Beertje op letterplaat

Beertje op letterplaat foto 1
In de letterplaat van dit kindermonumentje is een slapende beer op een halve maan uitgehakt. Het monument is uitgevoerd in zuiver wit natuursteen, symbool voor de onschuld van een kind.Door het gebruik van beelden of symbolen kunt u het gedenkteken per... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 3116
Collectie Ambachtelijk, Beelden en Symbolen, Beesten en figuren, Betaalbaar design, Bijzonder persoonlijk, Eenvoudig tot bijzonder, Kunstenaars, Lichte grafstenen, Onderhoudsvrij
Dieren Beer, Dieren 3d
Graftype Kort graf
Kleur Grijs, licht, Wit
Materiaal Natuursteen
Natuursteen kleuren Grijs, Wit/gebroken wit
Subtype Staande steen zonder vloer

Productomschrijving

In de letterplaat van dit kindermonumentje is een slapende beer op een halve maan uitgehakt. Het monument is uitgevoerd in zuiver wit natuursteen, symbool voor de onschuld van een kind.

Beelden en Symbolen
Door het gebruik van beelden of symbolen kunt u het gedenkteken personaliseren. Denk hierbij aan het toepassen van religieuze symbolen, maar ook het gebruik van symbolische weergave van een hobby. Ook woorden als 'verbintenis'  en 'liefde' zijn prachtig symbolisch weer te geven door bijvoorbeeld gebruik te maken van beelden met personages in een specifieke houding of setting.

Eenvoudig tot bijzonder

Een grafmonument uit de collectie ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan in de basis eenvoudig van ontwerp zijn, maar qua materiaal, accessoires, afwerking en persoonlijke elementen zo ingetogen of expressief vormgegeven kunnen worden als u wilt. Het is altijd mogelijk om grafstenen naar wens aan te passen om zo tot een geheel persoonlijk ontwerp te komen.

Kunstenaars
Grafkunst is er in vele vormen. Van een klein ornament als decoratie tot een compleet grafmonument dat als een kunstwerk is ontworpen. We laten u laten dat gedenktekens ook vanuit een design- of kunstenaars oogpunt ontworpen kunnen worden en dat veelal een bepaalde symboliek hieraan ten grondslag ligt. Wij werken samen met verschillende kunstenaars die in ieder gewenst materiaal een vorm van kunst voor u kunnen ontwerpen.

Lichte grafstenen

Er zijn talloze natuursteensoorten. Iedere steensoort met haar eigen specifieke eigenschappen en uitstraling. Ons assortiment natuursteen soorten bevat ook vele soorten licht natuursteen. Omdat licht natuursteen poreuzer is dan donker natuursteen trekt vocht en vuil meer in het steen. Licht natuursteen vereist daarom regelmatig onderhoud. Met een speciaal impregneermiddel kunnen we het intrekken van vocht en vuil beperken waardoor de steensoort langer mooi blijft.

Natuursteen