Kindergrafje met glazen paddenstoel

Kindergrafje met glazen paddenstoel foto 1
Lief kindergrafje met glasprint van een paddenstoel. De afbeelding is gemaakt met behulp van glasfusing. Een duurzame techniek waarmee afbeeldingen als kindertekeningen en illustraties in de glasplaat worden versmolten. Hierdoor blijft de kleur jarenla... lees meer >
persoonlijk advies
Wilt u advies? Bel ons op 0481 - 371 333.
We voorzien u graag van advies.

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 31329
Bloem, plant of boom Bloem/plant, Bloem/plant 3d, Bloem/plant decoratie 2d
Collectie Beelden en Symbolen, Beesten en figuren, Bijzonder persoonlijk, Eenvoudig tot bijzonder, Exclusief, Kleurrijk, Kunstenaars, Lichte grafstenen, Modern
Graftype Enkele grafsteen - met vloer
Kleur Kleurrijk, licht, Rood, Wit
Materiaal Glas, Natuursteen
Natuursteen kleuren Wit/gebroken wit
Subtype Staande steen met vloer

Productomschrijving

Lief kindergrafje met glasprint van een paddenstoel. De afbeelding is gemaakt met behulp van glasfusing. Een duurzame techniek waarmee afbeeldingen als kindertekeningen en illustraties in de glasplaat worden versmolten. Hierdoor blijft de kleur jarenlang goed en blijft ook de kwaliteit van de tekening behouden.

Beelden en Symbolen
Door het gebruik van beelden of symbolen kunt u het gedenkteken personaliseren. Denk hierbij aan het toepassen van religieuze symbolen, maar ook het gebruik van symbolische weergave van een hobby. Ook woorden als 'verbintenis'  en 'liefde' zijn prachtig symbolisch weer te geven door bijvoorbeeld gebruik te maken van beelden met personages in een specifieke houding of setting.

Eenvoudig tot bijzonder

Een grafmonument uit de collectie ‘eenvoudig tot bijzonder’ kan in de basis eenvoudig van ontwerp zijn, maar qua materiaal, accessoires, afwerking en persoonlijke elementen zo ingetogen of expressief vormgegeven kunnen worden als u wilt. Het is altijd mogelijk om grafstenen naar wens aan te passen om zo tot een geheel persoonlijk ontwerp te komen.

Kunstenaars
Grafkunst is er in vele vormen. Van een klein ornament als decoratie tot een compleet grafmonument dat als een kunstwerk is ontworpen. We laten u laten dat gedenktekens ook vanuit een design- of kunstenaars oogpunt ontworpen kunnen worden en dat veelal een bepaalde symboliek hieraan ten grondslag ligt. Wij werken samen met verschillende kunstenaars die in ieder gewenst materiaal een vorm van kunst voor u kunnen ontwerpen.

Lichte grafstenen

Er zijn talloze natuursteensoorten. Iedere steensoort met haar eigen specifieke eigenschappen en uitstraling. Ons assortiment natuursteen soorten bevat ook vele soorten licht natuursteen. Omdat licht natuursteen poreuzer is dan donker natuursteen trekt vocht en vuil meer in het steen. Licht natuursteen vereist daarom regelmatig onderhoud. Met een speciaal impregneermiddel kunnen we het intrekken van vocht en vuil beperken waardoor de steensoort langer mooi blijft.

Enkele grafsteen - met vloer

Enkele grafmonumenten of grafstenen zoals deze zijn ontworpen voor een enkel breed graf. Hoewel deze grafmonumenten enkel breed zijn, kan het graf wel 2 of 3 diep zijn en dus plaats bieden aan meerdere personen. Afhankelijk van de ruimte voor de belettering kan een enkel grafmonument dus prima plaats bieden aan meerdere namen en opschriften.

Glas
Glas is op veel manieren te bewerken en te kleuren, waardoor het mogelijk is om een unieke uitstraling te creëren. Glas is duurzaam.

Natuursteen