Grafsteen kind

Grafsteen kind foto 1
Grafsteen voor een kind. De letterplaat door middel van het fuseren van glas tot stand gekomen. Het ontwerp is samen met de familie gemaakt.Een grafsteen uit de collectie ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan in de basis eenvoudig van ontwerp zijn, maar qua ma... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 16341
Bloemen en planten Bloem
Catalogus Eenvoudig tot bijzonder
Collectie Eenvoudig tot bijzonder, Exclusief, Kleurrijk
Dieren Vlinder
Glas Glasfusing
Graftype Enkel
Kleur Grijs
Materiaal Glas
Productgroep Kindermonumenten
Symboliek Hart

Productomschrijving

Grafsteen voor een kind. De letterplaat door middel van het fuseren van glas tot stand gekomen. Het ontwerp is samen met de familie gemaakt.
Eenvoudig tot bijzonder
Een grafsteen uit de collectie ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan in de basis eenvoudig van ontwerp zijn, maar qua materiaal, accessoires, afwerking en persoonlijke elementen zo ingetogen of expressief vormgegeven kunnen worden als u wilt. Het is altijd mogelijk om grafstenen naar wens aan te passen om zo tot een geheel persoonlijk ontwerp te komen.

Glasfusing
Glasfusing is een techniek waarbij stukken glas van één of verschillende kleuren op hoge temperatuur worden samengesmolten. Met deze techniek brengen we bijzonder fraaie en vaak kleurrijke decoratieve elementen aan op het gedenkteken. Naast het aanbrengen van persoonlijke decoraties gebruiken we deze techniek ook om structuur in het glas aan te brengen of om vorm aan het glas te geven.

Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.