Kindergedenkteken met glas

Het kleurrijke kindergedenkteken met glas valt meteen op door de frivole kleuren en de bijzondere technieken die zijn gebruikt. Het ontwerp dat door de adviseur samen met de nabestaanden wordt gemaakt, wordt vervolgens uitgewerkt door onze grafische af... lees meer >
persoonlijk advies
Wilt u advies? Bel ons op 0481 - 371 333.
We voorzien u graag van advies.

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 32461
Bloem, plant of boom Bloem/plant, Bloem/plant decoratie 2d
Collectie Beelden en Symbolen, Bijzonder persoonlijk, Eenvoudig tot bijzonder, Exclusief, Jong en eigentijds, Kleurrijk, Kunstenaars, Modern
Dieren Dieren 3d, Vlinder
Graftype Enkele grafsteen - met vloer, Kort graf
Kleur Rood, Roze
Materiaal Glas, Natuursteen

Productomschrijving

Het kleurrijke kindergedenkteken met glas valt meteen op door de frivole kleuren en de bijzondere technieken die zijn gebruikt. Het ontwerp dat door de adviseur samen met de nabestaanden wordt gemaakt, wordt vervolgens uitgewerkt door onze grafische afdeling. Zij zorgen ervoor dat het kleurenpalet klopt en de afbeeldingen en letters mooi uitkomen. Dit monument heeft een kleurrijke en vrouwelijke uitstraling en oogt heel vriendelijk. Alle gekleurde elementen zoals het gras, de bloemetjes, de vlinders en de omranding zijn door glasfusing gemaakt en behouden hun kleur. De opvallende letterplaat heeft door een speciale smelttechniek zijn structuur gekregen.

Beelden en Symbolen
Door het gebruik van beelden of symbolen kunt u het gedenkteken personaliseren. Denk hierbij aan het toepassen van religieuze symbolen, maar ook het gebruik van symbolische weergave van een hobby. Ook woorden als 'verbintenis'  en 'liefde' zijn prachtig symbolisch weer te geven door bijvoorbeeld gebruik te maken van beelden met personages in een specifieke houding of setting.

Eenvoudig tot bijzonder

Een grafmonument uit de collectie ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan in de basis eenvoudig van ontwerp zijn, maar qua materiaal, accessoires, afwerking en persoonlijke elementen zo ingetogen of expressief vormgegeven kunnen worden als u wilt. Het is altijd mogelijk om grafstenen naar wens aan te passen om zo tot een geheel persoonlijk ontwerp te komen.

Kunstenaars
Grafkunst is er in vele vormen. Van een klein ornament als decoratie tot een compleet grafmonument dat als een kunstwerk is ontworpen. We laten u laten dat gedenktekens ook vanuit een design- of kunstenaars oogpunt ontworpen kunnen worden en dat veelal een bepaalde symboliek hieraan ten grondslag ligt. Wij werken samen met verschillende kunstenaars die in ieder gewenst materiaal een vorm van kunst voor u kunnen ontwerpen.

Enkele grafsteen - met vloer

Enkele grafmonumenten of grafstenen zoals deze zijn ontworpen voor een enkel breed graf. Hoewel deze grafmonumenten enkel breed zijn, kan het graf wel 2 of 3 diep zijn en dus plaats bieden aan meerdere personen. Afhankelijk van de ruimte voor de belettering kan een enkel grafmonument dus prima plaats bieden aan meerdere namen en opschriften.

Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.

Natuursteen