Glazen kindermonument met glooiende vormen

Glazen kindermonument met glooiende vormen foto 1
Glooiende, organische vormen geven een monument vaak een vriendelijke uitstraling. Dat geldt ook voor dit kindermonument van glas, waarin overal golvende lijnen zijn aangebracht. De glazen letterplaat heeft een wat ruwere structuur, waardoor de achterg... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 28257
Bloem, plant of boom Bloem/plant, Bloem/plant decoratie 2d
Collectie Beelden en Symbolen, Eenvoudig tot bijzonder, Exclusief, Jong en eigentijds, Kleurrijk
Dieren Dieren decoratie 2d, Vlinder
Graftype Enkele grafsteen - met vloer
Kleur Roze
Materiaal Glas, Natuursteen
Subtype Staande steen met vloer

Productomschrijving

Glooiende, organische vormen geven een monument vaak een vriendelijke uitstraling. Dat geldt ook voor dit kindermonument van glas, waarin overal golvende lijnen zijn aangebracht. De glazen letterplaat heeft een wat ruwere structuur, waardoor de achtergrond iets matter wordt. Hierdoor komen de aangebrachte teksten en afbeeldingen extra goed naar voren. Om eenheid in het kindermonument te brengen, komt de glooiende vorm van de letterplaat terug in de matte, lichtgrijze dekplaat met het uitgespaarde bloemvak. Het oppervlak en de randen hiervan zijn zacht gemaakt en tezamen met de aangeplante lavendel zorgt het voor een vriendelijke aanblik.

Beelden en Symbolen
Door het gebruik van beelden of symbolen kunt u het gedenkteken personaliseren. Denk hierbij aan het toepassen van religieuze symbolen, maar ook het gebruik van symbolische weergave van een hobby. Ook woorden als 'verbintenis'  en 'liefde' zijn prachtig symbolisch weer te geven door bijvoorbeeld gebruik te maken van beelden met personages in een specifieke houding of setting.

Eenvoudig tot bijzonder

Een grafmonument uit de collectie ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan in de basis eenvoudig van ontwerp zijn, maar qua materiaal, accessoires, afwerking en persoonlijke elementen zo ingetogen of expressief vormgegeven kunnen worden als u wilt. Het is altijd mogelijk om grafstenen naar wens aan te passen om zo tot een geheel persoonlijk ontwerp te komen.

Enkele grafsteen - met vloer

Enkele grafmonumenten of grafstenen zoals deze zijn ontworpen voor een enkel breed graf. Hoewel deze grafmonumenten enkel breed zijn, kan het graf wel 2 of 3 diep zijn en dus plaats bieden aan meerdere personen. Afhankelijk van de ruimte voor de belettering kan een enkel grafmonument dus prima plaats bieden aan meerdere namen en opschriften.

Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.

Natuursteen