Coronavirus: hoe gaan we er bij Den Hollandsche mee om?  meer informatie

Kindermonument met zwerfkei en glazen vlinders

Zwerfkeien hebben door hun lichte kleur en natuurlijke glooiende vormen een zacht voorkomen en passen daarom heel goed in een kindermonument. Ook het siergras zorgt voor rust in het monument door de mooie natuurlijke kleur. Deze zachte elementen vormen... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 26393
Collectie Budget, Jong en eigentijds, Natuurlijk, Zwerfkeien
Dieren Vlinder
Graftype Enkel
Kleur Grijs
Materiaal Natuursteen
Productgroep Kindermonumenten

Productomschrijving

Zwerfkeien hebben door hun lichte kleur en natuurlijke glooiende vormen een zacht voorkomen en passen daarom heel goed in een kindermonument. Ook het siergras zorgt voor rust in het monument door de mooie natuurlijke kleur. Deze zachte elementen vormen een goede basis voor de kleurrijke accenten die in het monument voorkomen, zoals de gekleurde vlinders van gesmolten glas die op de zwerfkei zijn geplaatst. Tussen het siergras zorgen de bloemen in allerlei kleuren voor een extra fleurige tint en biedt de omranding van het graf veiligheid en geborgenheid. Het kindermonument is prachtig in balans en heeft een mooie kinderlijke uitstraling door de rustige basis, aangevuld met de kleurrijke accenten.

Natuurlijk
De natuur levert ons de mooiste materialen, vormen en kleuren. Een gevonden stuk steen, een boomstam dat in de loop van miljoenen jaren is versteend of een fraai stuk hout. Daar maken we graag gebruik van. Natuurlijke gedenktekens zijn er in veel verschillende vormen en uitvoeringen. In onze collectie vindt u zowel gedenktekens die enkel en alleen uit puur natuurlijke materialen bestaan als natuurlijke gedenktekens die geïnspireerd zijn op de natuur.

Zwerfkeien
Zwerfkeien hebben een zachte, natuurlijke vorm en zijn daardoor een fraai element om te gebruiken in een gedenkteken. De natuurlijke schoonheid maakt dat een zwerfkei niet al te veel decoraties nodig heeft.

Enkel

Enkele grafmonumenten of grafstenen zoals deze zijn ontworpen voor een enkel breed graf. Hoewel deze grafmonumenten enkel breed zijn, kan kan graf wel 2 of 3 diep zijn en dus plaats bieden aan meerdere personen. Afhankelijk van de ruimte voor de belettering kan een enkel grafmonument dus prima plaats bieden aan meerdere namen en opschriften.Natuursteen