Kindergraf met hart

Het hart is gemaakt van zwart, mat natuursteen waardoor het een zachte uitstraling heeft. Samen met een adviseur van Den Hollandsche kunt u het monumentje persoonlijk maken. Denk bijvoorbeeld aan het toevoegen van een vlinder of de naam van het kind in... lees meer >
persoonlijk advies
Wilt u advies? Bel ons op 0481 - 371 333.
We voorzien u graag van advies.

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 32628
Collectie Beelden en Symbolen, Betaalbaar design, Eenvoudig tot bijzonder, Hartvormige lettersteen, Onderhoudsvrij
Dieren Dieren 3d, Vlinder, Vogel
Graftype Enkele grafsteen - met vloer
Kleur Antraciet, Roze, Zwart
Materiaal Glas, Natuursteen
Natuursteen kleuren Antraciet, Zwart
Productsoort Vaas
Subtype Staande steen met vloer

Productomschrijving

Het hart is gemaakt van zwart, mat natuursteen waardoor het een zachte uitstraling heeft. Samen met een adviseur van Den Hollandsche kunt u het monumentje persoonlijk maken. Denk bijvoorbeeld aan het toevoegen van een vlinder of de naam van het kind in zijn of haar eigen handschrift. Onze digitale ontwerpers kunnen het unieke handschrift van uw kind op zeer gedetailleerde wijze omzetten in steen, glas of staal.Beelden en Symbolen
Door het gebruik van beelden of symbolen kunt u het gedenkteken personaliseren. Denk hierbij aan het toepassen van religieuze symbolen, maar ook het gebruik van symbolische weergave van een hobby. Ook woorden als 'verbintenis'  en 'liefde' zijn prachtig symbolisch weer te geven door bijvoorbeeld gebruik te maken van beelden met personages in een specifieke houding of setting.

Eenvoudig tot bijzonder

Een grafmonument uit de collectie ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan in de basis eenvoudig van ontwerp zijn, maar qua materiaal, accessoires, afwerking en persoonlijke elementen zo ingetogen of expressief vormgegeven kunnen worden als u wilt. Het is altijd mogelijk om grafstenen naar wens aan te passen om zo tot een geheel persoonlijk ontwerp te komen. Een simpele grafsteen toont schoonheid in eenvoud en is ingetogen van karakter.

Enkele grafsteen - met vloer

Enkele grafmonumenten of grafstenen zoals deze zijn ontworpen voor een enkel breed graf. Hoewel deze grafmonumenten enkel breed zijn, kan het graf wel 2 of 3 diep zijn en dus plaats bieden aan meerdere personen. Afhankelijk van de ruimte voor de belettering kan een enkel grafmonument dus prima plaats bieden aan meerdere namen en opschriften.

Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.

Natuursteen

Natuursteen is misschien wel het bekendste materiaal voor het gebruik in grafstenen. De natuurlijke schoonheid en grote variatie in soorten en kleuren in combinatie met een goed esthetisch ontwerp maken dat we met natuursteen een heel persoonlijk gedenkteken kunnen maken. Omdat het materiaal zo goed bestand is tegen de elementen geven wij tot 20 jaar garantie op veel natuursteensoorten.