Kindergrafsteen glas

Kindergrafsteen glas foto 1
Grafmonument voor een kind, waarin veel speelse en kleurrijke vormen zijn toegepast. De letterplaat is gemaakt door middel van glasfusing en bevat afbeeldingen van een vlindertje, hartjes en tulpen. Het liggende deel is ovaal, waarbij de natuurstenen ... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 19712
Bloem, plant of boom Tulp
Collectie Exclusief, Kleurrijk
Glas Glasfusing
Graftype Enkel
Kinderlijk Ballon, Vlinder
Kleur Paars, Roze
Materiaal Glas, Natuursteen
Productgroep Kindermonumenten
Symboliek Hart
Vorm Ovaal

Productomschrijving

Grafmonument voor een kind, waarin veel speelse en kleurrijke vormen zijn toegepast. De letterplaat is gemaakt door middel van glasfusing en bevat afbeeldingen van een vlindertje, hartjes en tulpen. Het liggende deel is ovaal, waarbij de natuurstenen omranding is belegd met gekleurd glas. Een leuk speels detail zijn de 'zwevende' vlinders boven het liggende gedeelte.
Glasfusing
Glasfusing is een techniek waarbij stukken glas van één of verschillende kleuren op hoge temperatuur worden samengesmolten. Met deze techniek brengen we bijzonder fraaie en vaak kleurrijke decoratieve elementen aan op het gedenkteken. Naast het aanbrengen van persoonlijke decoraties gebruiken we deze techniek ook om structuur in het glas aan te brengen of om vorm aan het glas te geven.

Enkel

Enkele grafmonumenten of grafstenen zoals deze zijn ontworpen voor een enkel breed graf. Hoewel deze grafmonumenten enkel breed zijn, kan kan graf wel 2 of 3 diep zijn en dus plaats bieden aan meerdere personen. Afhankelijk van de ruimte voor de belettering kan een enkel grafmonument dus prima plaats bieden aan meerdere namen en opschriften.Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.

Natuursteen