Kindermonument combinatie materialenAl mogelijk vanaf 2.300,-

U kunt geheel vrijblijvend een eigen ontwerp laten maken. of het door u zelf gemaakte ontwerp te laten realiseren, in een van onze 23 winkels of bij u thuis.

Collecties combinatie materiaalsoortenassortiment kindermonumenten

Veel vaker wordt tegenwoordig gekozen om materiaalsoorten en bewerkingen van materialen met elkaar te combineren. Hierdoor onstaan veel meer mogelijkheden om een gedenkteken een geheel eigen sfeer en uitstraling te geven. Ook bieden meerdere materialen u en ons de mogelijkheid om symboliek en gevoel uitdrukking te geven in vorm en kleur.

Juiste wijze combineren

Het is van groot belang is om de materialen, kleuren en vormen op de juiste wijze in te combineren zodat er een harmonie ontstaat. In dit proces voorzien wij u van veel voorbeelden in de showroom, schetsen en digitale ontwerpen. Dit proces moet u beleven, samen met uw familie.

Vraag prijsinformatie aan

Band van RVS

watersnijden belettering

Een zorgvuldig gerichte waterstraal brengt de tekst of afbeelding in het RVS aan. De tekst wordt als het ware uit het materiaal gesneden.

In onze inspiratietuin ziet u een groot aantal voorbeelden, waarbij we deze techniek hebben toegepast op verschillende modellen grafstenen.

Vraag prijsinformatie aan

Collage van foto’s

bijzonder en veelzeggend

Het plaatsen van meerdere foto’s geeft een goed beeld van hoe iemand was, waar hij of zij voor stond.

Een fotocollage is te plaatsen op vele manieren. We laten u graag de mogelijkheden zien en u kiest precies wat u mooi en passend vindt.

Vraag prijsinformatie aan

Passend kleurgebruik

kindermonument met pastel tinten

Kindergedenkteken waar een fantasie regenboog, bloemetjes en een hartje is aangebracht in pastel tinten.

De kleuren van het opschrift op de glazen gedenkplaat zijn ook te zien op het liggende gedeelte met de witte en gekleurde glazen steentjes en de lichte natuursteen omranding met daarop een roze band.

Vraag prijsinformatie aan

Voorbeelden op de website

ter inspiratie

De voorbeelden op onze website zijn om u een idee te geven van wat er allemaal mogelijk is.

Iedereen is uniek en daarom maken we altijd een nieuw ontwerp voor het gedenkteken. Het gaat er om wat u mooi en passend vindt.

Door tijdens een persoonlijk gesprek goed naar u te luisteren ontwerpen we samen met u een mooi gedenkteken.

Vraag prijsinformatie aan

Kindermonument versteend hout

bijzonder en natuurlijk

Natuurlijk kindermonument van versteend hout. Versteend hout is gefossiliseerd hout. Het hout is maar liefst 22 miljoen jaar oud, maar met een hardheid van 7 even hard als bijvoorbeeld graniet geworden.

Versteend hout uitzoeken doet u in onze showroom en inspiratietuin. Het is van groot belang dat u zelf het versteende hout uitkiest, want al het versteende hout is uniek, met eigen structuren en kleuren.

Vraag prijsinformatie aan

Bijzondere kindermonumenten

waar u een goed gevoel bij heeft

Den Hollandsche heeft ruim 78 jaar ervaring bij het ontwerpen en plaatsen van grafmonumenten en kindergedenktekens.

Onze medewerkers zetten zich volledig in om een mooi monument te ontwerpen en te plaatsen. Een monument waar u tevreden mee bent en een goed gevoel bij heeft.

Vraag prijsinformatie aan

Gezoet natuursteen

vlinder RVS en natuursteen

Kindermonument van gezoet natuursteen met een mooie golvende vormgeving.

Door het toepassen van glazen steentjes en glasfusing vlinders heeft het monument een geheel eigen uitstraling gekregen. Het gezoete natuursteen zorgt voor een rustige atmosfeer.

Vraag prijsinformatie aan

Kindermonument met glas

uitstekend te combineren met natuursteen

Glas is een materiaal dat stemming en emoties op een bijzondere en onvergelijkbare wijze kan weergeven. Glas is uitstekend te combineren met natuursteen.

Doordat ons grafische team de foto of combinatie van foto’s passend bewerkt voor de juiste glastechnieken, zoals zandstralen, glasfusing, lakken, lasergraveren, smelten of emailleren, realiseren wij een harmonieus en persoonlijk gedenkteken.

Vraag prijsinformatie aan

Onze zekerheden

schoonheid en kwaliteit

Het ontwerpen en vervaardigen van een kindergedenkteken of kindergraf is bij Den Hollandsche in vertrouwde handen.

Onze zekerheden bieden u de garantie van schoonheid en kwaliteit, vormgegeven in een blijvend gedenkteken.

Vraag prijsinformatie aan

Plaatsen van een foto

er is veel mogelijk

Het plaatsen van een foto op de grafsteen biedt u de mogelijkheid om een persoonlijke herinnering te plaatsen op het grafmonument. Een pasfoto, mooi moment uit het leven of een foto die iets zegt over de persoonlijkheid van de overledene. De foto kan van klein tot levensgroot op verschillende soorten en vormen glas worden aangebracht.

Doordat ons grafische team de foto of combinatie van foto’s passend bewerkt voor de juiste glastechnieken, realiseren wij een harmonieus en persoonlijk gedenkteken.

Vraag prijsinformatie aan

Bewaren wat u aanpreekt

om later nog eens bekijken

Ziet u een monument of een specifiek detail van een monument wat u aanspreekt, dan kunt u het monument bewaren om deze later nog eens te bekijken. Uw bewaarde monumenten worden toegevoegd aan uw persoonlijke fotomap.

De fotomap kunt u op elk gewenst ogenblik bekijken en eventueel delen met familieleden. Om uw persoonlijke fotomap te bewaren dient u deze bij het verlaten van de website op te slaan.

Vraag prijsinformatie aan

Dubbele lettersteen

emaille letters

Grafmonument met een dubbele lettersteen. De kleur van het opschrift op de voorste lettersteen in combinatie met de print op de achterliggende lettersteen geeft het monument een bijzondere uitstraling.

De belettering is uitgevoerd in emaille op een voorzetplaatje van geknabbeld glas.

Vraag prijsinformatie aan

Toepassing van RVS

accessoires, letterplaat of omranding

We passen vaak RVS toe omdat dit een degelijk materiaal is wat ook nog eens veel mogelijkheden biedt.

We printen met laserstralen elke gewenste afbeelding of tekst op het RVS. Ook is het mogelijk om letters of vormen uit het RVS te snijden. Een zorgvuldig gerichte waterstraal brengt een tekst of een afbeelding in het RVS aan.

Bekijk meer rvs voorbeelden op de pagina kindermonument met rvs.

Vraag prijsinformatie aan

Belettering in brons

vele mogelijkheden

Bronzen tekstplaatjes, tekst in losse bronzen letters, aanééngesloten bronzen tekst in eigen handschrift.

Er zijn veel mogelijkheden om tekst in brons aan te brengen op het monument. Op bronzen tekstplaatjes kunnen ook sierlijke afbeeldingen worden aangebracht. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

Vraag prijsinformatie aan

Grafsteen baby

kleuren en het soort letters

Tijdens een persoonlijk gesprek ontwerpen we samen met u een passend gedenkteken. Door goed naar uw verhalen en wensen te luisteren passen we de juiste kleuren toe om het monument die uitstraling te geven die zowel goed bij u als bij uw baby past.

Zodra we samen het monument hebben vormgegeven bespreken we het opschrift en de belettering, we laten u voorbeelden zien en geven u advies wat het beste past bij de vormgeving van het monument.

Vraag prijsinformatie aan

RVS Hartjes

glazen grafmonument

Glazen kindermonument wat door het kleurgebruik een jongensachtige uitstraling heeft gekregen. Symbolisch is er een wolk op de glazen letterplaat aangebracht.

Op het liggende gedeelte zijn hartjes van rvs geplaatst.

Vraag prijsinformatie aan

Hartvormig lettersteen

glazen omranding

Gedenkteken wat door de blauwe kleuren echt jongensachtig is. Ons grafisch team heeft de foto bewerkt zodat deze keurig past bij de glazen gedenkplaat die we samen met de familie hebben ontworpen.

De rivier van glazen steentjes en de grafomranding die bekleed is met glas maken het monument extra kleurrijk en bijzonder.

Vraag prijsinformatie aan

Juiste keuzes maken

we begeleiden u

Ieder grafmonument is uniek en vereist ander materiaal. Het juiste materiaal dient gekozen te worden voor het juiste monument. Niet ieder materiaal is namelijk geschikt voor ieder monument.

Bij het maken van de juiste keuzes komt onze jarenlange ervaring goed van pas. Wij ontwerpen niet alleen het monument voor u maar begeleiden u naar een passende keuze.

Vraag prijsinformatie aan

Foto op het gedenkteken

persoonlijk karakter

Door een foto of afbeelding op het monument te plaatsen geeft u het monument een persoonlijk karakter. We bieden u de mogelijkheid om foto’s te plaatsen in porselein, glas, natuursteen en bijvoorbeeld RVS.

Het is natuurlijk wel belangrijk dat de foto of afbeelding juist toegepast wordt en past bij de gewenste uitstraling van het monument.

Vraag prijsinformatie aan

De mogelijkheden zijn oneindig

De mogelijkheden voor het ontwerpen van grafstenen zijn oneindig. Wij ontwerpen samen met u en adviseren u over de technische mogelijkheden.

Het samenstellen van gepast monument met de juiste uitstraling doen wij samen met u. Onze creatieve ontwerper maakt geheel vrijblijvend en gratis voor u een ontwerp.

Hoe werkt een persoonlijk ontwerp?