Roze grafsteen

Roze grafsteen foto 1
Roze grafsteen met een hart van glas. De rozen zijn met de hand in het natuursteen gehakt.Door het gebruik van beelden of symbolen kunt u het gedenkteken personaliseren. Denk hierbij aan het toepassen van religieuze symbolen, maar ook het gebruik van s... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 19392
Bloem, plant of boom Bloem/plant, Bloem/plant 3d, Roos
Collectie Beelden en Symbolen, Eenvoudig tot bijzonder, Hartvormige lettersteen, Jong en eigentijds, Kleurrijk
Graftype Enkele grafsteen - met vloer
Kleur Roze, Zwart
Materiaal Glas, Natuursteen
Natuursteen kleuren Zwart
Productsoort Fotoartikel, Glazen foto
Subtype Staande steen met vloer

Productomschrijving

Roze grafsteen met een hart van glas. De rozen zijn met de hand in het natuursteen gehakt.

Beelden en Symbolen
Door het gebruik van beelden of symbolen kunt u het gedenkteken personaliseren. Denk hierbij aan het toepassen van religieuze symbolen, maar ook het gebruik van symbolische weergave van een hobby. Ook woorden als 'verbintenis'  en 'liefde' zijn prachtig symbolisch weer te geven door bijvoorbeeld gebruik te maken van beelden met personages in een specifieke houding of setting.

Eenvoudig tot bijzonder

Een grafmonument uit de collectie ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan in de basis eenvoudig van ontwerp zijn, maar qua materiaal, accessoires, afwerking en persoonlijke elementen zo ingetogen of expressief vormgegeven kunnen worden als u wilt. Het is altijd mogelijk om grafstenen naar wens aan te passen om zo tot een geheel persoonlijk ontwerp te komen.

Enkele grafsteen - met vloer

Enkele grafmonumenten of grafstenen zoals deze zijn ontworpen voor een enkel breed graf. Hoewel deze grafmonumenten enkel breed zijn, kan het graf wel 2 of 3 diep zijn en dus plaats bieden aan meerdere personen. Afhankelijk van de ruimte voor de belettering kan een enkel grafmonument dus prima plaats bieden aan meerdere namen en opschriften.

Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.

Natuursteen