Kindergrafsteen glas

Kindergrafsteen glas foto 1
Grafmonument voor een kind, waarin veel speelse en kleurrijke vormen zijn toegepast. De letterplaat is gemaakt door middel van glasfusing en bevat afbeeldingen van een vlindertje, hartjes en tulpen. Het liggende deel is ovaal, waarbij de natuurstenen ... lees meer >
persoonlijk advies
Wilt u advies? Bel ons op 0481 - 371 333.
We voorzien u graag van advies.

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 19712
Bloem, plant of boom Bloem/plant, Bloem/plant decoratie 2d, Tulp
Collectie Beelden en Symbolen, Bijzonder persoonlijk, Boeken, harten en kussens, Eenvoudig tot bijzonder, Exclusief, Jong en eigentijds, Kleurrijk
Dieren Dieren 3d, Vlinder
Graftype Enkele grafsteen - met vloer
Kleur Paars, Roze
Materiaal Glas, Natuursteen
Subtype Staande steen met vloer

Productomschrijving

Grafmonument voor een kind, waarin veel speelse en kleurrijke vormen zijn toegepast. De letterplaat is gemaakt door middel van glasfusing en bevat afbeeldingen van een vlindertje, hartjes en tulpen. Het liggende deel is ovaal, waarbij de natuurstenen omranding is belegd met gekleurd glas. Een leuk speels detail zijn de 'zwevende' vlinders boven het liggende gedeelte.

Beelden en Symbolen
Door het gebruik van beelden of symbolen kunt u het gedenkteken personaliseren. Denk hierbij aan het toepassen van religieuze symbolen, maar ook het gebruik van symbolische weergave van een hobby. Ook woorden als 'verbintenis'  en 'liefde' zijn prachtig symbolisch weer te geven door bijvoorbeeld gebruik te maken van beelden met personages in een specifieke houding of setting.

Eenvoudig tot bijzonder

Een grafmonument uit de collectie ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan in de basis eenvoudig van ontwerp zijn, maar qua materiaal, accessoires, afwerking en persoonlijke elementen zo ingetogen of expressief vormgegeven kunnen worden als u wilt. Het is altijd mogelijk om grafstenen naar wens aan te passen om zo tot een geheel persoonlijk ontwerp te komen. Een simpele grafsteen toont schoonheid in eenvoud en is ingetogen van karakter.

Enkele grafsteen - met vloer

Enkele grafmonumenten of grafstenen zoals deze zijn ontworpen voor een enkel breed graf. Hoewel deze grafmonumenten enkel breed zijn, kan het graf wel 2 of 3 diep zijn en dus plaats bieden aan meerdere personen. Afhankelijk van de ruimte voor de belettering kan een enkel grafmonument dus prima plaats bieden aan meerdere namen en opschriften.

Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.

Natuursteen

Natuursteen is misschien wel het bekendste materiaal voor het gebruik in grafstenen. De natuurlijke schoonheid en grote variatie in soorten en kleuren in combinatie met een goed esthetisch ontwerp maken dat we met natuursteen een heel persoonlijk gedenkteken kunnen maken. Omdat het materiaal zo goed bestand is tegen de elementen geven wij tot 20 jaar garantie op veel natuursteensoorten.