Coronavirus: hoe gaan we er bij Den Hollandsche mee om?  meer informatie

Kindergrafstenen

Kindergrafsteen met een glasfusing slang. De glazen bloemetjes zijn gemonteerd op rvs pennen die licht schommelen als het waait. Het opschrift is door middel van emaille op de glasplaat aangebracht en zal nooit meer vervagen. Dit kindergrafje is te bez... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 21995
Bewerking Emailleren
Bloem, plant of boom Bloem
Collectie Exclusief, Glas, Jong en eigentijds, Kleurrijk
Dieren Slang
Glas Glasfusing
Graftype Enkel
Kleur Groen
Materiaal Glas
Productgroep Kindermonumenten

Productomschrijving

Kindergrafsteen met een glasfusing slang. De glazen bloemetjes zijn gemonteerd op rvs pennen die licht schommelen als het waait. Het opschrift is door middel van emaille op de glasplaat aangebracht en zal nooit meer vervagen. Dit kindergrafje is te bezichtigen in onze showtuin.
Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.

Glasfusing
Glasfusing is een techniek waarbij stukken glas van één of verschillende kleuren op hoge temperatuur worden samengesmolten. Met deze techniek brengen we bijzonder fraaie en vaak kleurrijke decoratieve elementen aan op het gedenkteken. Naast het aanbrengen van persoonlijke decoraties gebruiken we deze techniek ook om structuur in het glas aan te brengen of om vorm aan het glas te geven.

Enkel

Enkele grafmonumenten of grafstenen zoals deze zijn ontworpen voor een enkel breed graf. Hoewel deze grafmonumenten enkel breed zijn, kan kan graf wel 2 of 3 diep zijn en dus plaats bieden aan meerdere personen. Afhankelijk van de ruimte voor de belettering kan een enkel grafmonument dus prima plaats bieden aan meerdere namen en opschriften.