Grafmonument van gebogen RVS met print

De afbeelding van de bloem is via een duurzaam procédé op het RVS geprint. In principe kunnen wij elke afbeelding naar wens voor u aanbrengen op dit ontwerp.Enkele grafmonumenten of grafstenen zoals deze zijn ontworpen voor een enkel breed graf. Hoewel... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 1737
Bloem, plant of boom Orchidee
Collectie Bijzonder persoonlijk, Modern, Onderhoudsvrij
Graftype Enkele grafsteen - met vloer
Kleur Bruin
Materiaal Glas, RVS

Productomschrijving

De afbeelding van de bloem is via een duurzaam procédé op het RVS geprint. In principe kunnen wij elke afbeelding naar wens voor u aanbrengen op dit ontwerp.

Enkele grafsteen - met vloer

Enkele grafmonumenten of grafstenen zoals deze zijn ontworpen voor een enkel breed graf. Hoewel deze grafmonumenten enkel breed zijn, kan het graf wel 2 of 3 diep zijn en dus plaats bieden aan meerdere personen. Afhankelijk van de ruimte voor de belettering kan een enkel grafmonument dus prima plaats bieden aan meerdere namen en opschriften.

Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.

RVS

RVS staat voor “Roest Vast Staal” en staat bekend als een zeer duurzaam materiaal. De fraaie metaalkleur geeft RVS een heel eigentijdse en vaak ook stoere uitstraling. Het bijzondere van dit materiaal is dat we er veel creatieve en persoonlijke ontwerpen mee kunnen maken.