Gedenksteentje voor een baby

Wij ontwerpen en vervaardigen samen met u als nabestaanden een bijzonder gedenkteken. Een gedenksteentje voor een baby’tje mag een lieve en zachte uitstraling hebben. Hieronder tonen we enkele voorbeelden. Het is goed om te weten dat we ieder gedenksteentje op maat maken en dat doen we binnen ieder budget.

Roze baby gedenksteentje voor een meisje

Dit kleine ovalen baby gedenksteen is ontworpen voor een meisje en geheel van glas gemaakt. Er is alleen een basis van natuursteen gebruikt om de heldere roze omranding van glas te dragen en het midden is het graf bedekt met witte steentjes. De staande plaat is van smeltglas gemaakt en heeft daardoor een 'waterige' structuur. Naast dat het zorgt voor een fraaiere uitstraling is de glasplaat ook iets minder doorzichtig en komen de teksten en illustraties beter naar voren. De onderste tekening is gemaakt met pasteltinten en witte accenten en wat veel rust brengt in het ontwerp. Bovenin de glasplaat sieren een kleurrijke regenboog en een vlindertje van glasfusing het monument.

Roze kindergrafsteen voor een meisjefoto 1
Roze baby gedenksteentje voor een meisje foto 1
Roze baby gedenksteentje voor een meisje foto 2
Roze baby gedenksteentje voor een meisje foto 3
Roze baby gedenksteentje voor een meisje foto 4

Speels grafmonument met roze vlinders

Dit roze grafmonument is ontworpen voor een jong meisje. Er is veel glas gebruikt omdat hier heel fraai de juiste sfeer mee gemaakt kan worden. Met speciale smelttechnieken heeft het glas van de omranding bijvoorbeeld een heldere roze kleur gekregen en heeft de voorste glazen letterplaat een gedruppelde textuur waardoor deze iets ondoorzichtig wordt. Zo komen de namen beter uit die geëmailleerd zijn aangebracht en zorgen de met glasfusing gemaakte vlinders voor die speelse noot. Daarachter staat een tweede glasplaat waarop met een andere smelttechniek een golvende decoratie is gemaakt. Het grafmonument krijgt hierdoor meer diepte. Het liggende deel is binnen de roze omranding van glas bedekt met gladde grijze kiezels.

Speels grafmonument met roze vlinders foto 1
Speels grafmonument met roze vlinders foto 1
Speels grafmonument met roze vlinders foto 2
Speels grafmonument met roze vlinders foto 3

Baby gedenksteen glazen tekstplaat

Kindermonument glazen tekstplaatfoto 1
Baby gedenksteen glazen tekstplaat foto 1
Baby gedenksteen glazen tekstplaat foto 2
Baby gedenksteen glazen tekstplaat foto 3

korte baby gedenksteen met speelblokken en giraf

Blokken die zo uit een blokkendoos lijken te komen, maar dan van natuursteen. Deze speelse elementen laten meteen zien dat dit gedenkteken voor een kind is ontworpen. Het baby gedenksteen heeft beperkte afmetingen en is daarom geschikt voor een kort graf. Om het geheel echt persoonlijk en uniek te maken, zijn er persoonlijke teksten in de natuurstenen speelblokken gezandstraald en ingeschilderd. Ook zijn de voet- en handafdrukken uniek. Het is mogelijk om grotere unieke elementen in het monument aan te brengen, waardoor het gedenkteken nog duidelijker een heel eigen stijl krijgt. Zo is er in dit baby gedenksteen een giraf van glas toegevoegd, die door glasfusing zijn kleuren heeft gekregen.

korte baby gedenksteen met speelblokken en giraf foto 1

foto 1