Coronavirus: hoe gaan we er bij Den Hollandsche mee om?  meer informatie

Urnenmonument met zuilen

Ruw gehakte zuilen met glad afgewerkte bovenkant die tezamen een kruis vormen. Binnen de omranding is ruimte voor beplanting.De natuur levert ons de mooiste materialen, vormen en kleuren. Een gevonden stuk steen, een boomstam dat in de loop van miljoen... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 1508
Assortiment Natuurlijke gedenktekens
Collectie Christelijk, Kort graf, Natuurlijk, Natuursteen, Staande steen met vloer, Zuilen
Cultuur Christelijk
Graftype Enkele grafsteen - met vloer, Kort graf, Natuurlijk
Kleur Beige, Bruin
Materiaal Natuursteen
Onderdeel Zuilen
Productgroep Urnmonumenten
Uitvoering Staande steen met vloer
Vormgeving Schuin, Zuilen

Productomschrijving

Ruw gehakte zuilen met glad afgewerkte bovenkant die tezamen een kruis vormen. Binnen de omranding is ruimte voor beplanting.
Natuurlijk
De natuur levert ons de mooiste materialen, vormen en kleuren. Een gevonden stuk steen, een boomstam dat in de loop van miljoenen jaren is versteend of een fraai stuk hout. Daar maken we graag gebruik van. Natuurlijke gedenktekens zijn er in veel verschillende vormen en uitvoeringen. In onze collectie vindt u zowel gedenktekens die enkel en alleen uit puur natuurlijke materialen bestaan als natuurlijke gedenktekens die geïnspireerd zijn op de natuur.

Natuursteen


Enkele grafsteen - met vloer

Enkele grafmonumenten of grafstenen zoals deze zijn ontworpen voor een enkel breed graf. Hoewel deze grafmonumenten enkel breed zijn, kan kan graf wel 2 of 3 diep zijn en dus plaats bieden aan meerdere personen. Afhankelijk van de ruimte voor de belettering kan een enkel grafmonument dus prima plaats bieden aan meerdere namen en opschriften.Urnmonumenten

Urnenmonumenten zijn gedenktekens die speciaal ontworpen en gemaakt zijn voor urnengraven. Soms gaat het om een eenvoudige urnentegel voor op een urnenkelder, maar het is op veel begraafplaatsen ook mogelijk om volledig liggend/staand monument te plaatsen op een urnengraf.