Coronavirus: hoe gaan we er bij Den Hollandsche mee om?  meer informatie

Zeeblauw natuurlijk kindermonument met glas

Zeeblauw natuurlijk kindermonument met glas foto 1
Dit korte kindermonument is gemaakt voor een kleine grafafmeting. Toch is het heel goed mogelijk om er een uniek en bijzonder gedenkteken voor te maken. Hier is een ruwe zwerfsteen uit onze collectie als uitgangspunt genomen. De Azul Macauba steen is v... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 23552
Collectie Glas, Jong en eigentijds, Kleurrijk, Kort graf, Natuurlijk, Natuursteen
Glas Blauw, Linea Azzurra - Diapositief
Graftype Kort graf, Natuurlijk
Kinderlijk Cartoon, Ster
Kleur Blauw
Materiaal Glas, Glasfiber, Natuursteen
Persoonlijke toevoeging Ster
Productgroep Kindermonumenten
Productsoort Ruwe steen

Productomschrijving

Dit korte kindermonument is gemaakt voor een kleine grafafmeting. Toch is het heel goed mogelijk om er een uniek en bijzonder gedenkteken voor te maken. Hier is een ruwe zwerfsteen uit onze collectie als uitgangspunt genomen. De Azul Macauba steen is van zichzelf al erg fraai door de ruwe, natuurlijke vorm en de blauwe kleurtinten die lijken op de zee. Vanwege de mooie kleur van deze steensoort zijn er kleinere kiezels en brokken hiervan op het zerkje rondom de grote steen gelegd. De opschriften, die hier bestaan uit een gedicht en de naam/datum, zijn samen met twee speelse cartoons op een doorzichtige blauwe glasplaat gemaakt. Deze glasplaat heeft ook een heel organische vorm gekregen zodat deze beter past bij de ruwe Azul Macauba steen waar deze op is bevestigd.
Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.

Natuurlijk
De natuur levert ons de mooiste materialen, vormen en kleuren. Een gevonden stuk steen, een boomstam dat in de loop van miljoenen jaren is versteend of een fraai stuk hout. Daar maken we graag gebruik van. Natuurlijke gedenktekens zijn er in veel verschillende vormen en uitvoeringen. In onze collectie vindt u zowel gedenktekens die enkel en alleen uit puur natuurlijke materialen bestaan als natuurlijke gedenktekens die geïnspireerd zijn op de natuur.

Natuursteen