Urnenmonument - spiraal

Natuurlijk gevormde zeshoekige basaltplaat waarin een spiraalvorm is uitgewerkt. Aan het einde van de spiraal is ruimte voor een graflichtje. Door het gebruik van beelden of symbolen kunt u het gedenkteken personaliseren. Denk hierbij aan het toepassen... lees meer >
persoonlijk advies
Wilt u advies? Bel ons op 0481 - 371 333.
We voorzien u graag van advies.

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 3171
Collectie Beelden en Symbolen, Urnenplaten
Kleur Antraciet, Bruin
Materiaal Natuursteen
Natuursteen kleuren Antraciet, Rood/oranje/bruin

Productomschrijving

Natuurlijk gevormde zeshoekige basaltplaat waarin een spiraalvorm is uitgewerkt. Aan het einde van de spiraal is ruimte voor een graflichtje.

Beelden en Symbolen
Door het gebruik van beelden of symbolen kunt u het gedenkteken personaliseren. Denk hierbij aan het toepassen van religieuze symbolen, maar ook het gebruik van symbolische weergave van een hobby. Ook woorden als 'verbintenis'  en 'liefde' zijn prachtig symbolisch weer te geven door bijvoorbeeld gebruik te maken van beelden met personages in een specifieke houding of setting.

Natuursteen

Natuursteen is misschien wel het bekendste materiaal voor het gebruik in grafstenen. De natuurlijke schoonheid en grote variatie in soorten en kleuren in combinatie met een goed esthetisch ontwerp maken dat we met natuursteen een heel persoonlijk gedenkteken kunnen maken. Omdat het materiaal zo goed bestand is tegen de elementen geven wij tot 20 jaar garantie op veel natuursteensoorten.