Coronavirus: hoe gaan we er bij Den Hollandsche mee om?  meer informatie

Grafmonument met bronzen letterplaat

Dit korte grafmonument heeft een voetstuk van natuursteen waarop de belettering is aangebracht. Als staand gedeelte is er gebruik gemaakt van een uniek bronzen beeld.Door het gebruik van beelden of symbolen kunt u het gedenkteken personaliseren. Denk h... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 5099
Collectie Beelden en Symbolen, Brons, Exclusief, Kort graf, Natuursteen
Graftype Kort graf
Materiaal Brons, Natuursteen
Productgroep Urnmonumenten

Productomschrijving

Dit korte grafmonument heeft een voetstuk van natuursteen waarop de belettering is aangebracht. Als staand gedeelte is er gebruik gemaakt van een uniek bronzen beeld.
Beelden en Symbolen
Door het gebruik van beelden of symbolen kunt u het gedenkteken personaliseren. Denk hierbij aan het toepassen van religieuze symbolen, maar ook het gebruik van symbolische weergave van een hobby. Ook woorden als 'verbintenis'  en 'liefde' zijn prachtig symbolisch weer te geven door bijvoorbeeld gebruik te maken van beelden met personages in een specifieke houding of setting.

Brons
Brons heeft een fraaie uitstraling en is verkrijgbaar in meerdere kleurtinten door de toepassing van een patinabad. Bij langdurige blootstelling aan de buitenlucht kan het materiaal verkleuren. Dit is een natuurlijk proces, maar het materiaal behoudt wel zijn unieke uitstraling.

Natuursteen


Urnmonumenten

Urnenmonumenten zijn gedenktekens die speciaal ontworpen en gemaakt zijn voor urnengraven. Soms gaat het om een eenvoudige urnentegel voor op een urnenkelder, maar het is op veel begraafplaatsen ook mogelijk om volledig liggend/staand monument te plaatsen op een urnengraf.