Grafsteen natuurbegraafplaats

Grafsteen natuurbegraafplaats foto 1
Deze zwerfkei grafsteen is geplaatst op een natuurbegraafplaats. Op deze begraafplaatsen is meestal alleen een kei toegestaan. Op de kei is door middel van een bronzen plaatje de tekst aangebracht. In onze showtuin staan meer dan 100 geselecteerde zwer... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 20723
Catalogus Grafmonumenten
Collectie Natuurlijk, Puur natuur, Zwerfkeien
Graftype Enkel

Productomschrijving

Deze zwerfkei grafsteen is geplaatst op een natuurbegraafplaats. Op deze begraafplaatsen is meestal alleen een kei toegestaan. Op de kei is door middel van een bronzen plaatje de tekst aangebracht. In onze showtuin staan meer dan 100 geselecteerde zwerfkeien opgesteld.
Natuurlijk
De natuur levert ons de mooiste materialen, vormen en kleuren. Een gevonden stuk steen, een boomstam dat in de loop van miljoenen jaren is versteend of een fraai stuk hout. Daar maken we graag gebruik van. Natuurlijke gedenktekens zijn er in veel verschillende vormen en uitvoeringen. In onze collectie vindt u zowel gedenktekens die enkel en alleen uit puur natuurlijke materialen bestaan als natuurlijke gedenktekens die geïnspireerd zijn op de natuur.

Zwerfkeien
Zwerfkeien hebben een zachte, natuurlijke vorm en zijn daardoor een fraai element om te gebruiken in een gedenkteken. De natuurlijke schoonheid maakt dat een zwerfkei niet al te veel decoraties nodig heeft.