Kwaliteit urngravenkwaliteit kent vele kenmerken

Wij willen u graag duidelijk maken waar de kwaliteit van een grafmonument uit bestaat, waar u op moet letten en hoe Den Hollandsche kwaliteit biedt. Bij Den Hollandsche heeft de kwaliteit altijd de hoogste prioriteit.

Beste materiaal en werkwijze

Onze medewerkers zetten zich altijd in om een monument te creëren, waarbij alleen de beste materialen en werkwijzen gebruikt worden. Deze kwaliteit streven wij gedurende het hele proces na. Vanaf het moment dat u onze website bekijkt tot het moment van zorgvuldige plaatsing van het monument.

Kwaliteit is een breed begrip

Bij het zoeken naar een passend monument kijkt u natuurlijk eerst naar wat u mooi vindt. Maar een grafmonument moet uiteraard ook mooi blijven. Het is daarom belangrijk om aandacht te besteden aan de kwaliteit van een grafmonument.

kwaliteit grafsteen steensoorten

De beste natuursteensoorten

urnengraven inspiratietuin

Gemaakt door vakmensen

kwaliteit grafsteen ambachtelijk polijsten

Ambachtelijk polijsten

1- Strenge selectie natuursteen soorten

absoluut onafhankelijk

Absoluut onafhankelijk selecteren de experts van Den Hollandsche het natuursteen geheel zelfstandig. Doordat deze experts een degelijke achtergrond hebben in de branche zijn wij in staat om wereldwijd de allerbeste materialen te selecteren.

Van Scandinavië tot Griekenland en van India tot Brazilië, alleen het allerbeste krijgt het Den Hollandsche label.

kwaliteit grafsteen soorten natuursteen

Vochtopname door het natuursteen

alleen dichte structuren

Veel natuursteensoorten staan bekend om de sterke vochtopname. Deze vochtopname resulteert in een steen die veel vuil vasthoudt. In strengere weersomstandigheden kan deze vochtopname zelfs leiden tot scheuren.

Door het selecteren van steensoorten met dichte structuren garanderen wij een monument dat altijd haar schoonheid behoudt.

Tot 30 jaar garantie

2- De tekstverdeling op de steen

we geven u advies

Na het kiezen van een passend model met degelijke materialen is het tijd om ook de bijhorende tekst te bepalen. Door de jarenlange ervaring kunnen onze adviseurs u hier goed bij ondersteunen.

Na het kiezen van een waardevolle tekst is het van belang om ook de positionering op het grafmonument te bepalen. Door een schets van de adviseur krijgt u een goed beeld van de verhoudingen en grootte van de letters.

Een foutmarge bestaat niet

het is een vak apart

Het beletteren van een grafsteen is een vak apart. Of dat nu in natuursteen, glas, RVS of hout is, een foutmarge bestaat niet.

Daarom kiest Den Hollandsche ervoor om dit volledig in eigen werkplaats te verrichten, onder het toeziend oog van de adviseur die uw ontwerp gemaakt heeft.

Voorbeelden van belettering

kwaliteit grafsteen ingeschilderde belettering