Zeeblauw natuurlijk kindermonument met glas

Zeeblauw natuurlijk kindermonument met glas foto 1
Dit korte kindermonument is gemaakt voor een kleine grafafmeting. Toch is het heel goed mogelijk om er een uniek en bijzonder gedenkteken voor te maken. Hier is een ruwe zwerfsteen uit onze collectie als uitgangspunt genomen. De Azul Macauba steen is v... lees meer >
persoonlijk advies
Wilt u advies? Bel ons op 0481 - 371 333.
We voorzien u graag van advies.

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 23552
Assortiment Natuurlijke gedenktekens
Collectie Beelden en Symbolen, Bijzonder persoonlijk, Eenvoudig tot bijzonder, Jong en eigentijds, Kleurrijk, Natuurlijk, Ruwe steen
Dieren Dieren decoratie 2d, Hond
Graftype Enkel, Kort graf
Kleur Blauw
Materiaal Glas, Glasfiber, Natuursteen, Ruwe steen
Natuursteen kleuren Blauw
Productsoort Ruwe steen
Subtype Staande steen met vloer

Productomschrijving

Dit korte kindermonument is gemaakt voor een kleine grafafmeting. Toch is het heel goed mogelijk om er een uniek en bijzonder gedenkteken voor te maken. Hier is een ruwe zwerfsteen uit onze collectie als uitgangspunt genomen. De Azul Macauba steen is van zichzelf al erg fraai door de ruwe, natuurlijke vorm en de blauwe kleurtinten die lijken op de zee. Vanwege de mooie kleur van deze steensoort zijn er kleinere kiezels en brokken hiervan op het zerkje rondom de grote steen gelegd. De opschriften, die hier bestaan uit een gedicht en de naam/datum, zijn samen met twee speelse cartoons op een doorzichtige blauwe glasplaat gemaakt. Deze glasplaat heeft ook een heel organische vorm gekregen zodat deze beter past bij de ruwe Azul Macauba steen waar deze op is bevestigd.

Beelden en Symbolen
Door het gebruik van beelden of symbolen kunt u het gedenkteken personaliseren. Denk hierbij aan het toepassen van religieuze symbolen, maar ook het gebruik van symbolische weergave van een hobby. Ook woorden als 'verbintenis'  en 'liefde' zijn prachtig symbolisch weer te geven door bijvoorbeeld gebruik te maken van beelden met personages in een specifieke houding of setting.

Eenvoudig tot bijzonder

Een grafmonument uit de collectie ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan in de basis eenvoudig van ontwerp zijn, maar qua materiaal, accessoires, afwerking en persoonlijke elementen zo ingetogen of expressief vormgegeven kunnen worden als u wilt. Het is altijd mogelijk om grafstenen naar wens aan te passen om zo tot een geheel persoonlijk ontwerp te komen. Een simpele grafsteen toont schoonheid in eenvoud en is ingetogen van karakter.

Natuurlijk
De natuur levert ons de mooiste materialen, vormen en kleuren. Een gevonden stuk steen, een boomstam dat in de loop van miljoenen jaren is versteend of een fraai stuk hout. Daar maken we graag gebruik van. Natuurlijke gedenktekens zijn er in veel verschillende vormen en uitvoeringen. In onze collectie vindt u zowel gedenktekens die enkel en alleen uit puur natuurlijke materialen bestaan als natuurlijke gedenktekens die geïnspireerd zijn op de natuur.

Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.

Natuursteen

Natuursteen is misschien wel het bekendste materiaal voor het gebruik in grafstenen. De natuurlijke schoonheid en grote variatie in soorten en kleuren in combinatie met een goed esthetisch ontwerp maken dat we met natuursteen een heel persoonlijk gedenkteken kunnen maken. Omdat het materiaal zo goed bestand is tegen de elementen geven wij tot 20 jaar garantie op veel natuursteensoorten.