Urnenmonument - spiraal

Natuurlijk gevormde zeshoekige basaltplaat waarin een spiraalvorm is uitgewerkt. Aan het einde van de spiraal is ruimte voor een graflichtje. Door het gebruik van beelden of symbolen kunt u het gedenkteken personaliseren. Denk hierbij aan het toepassen... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 3171
Artikelnummer Persoonlijk en uniek
Collectie Beelden en Symbolen, Urnenplaten
Kleur Antraciet, Bruin
Materiaal Natuursteen
Natuursteen kleuren Antraciet, Rood/oranje/bruin
Productgroep Urnmonumenten
Vorm Rond
Vormgeving Rond

Productomschrijving

Natuurlijk gevormde zeshoekige basaltplaat waarin een spiraalvorm is uitgewerkt. Aan het einde van de spiraal is ruimte voor een graflichtje.
Beelden en Symbolen
Door het gebruik van beelden of symbolen kunt u het gedenkteken personaliseren. Denk hierbij aan het toepassen van religieuze symbolen, maar ook het gebruik van symbolische weergave van een hobby. Ook woorden als 'verbintenis'  en 'liefde' zijn prachtig symbolisch weer te geven door bijvoorbeeld gebruik te maken van beelden met personages in een specifieke houding of setting.

Natuursteen


Urnmonumenten

Urnenmonumenten zijn gedenktekens die speciaal ontworpen en gemaakt zijn voor urnengraven. Soms gaat het om een eenvoudige urnentegel voor op een urnenkelder, maar het is op veel begraafplaatsen ook mogelijk om volledig liggend/staand monument te plaatsen op een urnengraf.