Grafmonumenten in AmsterdamInformatie over grafstenen, grafmonumenten en begraafplaatsen

Bent u op zoek naar een geschikt bedrijf dat een grafmonument voor uw dierbare kan verzorgen in de regio Amsterdam? Den Hollandsche heeft meer dan 70 jaar ervaring en meerdere inspiratiewinkels in heel Nederland. Regelmatig plaatsen wij grafmonumenten in de gemeente Amsterdam en omgeving, zoals in Amsterdam en Amsterdam-Duivendrecht. Kom langs in onze dichtsbijzijnde winkel in Mijdrecht. Op minder dan 40 minuten rijden van Amsterdam.

Inspiratiewinkel Mijdrecht Bekijk assortiment Hoe werkt het?

“Zeer smaakvol en professioneel gedaan“

Gedachte heer De Nekker, Wij zijn ontzettend blij met het grafmonument van mijn man, (....) Het heeft al onze verwachtingen overtroffen. Dat geldt voor zowel het ontwerp, de uitvoering, als de mooie degelijke materialen. Zeer smaakvol en professioneel gedaan. Ook de zorgvuldigheid waarmee het graf is opgeleverd (de bloemetjes in het tuintje, onze vaas etc.) was ontroerend toen we er aankwamen. Heel veel dank voor alles. U ook voor de goede begeleiding. Ik hoop dat u onze complimenten wilt overbrengen aan alle collega's die hierbij betrokken zijn geweest. Met vriendelijke groet, (.....)

Februari 2016
Amsterdam

“erg blij en tevreden met het resultaat“

Vandaag waren wij aanwezig bij het plaatsen van de gedenksteen en de omranding van het graf van onze dochter. De 2 mensen, Marcel en Mark, plaatsten het gedenkteken heel mooi en rustig. We zijn erg blij en tevreden met het resultaat. Nogmaals, onze hartelijke dank.

December 2015
Amsterdam

“ Ik ben heel tevreden“

Op 25 november 2014 is de gedenksteen van mijn lieve zoon en broer geplaatst. Het laatste halfuur mocht ik als moeder hierbij aanwezig zijn en kreeg ik de gelegenheid om de glassteentjes zelf te zetten. Dit moment heb ik als fijn ervaren. De steen is gemaakt zoals dit was afgesproken met de tekenaar. De steen is persoonlijk, mooi en een blikvanger. Ik ben heel tevreden met de afwerking hiervan. De twee plaatsers van de gedenksteen vond ik betrokken en zij hebben hun werk zeer goed gedaan. Wij zijn tevreden over de gedenksteen en bedanken Den Hollandsche voor alles.

Januari 2015
Amsterdam

“blij verrast“

Geachte mevrouw van der Ven en mevrouw Bosselaar, Vanmorgen zijn we wezen kijken. We zijn ontzettend blij met het eindresultaat! Het was natuurlijk alweer een paar maanden geleden, dat we in Elst waren geweest. Daarom waren we blij verrast. Met dank voor de goede zorgen, service , snel antwoord op vragen, al met al perfect ! Met vriendelijke groet,

Januari 2017
Haarlemmerliede en spaarnwoude

“Mijn gezin en ik zijn er erg content mee“

Het gedenkteken is geplaatst en mijn gezin en ik zijn er erg content mee. De steensoort vinden we allemaal heel erg mooi. En de uitvoering is precies zoals de heer Marco Fronik het op de computer heeft ontworpen. Als we over een week het gedenkteken gaan inrichten en beplanten, zal het helemaal ' af ' zijn. Allemaal heel erg bedankt!

Maart 2016
Landsmeer

Welke collecties leveren wij in Amsterdam?

1
natuurlijke grafstenen

Natuursteen grafmonumenten

2
grafmonumenten rvs band foto op glas

RVS en glas grafmonumenten

3
glazen grafmonumenten

Glazen grafmonumenten

4
zwerfkei grafmonumenten

Zwerfkeien als grafmonument

5
houten grafmonumenten

Grafmonument van hout

6
Bronzen grafstenen grafsteen met brons

Brons voor gedenktekens

7
cortenstaal grafmonumenten

Cortenstaal grafmonumenten

8
versteend hout grafsteen

Versteend hout als grafsteen

Routebeschrijving

Vermogenweg 15, 3641SR, Mijdrecht

Bekijk inspiratiewinkel >
Komende met de auto
Den Hollandsche Gedenktekens in Mijdrecht is het beste bereikbaar vanaf de A2. Op de A2 neemt u afrit 4 (Vinkeveen) en volgt u op de N201 de borden richting Mijdrecht. Na 7 kilometer slaat u bij de stoplichten linksaf naar bedrijventerrein Mijdrecht. Dit is de Veenweg. Deze blijft u volgen en neemt u de derde afslag links naar de Vermogenweg. Na 200 meter vindt u Den Hollandsche aan de rechterkant.

Komende met het openbaar vervoer
Vanaf station Breukelen kunt u het beste lijnbus 130 naar Uithoorn nemen. In Mijdrecht stapt u uit op de halte ‘Energieweg’. Vanaf deze halte loopt u naar de rotonde waar u linksaf slaat. Hier loopt u parallel aan de Veenweg totdat deze met een flauwe bocht naar links afbuigt. Hier kunt u rechtsaf naar de Vermogenweg. Deze weg volgt u ongeveer 200 meter, waarna u Den Hollandsche aan uw rechterhand vindt.

Een grafmonument ontwerpen, hoe werkt het?

1
inspiratietuin

Oriënteren

Bekijk meer dan 600 voorbeelden in allerlei materialen, ontwerpen en designs opgesteld in onze inspiratietuin.

2
showroom

Showroom

Ontdek de ruime selectie aan accessoires, materiaalsoorten en beletteringsmogelijkheden.

3
grafsteen ontwerpen

Schetsen

Wij adviseren u graag en schetsen samen met u het gedenkteken dat u in gedachten heeft.

4
prijsinformatie

Prijsopgave

We berekenen meteen in uw bijzijn de prijs van het monument, zodat u weet waar u aan toe bent.

Onze winkel

In alle rust en privacy

Door de prettige sfeer kunnen we in alle rust en privacy vrijblijvend uw wensen voor het gedenkteken bespreken, om zo tot een ontwerp te komen dat bij uw dierbare past en aansluit op uw budget. Zo ontstaan er geen verrassingen en bent u verzekerd van een uniek monument, waarbij alles – van realisatie tot de vergunning en plaatsing – voor u wordt geregeld.

Den Hollandsche Amsterdam-Mijdrecht

Veelgestelde vragen

Ik woon ver van jullie vestiging, kan ik in 1 bezoek alles regelen?
Dat is zeker mogelijk. Gezien de reisafstand is het wel zo prettig om in één bezoek zoveel mogelijk af te stemmen. Wel is het echt de moeite waard om bij ons langs te komen. Op basis van uw wensen, budget en de voorbeelden bij onze vestiging stellen wij samen met u al schetsend het gehele gedenkteken samen. De vervolgstappen, zoals het digitale ontwerp, het beletteringsvoorstel en het afstemmen van de plaatsing, kunnen we per e-mail en telefonisch met u afstemmen.
Wat kan ik verwachten bij een bezoek aan Den Hollandsche?
In een prettige sfeer en in alle rust kunt u de vele voorbeelden in één van onze showrooms bekijken. U vindt er een grote selectie aan materialen, accessoires, beelden, lantaarns, beletteringsvoorbeelden en nog veel meer. Onze inspiratietuin in Elst bevat bovendien meer dan 600 van grafmonumenten in de buitenlucht. Zo krijgt u echt een representatief beeld van de mogelijkheden en als u vragen heeft, kunt u die aan onze adviseur stellen.
Zijn er dan ook extra kosten verbonden aan het plaatsen van het monument in onze regio?
Wij hanteren voor iedere begraafplaats in Nederland hetzelfde tarief voor plaatsing. Zodoende betaalt u geen extra kosten voor de plaatsing van een grafmonument in uw regio. Wij plaatsen in heel Nederland en zijn op de hoogte van de lokale richtlijnen van de meeste begraafplaatsen. Hiermee houden wij ook rekening tijdens het maken van het ontwerp.
Begraafplaats De Nieuwe Ooster Kruislaan 126 Amsterdam

Begraafplaats De Nieuwe Ooster Amsterdam

Kruislaan
1097 GA Amsterdam
Begraafplaats Nieuwendammerkerk Brede Kerkepad 6 Amsterdam

Begraafplaats Nieuwendammerkerk Amsterdam

De Nieuwendammerkerk is halverwege de 19e eeuw gebouwd. Daarnaast bevindt zich het compacte kerkhof dat onder het beheer valt van de begraafplaats De Nieuwe Noorder. De begraafplaats licht vlak aan de Purmerweg midden in de wijk Tuindorp Nieuwendam en is bereikbaar via de zijstraat Brede Kerkepad.

Brede Kerkepad
1023 BH Amsterdam
Buiksloot Buiksloterkerkpad 10 Amsterdam

Buiksloot Amsterdam

Buiksloterkerkpad
1034 VZ Amsterdam
Buitenveldert Fred. Roeskestraat 103 Amsterdam

Buitenveldert Amsterdam

Fred. Roeskestraat
1076 EE Amsterdam
Dorpskerkhof Holysloot Dorpsstraat 30 Amsterdam

Dorpskerkhof Holysloot Amsterdam

Dorpsstraat
1028 BE Amsterdam
Nieuwe Noorder Buikslotermeer Buikslotermeerdijk 83 Amsterdam

Nieuwe Noorder Buikslotermeer Amsterdam

Buikslotermeerdijk
1025 WH Amsterdam
R.K. Begraafplaats St. Pancratius Sloterweg 1184 Amsterdam

R.K. Begraafplaats St. Pancratius Amsterdam

Sloterweg
1066 CV Amsterdam
Rooms Katholieke Begraafplaats Amsterdam Sloterweg 1184 Amsterdam

Rooms Katholieke Begraafplaats Amsterdam

Sloterweg
1066 CV Amsterdam
Schellingwoude Wijkergouw 6 Amsterdam

Schellingwoude Amsterdam

Wijkergouw
1023 NX Amsterdam
Sint Barbara Spaarndammerdijk 312 Amsterdam

Sint Barbara Amsterdam

Spaarndammerdijk
1014 AA Amsterdam
Vredenhof Haarlemmerweg 367 Amsterdam

Vredenhof Amsterdam

Haarlemmerweg
1051 LH Amsterdam
Westgaarde Ookmeerweg 275 Amsterdam

Westgaarde Amsterdam

Ookmeerweg
1067 SP Amsterdam
Zorgvlied Amsteldijk 273 Amsterdam

Zorgvlied Amsterdam

Amsteldijk
1079 LL Amsterdam
Zunderdorp Achterlaan 12 Amsterdam

Zunderdorp Amsterdam

Begraafplaats Zunderdorp is een klein landelijk gelegen kerkhof gevestigd in het dorpje Zunderdorp ten noordoosten Amsterdam-Noord. Het oorspronkelijke kerkhofje ligt achter het kerkgebouw en is over het algemeen vrij gemakkelijk te bereiken vanaf de Achterlaan. De begraafplaats valt tegenwoordig onder het beheer van De Nieuwe Noorder.

Achterlaan
1027AK Amsterdam