedenkteken

persoonlijk karakter

Door een foto of afbeelding op het monument te plaatsen geeft u het monument een persoonlijk karakter. We bieden u de mogelijkheid om foto’s te plaatsen in porselein, glas, natuursteen en bijvoorbeeld RVS.

Het is natuurlijk wel belangrijk dat de foto of afbeelding juist toegepast wordt en past bij de gewenste uitstraling van het monument.

Vraag prijsinformatie aan

Details die u aanspreken

altijd een nieuw ontwerp

Het kan natuurlijk zijn dat bepaalde details van monumenten u aanspreken. De omranding van het monument, een accessoire, de soort bedekking van het graf. Wij ontwerpen waar u bij bent een passend monument, waarbij wij uitgaan van een voorbeeld, combinaties van voorbeelden, uw ideeën of een kenmerk.

Heeft u nog geen idee? Door te luisteren naar de verhalen over de overledene en uw wensen proberen we met elkaar tot een resultaat te komen.

Vraag prijsinformatie aan

Band van RVS

siervol vanuit het opschrift

Mooi en harmonieus gedenkteken waar het opschrift en de foto is geplaatst op 2 glazen letterplaten die elkaar overlappen.

De siervolle RVS-band loopt fraai vanuit het opschrift rond de letterplaten door over het liggende gedeelte.

Vraag prijsinformatie aan

Kennis, creativiteit en degelijkheid

altijd een passend gedenkteken

Wij helpen u graag om uw gedachten en gevoelens te vertalen naar een passend monument.

Met onze kennis van alle bewerkingen, technieken en soorten lettertypes, die toegepast kunnen worden op verschillende materialen, kunnen we altijd voor u een bijzonder en passend gedenkteken verzorgen.

Vraag prijsinformatie aan

Glazen letterplaat

rvs vlinders

Het glas van de grafsteen is volledig gematteerd, waardoor de opschriften goed leesbaar blijven bij wisselende lichtinvallen. De roestvast stalen vlinders staan symbool voor de vrijheid.

Emailleren op glas
Tekstueel is er gekozen voor emailleren op glas, door deze speciale smelttechniek zal de tekst nooit meer vervagen.

Vraag prijsinformatie aan

De mogelijkheden zijn oneindig

advies wat het beste past

De mogelijkheden voor het ontwerpen, samenstellen en realiseren van een grafmonument zijn oneindig.

Wij helpen u graag en adviseren u over het materiaal, kleurgebruik, vormgeving, belettering, decoraties, accessoires en de eventuele beplanting.

Vraag prijsinformatie aan

Band van RVS

watersnijden belettering

Een zorgvuldig gerichte waterstraal brengt de tekst of afbeelding in het RVS aan. De tekst wordt als het ware uit het materiaal gesneden.

In onze inspiratietuin ziet u een groot aantal voorbeelden, waarbij we deze techniek hebben toegepast op verschillende modellen grafstenen.

Vraag prijsinformatie aan

Foto’s en afbeeldingen

we helpen u

U kunt zelf een foto aanleveren en indien u een afbeelding wilt gebruiken dan kunnen wij die voor u verzorgen. Het bewerken van de foto’s kunt u geheel aan ons overlaten. Wij zorgen voor een juiste compositie, belichting, kleur en voorzien de foto eventueel van een andere achtergrond of effecten.

Vanzelfsprekend zorgen wij ervoor dat de foto of afbeelding een mooie plaats krijgt op de grafsteen en een harmonieus geheel vormt met het monument.

Vraag prijsinformatie aan

Vastzetten grafaccessoires

zeer solide

Kleine accessoires kunnen gemakkelijk kwijtraken of weggenomen worden. Daarom zetten wij alle accessoires, van groot tot klein zeer solide vast.

Dit doen wij door het boren van een montagegaatje en hierin zetten wij het accessoire met een chemisch anker vast.

Vraag prijsinformatie aan

Natuurlijke uitstraling

combinatie met RVS

De grafsteen bevat veel elementen van RVS, vlinder, een graflantaarn, omranding en de belettering.

Door het toepassen van een natuurlijke grafbedekking in combinatie met de zwerfsteen heeft het monument een natuurlijke uitstraling gekregen.

De foto’s maken het monument extra persoonlijk.

Vraag prijsinformatie aan

Creativiteit en degelijkheid

mooie en bijzondere gedenkteken

De kracht van Den Hollandsche is de combinatie van creativiteit in een degelijk gedenkteken.

Het uitwerken van persoonlijke ideeën en een degelijk advies leidt tot mooie, persoonlijke en heel bijzondere gedenktekens.

Vraag prijsinformatie aan

Natuurstenen zuilen

graflantaarn ingebouwd

Monument met een compositie van drie zuilen. In de laagste zuil is een RVS-lantaarn opgenomen.

Het opschrift is eerst gezandstraald en vervolgens ingeschilderd. Op de band van RVS is een persoonlijk opschrift aangebracht.

Het gedenkteken is zoals al onze gedenktekens in verschillende soorten en kleuren natuursteen te realiseren.

Vraag prijsinformatie aan

Persoonlijk ontworpen

motorcrosser vanuit een foto

Naast het assortiment van grafaccessoires dat u ziet in onze showroom en inspiratietuin, bieden wij u ook de mogelijkheid om een decoratie persoonlijk te laten ontwerpen.

De motorcrosser is op aanvraag van de nabestaanden door ons grafisch team nagemaakt van een foto. In dit geval is de decoratie uitgevoerd in RVS. U kunt ook kiezen voor glas, cortenstaal, brons, natuursteen of bijvoorbeeld hout. Precies wat u mooi en passend vindt.

Vraag prijsinformatie aan

De mogelijkheden zijn oneindig

De mogelijkheden voor het ontwerpen van grafstenen zijn oneindig. Wij ontwerpen samen met u en adviseren u over de technische mogelijkheden.

Het samenstellen van gepast monument met de juiste uitstraling doen wij samen met u. Onze creatieve ontwerper maakt geheel vrijblijvend en gratis voor u een ontwerp.

Hoe werkt een persoonlijk ontwerp?

Kleurrijke afbeelding

diepte door vlinders

Grafmonument waar op de linkerzuil onder het opschrift een vlinder is geplaatst. Doordat de vlinders ook te zien zijn op de letterplaat waar een afbeelding op aangebracht is, krijgt het monument diepte.

De glasplaat is geplaatst met houders van RVS voor de gepolijste zuilen.

Vraag prijsinformatie aan

Foto op standaard

verschillende vormen en soorten

Indien u voorkeur uitgaat naar een kleiner formaat foto dan kan deze uitstekend geplaatst worden op een sierlijke standaard.

De fotolijst of fotostandaard moet natuurlijk wel goed bij het monument passen qua vorm en uitstraling.

Ons assortiment bevat een groot aantal fotolijstjes met standaard. Bijzondere en speciale fotolijsten ontwerpen we zelf, u bent er zo zeker van dat de lijst mooi past bij de rest van het gedenkteken.

Vraag prijsinformatie aan

Grafmonument met RVS accessoire

persoonlijk en op maat ontworpen

Deze bijzondere eigentijdse grafsteen is gemaakt van natuursteen, hout, glas en rvs. Op het glas, met antraciet kleur, is de naam met mooie letters aangebracht. Daarnaast is een model van een klassieke auto in rvs op het glas bevestigd. Als extra persoonlijk element is er een tweede glasplaat toegevoegd met daarop een foto.

Meer informatie over een vrijblijvend schetsontwerp.

Zuilen van gepolijst graniet

RVS hoofdtelefoon

Dit persoonlijke grafmonument van gepolijst graniet heeft en glazen letterplaat met een persoonlijke afbeelding.

Om het monument nog persoonlijker te maken, is op het liggende gedeelte is een hoofdtelefoon van RVS geplaatst.

Vraag prijsinformatie aan

Altijd slagen

voor een passend monument

Omdat alles mogelijk is, slaagt u altijd voor een mooi en passend gedenkteken.

We houden rekening met uw budget. Tijdens het ontwerpen maakt u uw wensen kenbaar en worden deze direct toegepast in het ontwerp. We houden daarbij altijd rekening met uw budget. Samen met u ontwerpen we een mooi en persoonlijk gedenkteken dat u aanspreekt.

Vraag prijsinformatie aan