Den Hollandsche gedenktekens Waterurn – een stijlvol bronzen urnenmonument

“De waterurn is een sierlijke en discrete asbestemming voor een natuurlijk afscheid van uw dierbare. Het is een urn en gedenkteken in één die er voor zorgt dat de as van uw dierbare op een geleidelijke manier wordt teruggegeven aan de aarde. Dit allemaal met behulp van hemelwater.”

  • Een blijvend gedenkteken
  • Het as teruggeven aan de natuur
  • Natuurlijk en geleidelijk proces
  • Te plaatsen in uw eigen tuin of op een urnenveld
  • De waterurn is een mooi en persoonlijk gedenkteken
waterurn in eigen tuin

In eigen tuin

De waterurn is een prachtige bronzen bol en zal daarom goed passen in een eigen tuin. Een mooie gedenkplek bij u thuis.

waterurn urnenveld

Urnenveld of begraafplaats

Indien u thuis geen geschikte plaats heeft dan is de waterurn prima te plaatsen op een begraafplaats of urnenveld.

patina kleur waterurn

Kleur van de waterurn

De urn is standaard leverbaar in 2 patina-kleuren, brons en groen. Andere kleuren worden worden op verzoek speciaal voor u vervaardigd.

Geleidelijk afscheid

met behulp van regenwater

In de bronzen waterurn is ruimte voor de as van twee personen.

De as die zich in de urn bevindt wordt beetje bij beetje met behulp van het regenwater afgegeven aan de aarde, door middel van een buis die vanuit de urn ongeveer anderhalve meter diep de aarde in gaat. Het speciale systeem zorgt ervoor dat het ongeveer 10 jaar duurt voordat alle as in de urn is afgegeven aan de aarde. De urn verandert hierdoor dus geleidelijk aan in een gedenkteken.

prijsinformatie aanvragen

Persoonlijk maken

opschrift en/of symbool

Iedereen herdenkt zijn of haar dierbare op een eigen manier. Het is daarom ook mogelijk om de waterurn persoonlijk te maken door er een gravure op te laten maken.

De waterurnen kunnen goed op een sokkel geplaatst worden. In ons assortiment ziet u sokkels in verschillden stylen en uitvoeringen. Neem graag contact met ons op voor informatie of voorbeelden.

prijs vanaf: € 2250
memory stone adviseur Leonieke Terlouw

Leonieke Terlouw

0481 – 371 333

Leonieke Terlouw

0481 – 371 333

Meer weten over de waterurn?

“In onze showroom ziet u een aantal waterurnen in het echt. U krijgt hier de beste indruk welke kleur u het meeste aanspreekt aanspreekt. Indien u de urn op een sokkel wilt plaatsen dan kunt u de waterurn zelf uitproberen bij de vele verschillende soorten sokkels in onze showroom om te bekijken hoe het staat.

Het is mogelijk om een opschrift op de urn te laten plaatsen en de urnen in verschillende kleuren te leveren. We bespreken uw wensen, geven u hierin advies en laten u graag voorbeelden in het echt zien.”

Maak een afspraakStel gerust uw vraag