Ovaal glazen kindermonument

Het kindermonument met glazen vlinder is ingetogen en zacht, maar is ook herkenbaar door de kenmerkende vorm. De vlinder is uitgevoerd in glas met een blauwe tint en biedt plaats aan de persoonlijke opschriften, zoals de naam, datum en een klein gedich... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 33122
Collectie Beelden en Symbolen, Bijzonder persoonlijk, Eenvoudig tot bijzonder, Exclusief, Grafzerken, Modern
Graftype Enkele grafsteen - met vloer, Grafzerken, Kort graf
Materiaal Glas, Natuursteen
Subtype Staande steen met vloer

Productomschrijving

Het kindermonument met glazen vlinder is ingetogen en zacht, maar is ook herkenbaar door de kenmerkende vorm. De vlinder is uitgevoerd in glas met een blauwe tint en biedt plaats aan de persoonlijke opschriften, zoals de naam, datum en een klein gedichtje. Zowel de ronde bol waarop de vlinder rust als de ovale omranding zijn gemaakt van natuursteen in elk een eigen grijstint. Omdat de oppervlakken van het natuursteen mat zijn gemaakt, wordt het geheel zacht en vriendelijk.

Beelden en Symbolen
Door het gebruik van beelden of symbolen kunt u het gedenkteken personaliseren. Denk hierbij aan het toepassen van religieuze symbolen, maar ook het gebruik van symbolische weergave van een hobby. Ook woorden als 'verbintenis'  en 'liefde' zijn prachtig symbolisch weer te geven door bijvoorbeeld gebruik te maken van beelden met personages in een specifieke houding of setting.

Eenvoudig tot bijzonder

Een grafmonument uit de collectie ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan in de basis eenvoudig van ontwerp zijn, maar qua materiaal, accessoires, afwerking en persoonlijke elementen zo ingetogen of expressief vormgegeven kunnen worden als u wilt. Het is altijd mogelijk om grafstenen naar wens aan te passen om zo tot een geheel persoonlijk ontwerp te komen.

Enkele grafsteen - met vloer

Enkele grafmonumenten of grafstenen zoals deze zijn ontworpen voor een enkel breed graf. Hoewel deze grafmonumenten enkel breed zijn, kan het graf wel 2 of 3 diep zijn en dus plaats bieden aan meerdere personen. Afhankelijk van de ruimte voor de belettering kan een enkel grafmonument dus prima plaats bieden aan meerdere namen en opschriften.

Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.

Natuursteen