Hartvormig urnengraf met vogeltje

Het hartvormig urnengraf heeft fraaie diagonaal lopende lijnen, bestaande uit de kleuren zwart, grijs en bruin. Dankzij de gladde afwerking heeft het urnengraf een zacht voorkomen, ook het speelse bronzen vogeltje draagt hier aan bij. Omdat de bovenzij... lees meer >
persoonlijk advies
Wilt u advies? Bel ons op 0481 - 371 333.
We voorzien u graag van advies.

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 32464
Collectie Boeken, harten en kussens, Eenvoudig tot bijzonder, Hartvormige lettersteen
Dieren Vogel
Graftype Algemeen
Liggende deel Hart
Materiaal Natuursteen

Productomschrijving

Het hartvormig urnengraf heeft fraaie diagonaal lopende lijnen, bestaande uit de kleuren zwart, grijs en bruin. Dankzij de gladde afwerking heeft het urnengraf een zacht voorkomen, ook het speelse bronzen vogeltje draagt hier aan bij. Omdat de bovenzijde mooi vlak is, past het erg goed om de opschriften in een lichte kleur aan te brengen. Een urnengraf heeft meestal een beperkte afmeting, maar met dit gedenkteken heeft u een herkenbaar en passend monument voor uw naaste.

Eenvoudig tot bijzonder

Een grafmonument uit de collectie ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan in de basis eenvoudig van ontwerp zijn, maar qua materiaal, accessoires, afwerking en persoonlijke elementen zo ingetogen of expressief vormgegeven kunnen worden als u wilt. Het is altijd mogelijk om grafstenen naar wens aan te passen om zo tot een geheel persoonlijk ontwerp te komen.

Natuursteen