Kindermonument natuurlijkAl mogelijk vanaf 600,-

U kunt geheel vrijblijvend een eigen ontwerp laten maken. of het door u zelf gemaakte ontwerp te laten realiseren, in een van onze 23 winkels of bij u thuis.

Collectie natuurlijkassortiment natuurlijke kindergraven

Door het gebruik van nieuwe bewerkingen en meer bijzondere steensoorten ontstaan er steeds meer mooie mogelijkheden om bijzondere ruwe natuurlijke grafmonumenten te vervaardigen. Den Hollandsche is gespecialiseerd in dit soort kindermonumenten. Een breed scala mooie geselecteerde voorbeelden staan voor u opgesteld in onze inspiratietuin te Elst.

Onze collectie

Onze collectie, ruwe onbewerkte grafstenen bestaat uit ongeveer 200 stuks in wel vijftig verschillende steensoorten vanuit landen over de hele wereld.

Vraag prijsinformatie aan

Wel of geen omranding

een persoonlijke keuze

Naast het afbakenen van het graf zorgt de omranding er voor dat het graf netjes blijft. Door de ruimtelijke begrenzing blijven materialen zoals steentjes, split, tuinaarde en boomschors, maar ook de beplanting binnen de omranding van het grafmonument.

Het wel of niet toepassen van een omranding is een persoonlijke keuze.

Vraag prijsinformatie aan

Kindergraf natuurlijk

ruwe zuilen

Natuurlijk kindergraf wat een jonge en kinderlijke uitstraling heeft gekregen door de toepassing van glazen decoraties met heldere kleuren.

De sterren zijn van gesmolten glas gemaakt en zijn voorzien het opschrift en een persoonlijke groet. De 3 sterren ziet u terug op het wolkje van glas met persoonlijke tekst.

Vraag prijsinformatie aan

Toepassing glas als letterplaat

we geven u advies

Een glazen gedenkplaat kan toegepast worden als gedenkteken maar ook om het gedenkteken van een persoonlijke tint te voorzien. Op de glazen gedenkplaat zijn het opschrift, teksten, foto’s en afbeeldingen te plaatsen. We hebben ervaring met alle glastechnieken en geven u advies wat het beste bij u past.

U kunt prima ideeën opdoen op de pagina kindermonumenten met glas.

Vraag prijsinformatie aan

Natuurlijk kindergraf

sierlijk gevormde glazen lettersteen

De vormgeving van de glazen lettersteen past geheel in de stijl van het monument.

Het accent ligt in eerste instantie op de glazen lettersteen doordat deze in een donkerdere tint is uitgevoerd.

Vraag prijsinformatie aan

Kindergraf versteend hout

bijzonder en natuurlijk

Natuurlijk kindergraf van versteend hout. Versteend hout is gefossiliseerd hout. Het hout is maar liefst 22 miljoen jaar oud, maar met een hardheid van 7 even hard als bijvoorbeeld graniet geworden.

Versteend hout uitzoeken doet u in onze showroom en inspiratietuin. Het is van groot belang dat u zelf het versteende hout uitkiest, want al het versteende hout is uniek, met eigen structuren en kleuren.

Vraag prijsinformatie aan

Accessoires kindermonumenten

er is veel te zien in onze tuin

In onze inspiratietuin zijn er veel voorbeelden van accessoires te zien.

Accessoires van glas maar ook van andere materialen zoals brons, RVS, cortenstaal, lood, natuursteen.

Vraag prijsinformatie aan

Duurzaamheid

alle materialen die we gebruiken

Alle materialen die wij toepassen om een persoonlijk monument naar uw wens te samenstellen, zijn van goede en degelijke kwaliteit. Wij staan hier garant voor.

Formaat van accessoires

Alle grafaccessoires maken wij in verschillende formaten, zodat het altijd goed bij het gedenkteken past.

Vraag prijsinformatie aan

Persoonlijk kindermonument

vrijblijvend ontwerp

Tijdens het ontwerpen en samenstellen, wat we samen met u doen, maakt u uw wensen kenbaar en worden deze direct toegepast in het ontwerp.

Het gaat erom dat we samen met u een mooi monument ontwerpen en realiseren die goed bij u en uw kindje past.

Vraag prijsinformatie aan

Vogels en vlinders

meest toegepaste accessoire

Een van de meest toegepaste decoraties of accessoires is een vogel of vlinder. De vlinder staat symbool voor de onsterfelijke ziel en de kortstondigheid van het leven. Dit vanwege zijn teerheid en korte levensduur.

In onze inspiratietuin en showroom ziet u vogels en vlinders van glas, brons, rvs, aluminium en bijvoorbeeld cortenstaal.

Vraag prijsinformatie aan

Zwerfkeien en ruwe stenen in het echt bekijken

Alle natuurlijke stenen zijn uniek. Ze komen direct uit de natuur. Natuurlijke grafstenen kunt u direct in onze inspiratietuin uitzoeken. Er staan alle mogelijke soorten stenen opgesteld in verschillende vormen en kleuren. De ruwe stenen en keien zijn afkomstig uit alle werelddelen. Zwerfkeien en ruwe stenen kunnen op prachtige wijze gecombineerd worden met glasplaatjes of bronzen tekstplaatjes.

Rustige neutrale kleuren

omranding van leisteen

Harmonieus kindergraf waar de vorm van het glas is aangepast aan de zwerfkei. Het versmolten opschrift is goed leesbaar en steekt prachtig af tegen het glas.

Door de omranding in leisteen uit te voeren behoudt het gedenkteken zijn natuurlijke karakter. Het natuurlijke karakter wordt eveneens versterkt door het liggende gedeelte te vullen met sierstenen en sierkeien.

Vraag prijsinformatie aan

Glazen decoraties

persoonlijk en kleurrijk

Natuurlijk kindermonument van versteend hout. De omranding is gemaakt van een sierlijk gevormde RVS-band met een persoonlijke tekst. Het opschrift en de vlinders zijn eveneens uitgevoerd in RVS.

Het kindermonument is nog persoonlijker gemaakt door prachtige glazen decoraties toe te voegen. Zowel de bloemetjes als de regenboog zijn van glas gemaakt en geven kleur aan het monument.

Vraag prijsinformatie aan