Kindergrafsteen met maan en sterren

Deze frisse en moderne kindergrafsteen heeft als basis een dekplaat en een staand deel van zwart graniet. Alle oppervlakken zijn hiervan mat afgewerkt en de randen zijn iets afgerond, waardoor de kindergrafsteen een zachtere uitstraling krijgt. Een moo... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 29681
Collectie Beelden en Symbolen, Bijzonder persoonlijk, Eenvoudig tot bijzonder, Jong en eigentijds
Dieren Beer, Dieren 3d
Kleur Blauw, Zwart
Liggende deel Rivier
Materiaal Glas, Natuursteen
Natuursteen kleuren Zwart
Subtype Staande steen met vloer

Productomschrijving

Deze frisse en moderne kindergrafsteen heeft als basis een dekplaat en een staand deel van zwart graniet. Alle oppervlakken zijn hiervan mat afgewerkt en de randen zijn iets afgerond, waardoor de kindergrafsteen een zachtere uitstraling krijgt. Een mooi subtiel detail is dat er kleine sterren in het graniet van de letterplaat zijn aangebracht. Het maantje met de beer en de ster zijn met glasfusing gemaakt, een bijzondere techniek waarmee de kleuren jarenlang mooi blijven in het glas. In de dekplaat is een rivier gemaakt en deze is gevuld met gekleurde glasparels. Het lantaarntje van RVS biedt warmte en geborgenheid.


Beelden en Symbolen
Door het gebruik van beelden of symbolen kunt u het gedenkteken personaliseren. Denk hierbij aan het toepassen van religieuze symbolen, maar ook het gebruik van symbolische weergave van een hobby. Ook woorden als 'verbintenis'  en 'liefde' zijn prachtig symbolisch weer te geven door bijvoorbeeld gebruik te maken van beelden met personages in een specifieke houding of setting.

Eenvoudig tot bijzonder

Een grafmonument uit de collectie ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan in de basis eenvoudig van ontwerp zijn, maar qua materiaal, accessoires, afwerking en persoonlijke elementen zo ingetogen of expressief vormgegeven kunnen worden als u wilt. Het is altijd mogelijk om grafstenen naar wens aan te passen om zo tot een geheel persoonlijk ontwerp te komen.

Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.

Natuursteen