Modern grafmonument met bronzen ornament

Het olijfgroene gevlamde graniet geeft een levendige structuur aan het geheel. Zowel de half open dekplaat als de lettersteen zijn in dit graniet uitgevoerd. In de sparing op het liggende gedeelte kunnen bloemen en grassen geplaatst worden. Hoewel de v... lees meer >

Alles over dit gedenkteken

Eigenschappen

Product 27969
Catalogus Grafmonumenten
Collectie Kunstenaars, Modern
Graftype Enkel
Kleur Grijs
Materiaal Brons, Natuursteen
Natuursteen Graniet
Symboliek Mens

Productomschrijving

Het olijfgroene gevlamde graniet geeft een levendige structuur aan het geheel. Zowel de half open dekplaat als de lettersteen zijn in dit graniet uitgevoerd. In de sparing op het liggende gedeelte kunnen bloemen en grassen geplaatst worden. Hoewel de vormen eenvoudig zijn gehouden en met zachte kleuren is gewerkt, heeft het grafmonument een mannelijke uitstraling. Dit komt deels door de gehakte afwerking van de randen, waardoor deze een ruwe structuur krijgen. Ook het statige bronzen beeld heeft een mannelijke, maar elegante vorm. Bij Den Hollandsche hebben we een ruime selectie bronzen beelden in de showroom, die gebruikt kunnen worden in een persoonlijk ontwerp dat u aanspreekt.
Brons
Brons heeft een fraaie uitstraling en is verkrijgbaar in meerdere kleurtinten door de toepassing van een patinabad. Bij langdurige blootstelling aan de buitenlucht kan het materiaal verkleuren. Dit is een natuurlijk proces, maar het materiaal behoudt wel zijn unieke uitstraling.